Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 8.

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιανουάριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 8 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(8), 12+8=20. Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 20 σε μονοψήφιο 2+0=2. Το 2 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Φεβρουάριο.

Για τον μήνα Φεβρουάριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Το μήνα αυτό θα συνειδητοποιήσετε ότι αν μέχρι τώρα βασιζόσαστε επάνω στους άλλους τώρα ήρθε ο καιρός να βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας.

Στα επαγγελματικά σας το μυστικό σας είναι η συγκέντρωση. Εστιάστε λοιπόν την προσοχή σας μόνο σε έναν στόχο και σύντομα θα τον πετύχετε.

Στον οικονομικό τομέα, ασκείστε προσεκτικό έλεγχο στις αγορές σας και κοιμηθείτε ήσυχοι. Τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι έχετε το μυαλό σας στη δουλειά και τα μάτια σας στην τσέπη και η γκρίνια συνεχίζεται. Οι αδέσμευτοι πειραματίζεστε με ένα καινούργιο πρόσωπο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα καλό θα ήταν να αφομοιώσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος , δίνοντας τους έτσι χρόνο να αναπτυχθούν.

Στον επαγγελματικό σας χώρο υπάρχει έντονο παρασκήνιο που θα έρθει στην επιφάνεια αργότερα. Να προσέχετε και να είστε διακριτικοί.

Στον οικονομικό τομέα η απροσεξία και η έλλειψη διορατικότητας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Προσέξτε ποιον εμπιστεύεστε.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λόγια σας γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν και να οδηγήσουν σε ένταση και διαφωνίες. Οι αδέσμευτοι αφήνετε περιθώρια σε μια ιστορία από το παρελθόν να πηγαινοέρχεται.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα προσέξτε τι εύχεστε γιατί μπορεί να υλοποιηθεί. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ έντονα, η επιθυμία σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Στον επαγγελματικό τομέα συνδυάστε την εργασία με την ψυχαγωγία και αναζητήστε κοινωνικές επαφές. Οι άνθρωποι που θα συναντήσετε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας.

Στον οικονομικό τομέα θα αποκτήσετε χρήματα από μια πηγή που δεν περιμένετε. Δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε την τάση σας να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να κάνετε τ’ ασήμαντα σημαντικά. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε στο προσκήνιο και έλκετε τους άλλους σαν μαγνήτης.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτό το μήνα εξετάστε τις καταστάσεις της ζωής σας με λογική. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που εκκρεμούν και να μετρήσετε το περιβάλλον σας.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε με υπομονή. Αν έχετε το κουράγιο να παλέψετε με τις αντιξοότητες θα προχωρήσετε μπροστά με μεγάλα βήματα.

Στον οικονομικά τομέα είστε οικονόμος και πρακτικός. Βαδίστε με πρόγραμμα και τακτοποιήστε τα χρέη σας.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ετοιμαστείτε να θερίσετε ότι έχετε σπείρει. Οι αδέσμευτοι θα έρθετε αντιμέτωποι με κρυφές καταστάσεις από το παρελθόν.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτό το μήνα αναδύεται η τυχοδιωκτική σας φύση και σας καλεί να εξερευνήσετε καινούργια μονοπάτια. Πολύπλευροι και δημιουργικοί μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε πραγματικότητα.

Στα επαγγελματικά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Να είστε ευέλικτοι και δεκτικοί και φροντίστε να μην κάνετε άκαμπτα σχέδια, γιατί σίγουρα θα τροποποιηθούν.

Στον οικονομικό τομέα σε περίπτωση που ανατραπούν τα σχέδια σας αποφύγετε απερίσκεπτες και βιαστικές ενέργειες.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι θέλετε ν’ αλλάξετε σημαντικά τον τρόπο της ζωής σας και ίσως και το σύντροφο σας. Όσο όμως κι αν σας κούρασε η ρουτίνα δεν είναι καιρός για βεβιασμένες αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, και μια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Το μήνα αυτό η αναλυτική σας ικανότητα σας επιτρέπει να φτάσετε στη ρίζα όποιου προβλήματος σας απασχολεί και να βρείτε λύσεις εύκολα και λογικά.

Στον επαγγελματικό σας χώρο, έχετε αποδείξει την αξία σας και οι συνεργάτες σας μπορούν να βασιστούν επάνω σας με σιγουριά. Προσέξτε μόνο να μη γίνετε σκλάβος της δουλειάς αναλαμβάνοντας περισσότερες υποχρεώσεις από όσες αντέχετε.

Στον οικονομικό τομέα αποδεχόμενοι τα βάρη των άλλων μπορεί να έχετε απώλειες

Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι ξενοκοιτάτε αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Οι αδέσμευτοι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, αλλά δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το αληθινό και ποιο το ψεύτικο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα νοιώθετε την ανάγκη ν’ αφήσετε πίσω σας τις επιθυμίες του υλικού κόσμου και να στραφείτε στον κόσμο της δημιουργικής φαντασίας.

Στον επαγγελματικό τομέα όταν πρόκειται να ικανοποιήσετε τις ιδέες σας εργάζεστε ακατάπαυστα και δείχνετε μεγάλη αποφασιστικότητα.

Στον οικονομικό τομέα να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο ή νομικό έγγραφο. Εξετάστε κάθε λέξη και ψάξτε για τυχόν παραθυράκια.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι φέρνετε το σύντροφο σας σε δύσκολη θέση με την ικανότητα σας να βλέπετε κατ’ ευθείαν μέσα του. Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια πηγή έμπνευσης.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα χάρη στη διπλωματικότητα, την επιμονή και το θάρρος σας, μπορείτε να πετύχετε ότι λαχταράει η ψυχή σας.

Στον επαγγελματικό τομέα ξεχωρίζετε όχι μόνο για τα τεράστια αποθέματα ενεργητικότητας που διαθέτετε, αλλά γιατί μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όταν η πίεση αυξάνει.

Στα οικονομικά σας, με στην επινοητικότητα που σας διακρίνει και την αυτοπειθαρχία σας, έχετε καταφέρει να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσφέρετε σιγουριά και ασφάλεια παρά έρωτα στο σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι στρέφετε τα βέλη σας όπου υπάρχει σεξ και κοινωνική καταξίωση.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα, τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, με πολλά σταματήματα και ξεκινήματα, επειδή βρίσκεστε σε μια εποχή αλλαγών. Πρέπει να κάνετε την τελική επιλογή ανάμεσα σε αυτά που σκέπτεστε να κρατήσετε και σε αυτά που θέλετε ν’ απορρίψετε.

Στον επαγγελματικό σας χώρο διακρίνεστε για τη γενναιοδωρία και τον ιδεαλισμό σας. Προσφέρετε ευχαρίστως τη γνώση και τη σοφία σας σε όποιο την έχει ανάγκη.

Στον οικονομικό τομέα μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις πριν τακτοποιήσετε τα λάθη του παρελθόντος που ακόμα σας ταλαιπωρούν.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ασχολείστε μόνο με τις δικές σας ανάγκες και αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι έλκετε έντονες σχέσεις μικρής διάρκειας.



Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved