Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9.

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Μαρτίου

Ο Μάρτιος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 9.

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Μάρτιος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 9 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (9), 12+9=21. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 21 σε μονοψήφιο 2+1=3. Το 3 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Μάρτιο.

Για τον μήνα Μάρτιο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1
Τον Μάρτιο αφήστε πίσω σας ότι έχει φθαρεί και δεν σας χρησιμεύει πλέον και ανανεωθείτε. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια.
Στον επαγγελματικό τομέα πρώτα από όλα τακτοποιείστε τις εκκρεμότητες σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με πράγματα πρακτικά. Αν υπάρχουν θέματα νομικής φύσεως θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά.
Στον οικονομικό τομέα υπολογίστε το ρίσκο των αποφάσεων σας, προγραμματίστε τις κινήσεις σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι όσο αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του συντρόφου σας θα έχετε προστριβές και δράματα. Οι αδέσμευτοι είσθε πολύ αισθησιακοί, αλλά επειδή δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας καταλήγετε στο τέλος μόνοι.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2
Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να κάνετε νέες γνωριμίες. Ευνοούνται οι συνεργασίες κάθε είδους και οι ομαδικές εργασίες.
Στα επαγγελματικά σας οι καθυστερήσεις δημιουργούν ένταση και εκνευρισμό. Κάντε υπομονή και μην πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν θα έχετε κανένα αποτέλεσμα.
Στον οικονομικό τομέα αποφύγετε τη στασιμότητα και την αδράνεια. Είναι καιρός να καλλιεργήσετε τα ταλέντα σας και να δραστηριοποιηθείτε σε νέους τομείς.
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι μη φορτώνετε τα νεύρα σας στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι είναι προτιμότερο να διασκεδάστε και να χαρείτε με φίλους.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3
Αυτός είναι ένας μήνας δημιουργικότητας και χαράς. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας και η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.
Στον επαγγελματικό τομέα καλλιεργήστε κοινωνικές σχέσεις με άτομα που είναι σε θέσεις εξουσίας. Μη διστάσετε να εκθέστε τις ιδέες σας και προβάλετε τα ταλέντα σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες.
Στον οικονομικό τομέα προσέξτε την τάση σας να ξοδεύετε χωρίς μέτρο για λόγους επίδειξης, αλλά και την ευκολία που υποκύπτετε σε υπερβολές.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με την κυκλοθυμική σας συμπεριφορά. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια καυτή σχέση με ημερομηνία λήξης.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4
Αυτό το μήνα βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας και σε κανέναν άλλο. Τακτοποιήστε υποθέσεις που εκκρεμούν τις οποίες αναβάλατε επειδή δεν νοιώθατε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.
Στον επαγγελματικό τομέα η σκληρή δουλειά και η σωστή σας οργάνωση θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Ευνοϊκή περίοδος για να αυξήσετε την εμπειρία και τις γνώσεις σας.
Στον οικονομικά τομέα αποφύγετε αδυναμίες και σπατάλες. Βαδίστε με πρόγραμμα και τακτοποιήστε τα χρέη σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι να είστε προετοιμασμένοι να θερίσετε ότι έχετε σπείρει. Για τους αδέσμευτους μια ερωτική περιπέτεια θα έχει άδοξο τέλος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5
Αυτός είναι ένας μήνας αλλαγών, συνήθως φέρνει αλλαγή στον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορεί να αρχίσει άσχημα, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες τα πράγματα θα καλυτερεύουν.
Στα επαγγελματικά σας να είστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα. Αν τα σχέδια σας ανατραπούν κάτι άλλο θα προκύψει στον ορίζοντα χωρίς όμως μακροχρόνιες εγγυήσεις.
Στον οικονομικό τομέα περιορίστε τις υποχρεώσεις σας και μην αναλάβετε καινούργιες γιατί ακόμα κι αν οι προοπτικές είναι καλές όλα μπορεί να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη δίνετε αφορμή για διενέξεις και αντιπαραθέσεις γιατί τι σχοινί έχει φτάσει στον κόμπο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονες συγκινήσεις αν το επιθυμείτε, οι οποίες όμως θα τελειώσουν απρόοπτα όπως ξεκίνησαν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6
Το μήνα αυτό ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Η οικογένεια πιθανόν να μεγαλώσει και οι σχετικές ευθύνες να αυξηθούν.
Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να αναλάβετε νέα καθήκοντα ή να κάνετε νέες συμφωνίες. Προσέξτε μόνο να μην αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.
Στον οικονομικό τομέα χάρη στην ευελιξία και το πρακτικό σας πνεύμα τα πράγματα βελτιώνονται.
Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε στιγμές αρμονίας και ζεστασιάς με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωή σας.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα θα έρθετε αντιμέτωποι με αρκετές δυσκολίες, αλλά ταυτόχρονα θα βάλετε τα θεμέλια για κάτι πολύ σημαντικό που επιδιώκατε εδώ και καιρό.
Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και καθυστερήσεις. Είναι μια περίοδος ανακατατάξεων και σχεδιασμού νέας στρατηγικής.
Στον οικονομικό τομέα παρ' όλο το άγχος που σας διακατέχει, την τελευταία στιγμή πάντα κάτι γίνεται και σώζεστε.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι με τη μυστικοπάθεια και την αδιαλλαξία σας υψώνετε τείχη ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι δίνετε την εντύπωση ότι αναζητάτε περιπέτειες, αλλά στην πραγματικότητα ψάχνετε το σωστό σύντροφο που θα του αφοσιωθείτε.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα μην παραλείψετε την κοινωνική πλευρά της ζωής σας. Πολλές δουλειές θα συμφωνηθούν κατά τη διάρκεια συναντήσεων σε διάφορους χώρους συγκεντρώσεων.
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν σκέπτεστε να επενδύσετε σε γη, σε ακίνητα, ή να κτίσετε τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος.
Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας. Η σωστή διαχείριση και ο αυτοέλεγχος σας κάνουν θαύματα.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αν δεν προσέξτε τα λόγια σας, θα έρθετε σε ρήξη με το σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι απολαμβάνετε την ελευθερία σας και δεν έχετε διάθεση για περιπέτειες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9
Αυτός είναι ένας μήνας αποφάσεων. Ήρθε η ώρα να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε αυτά που σκέπτεστε να κρατήσετε και σε αυτά που θέλετε ν' απορρίψετε.
Στα επαγγελματικά τακτοποιήστε όλες σας τις εκκρεμότητες, κάντε τον απολογισμό σας, αλλάξτε περιβάλλον και προγραμματίστε κοινωνικές επαφές και δημόσιες εμφανίσεις.
Στον οικονομικό τομέα μη σπαταλάτε άσκοπα ενέργεια και χρήματα. Να είστε ευέλικτοι και να βασίζεστε στον εαυτό σας.
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ξεκαθαρίστε τα κακώς κείμενα με έναν ήρεμο διάλογο. Οι αδέσμευτοι βγαίνετε από την αδράνεια, διασκεδάζετε και φλερτάρετε.

Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Νέα υπηρεσία: Ταρό SMS!

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved