Πανσέληνος Ιανουαρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Επηρεάζει πάνω από όλα τις σχέσεις μας με τους άλλους εξάπτοντας πολύ τις προσωπικές μας επιθυμίες, οι οποίες θα εκφραστούν υπέρμετρα

Πανσέληνος Ιανουαρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου πραγματοποιείται στις 27/1, ώρα Ελλάδας 6.38 το πρωί, στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου και συγκεκριμένα στις 7ο του Λέοντα.

Επηρεάζει πάνω από όλα τις σχέσεις μας με τους άλλους εξάπτοντας πολύ τις προσωπικές μας επιθυμίες, οι οποίες θα εκφραστούν υπέρμετρα.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, λόγω των αρμονικών όψεων με Δία και Ουρανό, αλλά και των δυσαρμονικών με Ερμή και Κρόνο.

Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου στον Αιγόκερω κάνει ακόμα πιο βαρυσήμαντο το τετράγωνο με τον Κρόνο (κυβερνήτη του ωροσκόπου), έχοντας αντίκτυπο στην ψυχολογία μας.

Από τη μία λοιπόν θα αισθανθούμε ελπίδα και αισιοδοξία με τάσεις εποικοδομητικών ανατροπών που χορηγούνται απλόχερα από τους Δία – Ουρανό, από την άλλη αναστολές, ενοχές και νοητική ψυχρότητα, μπλοκάρουν την επικοινωνία και τη συμπεριφορά μας.

Δίδυμοι, Ζυγοί, Κριοί και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου, έχουν ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν στόχους και επιθυμίες μέσα σε ένα βολικό και ενθαρρυντικό κλίμα.

Υδροχόοι, Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαήμερου, αισθάνονται παγιδευμένοι, με τους Υδροχόους και τους Λέοντες να βρίσκουν τρόπο τελικά να ελιχθούν.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες και Παρθένοι, βιώνουν αυτή την Πανσέληνο με όλες τις εκφάνσεις της, μεταπηδώντας από μια διάθεση στην εντελώς αντίθετη, πάντα ανάλογα και με τις όψεις του προσωπικού ωροσκοπίου.

Επίσης επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες γύρω από την 7η μοίρα των σταθερών ζωδίων, Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Ανανεώνεστε και εξορμάτε με κατακτητική διάθεση, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Δυναμικοί και με έντονη συναισθηματική φόρτιση, αρπάζετε την αυτοπεποίθηση σας αγκαλιά, αποτελώντας το τέλειο ζευγάρι. Πρωτότυπες δραστηριότητες γεμίζουν τις μέρες σας, ενώ η εύνοια στις σχέσεις και στις δημιουργικές σας ενασχολήσεις είναι μεγάλη. Βάζετε τους δικούς σας κανόνες και τους επικοινωνείτε θαυμάσια, απολαμβάνοντας όμορφες ερωτικές στιγμές, όταν άλλοι μηρυκάζουν λόγια και πράξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν σε αυτή την Πανσέληνο, που φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα από λαθεμένες τακτικές. Αντιπαλότητες με μέλη της οικογένειας, εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι, αντιδικίες με τους εκμισθωτές, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η πίεση που αισθάνεστε είναι αποτέλεσμα κακών χειρισμών, που όμως σας δίνεται η ευκαιρία να διορθώσετε. Βάλτε τάξη και πειθαρχήστε στα δεδομένα που υπάρχουν, ώστε να καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από την δυσχερή θέση στην οποία έχετε περιέλθει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απολαμβάνετε την Πανσέληνο αυτή με πολλές αναφορές και συζητήσεις στα προσωπικά σας σχέδια, ενώ οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αισθάνεστε τη στήριξη του Δία και τις προτροπές του Ουρανού, σαν κελάιδισμα στα αυτιά σας. Συναντήσεις, συνομιλίες, ραντεβού και συχνές μετακινήσεις υπερκαλύπτουν τις μέρες σας, ενώ η ανάγκη σας να κλείσετε συμφωνίες αλλάζοντας την πορεία μιας κατάστασης, είναι έντονη. Επιδιώκετε να πάρετε μια απόφαση, αλλά δεχτείτε πως αυτή δεν εξαρτάται μόνο από εσάς, αλλά και από τις προθέσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα οικονομικά σας θα στρέψει το ενδιαφέρον σας αυτή η Πανσέληνος, κάτω από την οποία αισθάνεστε ανασφαλείς και μετέωροι. Το συναίσθημα συγκρούεται με τη λογική και θα χρειαστεί να δείξετε ψυχραιμία σε ότι αφορά εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε. Από την άλλη συνδέετε αυτή σας την ανασφάλεια και με τη στάση του συντρόφου σας, ανιχνεύοντας τις προθέσεις του. Καταλαβαίνετε πως οι οικονομικές και συναισθηματικές σας ανάγκες ταυτίζονται και αυτό σας δημιουργεί αναστάτωση. Περιορίστε τα έξοδα, ιεραρχώντας τις επιθυμίες σας.

Το σίγουρο είναι πως ο νέος χρόνος σας βάζει σε μια εντελώς διαφορετική τροχιά.

ΛΕΩΝ

Αυτή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, παρόλο που βάζει αινίγματα και γρίφους, θα αποδείξει πόσο καλοί είστε στη λύση τους και πόσο συγκεντρωμένοι είστε στο σκοπό σας. Οι ευκαιρίες που έχετε ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο είναι συναρπαστικές και αφορούν την προβολή της εικόνας σας προς τα έξω. Κάντε αποφασιστικές κινήσεις, τραβήξτε όλη την προσοχή επάνω σας και έπειτα δώστε μια αξέχαστη παράσταση, που η πρωτοτυπία της θα φέρει βροχή τις προτάσεις. Κάντε μια τολμηρή αλλαγή στην εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιλέγετε να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας σε αυτή την Πανσέληνο γινόμενοι μυστικοπαθείς και επιλέγοντας παρασκηνιακές διαδικασίες. Κάνετε έναν απολογισμό σε υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις που έχετε λάβει το τελευταίο διάστημα και δεν βιάζεστε να χαρείτε αλλά ούτε να απογοητευτείτε. Καταστρώνετε όμως τα σχέδιά σας σαν τους καλύτερους στρατηγούς, θέτοντας τις βάσεις για μια επερχόμενη νίκη. Ξεκουραστείτε και μην βαραίνετε το μυαλό σας με σκέψεις, εφόσον η ενέργειά σας, συμβαδίζει υποτονικά με την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια Πανσέληνος που σας φέρνει κοντά σε φίλους χαρίζοντάς σας ευχάριστες στιγμές και θυμίζοντάς σας πως αποτελούν περιουσία, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η φιλική σας διάθεση δημιουργεί την ανάγκη να εκφραστείτε, να μοιραστείτε στιγμές και να χαρείτε την κοινωνική σας ζωή που είχατε παραμερίσει. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο πιθανά να λάβετε μια βοήθεια που θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ενώ μη διστάσετε να πανσεληνιαστείτε, βγαίνοντας έξω και πηγαίνοντας σε ασυνήθιστα και πρωτότυπα μέρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολη αυτή η Πανσέληνος ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, που αισθάνεστε σαν να έχει πέσει όλη η γη στην πλάτη σας. Περισσότερο δυσανασχετείτε με επαγγελματικά θέματα που είτε έχουν προκύψει, είτε θα προκύψουν. Αν είστε χωρίς δουλειά, η στενοχώρια σας θα είναι έκδηλη και η μελαγχολία θα εγκατασταθεί μέσα σας, γύρω από τις μέρες της Πανσελήνου. Οι εσωτερικές διεργασίες θα είναι περισσότερες από τις εξωτερικές, με σκοπό να σκεφτείτε τρόπους για να αντιμετωπίσετε αυτό που σας προβληματίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σίγουρα δεν περιμένατε την Πανσέληνο για να επιβεβαιώσετε την ευεξία που αισθάνεστε, παίρνετε όμως μια διαβεβαίωση πως μπορείτε να απογειωθείτε, ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Μια νομική υπόθεση μπορεί να πάρει αναπάντεχα καλή τροπή, ενώ απελευθερώνετε πολλή ενέργεια σε πνευματικές αναζητήσεις, σεμινάρια και ταξίδια. Τα οράματα και οι αναζητήσεις σας γίνονται πιο επιτακτικά εστιάζοντας σε μια βαθύτερη κατανόηση των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Η φοιτητική ζωή έχει την τιμητική της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Πανσέληνος επιστρατεύει ειδικά τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο σε διεκπεραιώσεις που αφορούν οφειλές, δάνεια, τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες και γενικότερα τις άχαρες αναμονές στις ουρές των κτιρίων, που στεγάζουν όλα τα παραπάνω. Οι επενδύσεις σας όχι μόνο οι οικονομικές, μοιράζουν χαμόγελα ικανοποίησης και ενώ θα χρειαστεί να βάλετε το χέρι στην τσέπη, κάτι άλλο θα σας ανταμείψει και θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Το θέμα είναι πως θα νιώσετε μια προσωπική ευχαρίστηση, ακόμα και αν δεν είναι θεαματική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ οι αντιφάσεις αποτελούν συνήθως το διεγερτικό σας, σε αυτή την Πανσέληνο είναι τόσο δυνατές, που δεν ξέρετε πώς να τις χειριστείτε. Η συναισθηματική ζωή ειδικά των γεννημένων στο πρώτο δεκαήμερο φουντώνει, είτε απολαμβάνοντας με ένταση τις στιγμές με τους συντρόφους σας, είτε αναθεωρείτε μια σχέση, είτε εμφανίζεται κάτι καινούργιο. Από τη μια θα αισθάνεστε μια απέραντη χαρά, από την άλλη κάτι θα την μαγκώνει με κάποιο τρόπο. Κρατηθείτε ήρεμοι και μην πυροδοτείτε καταστάσεις. Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν, αναγνωρίζοντας την υπεροχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας ενδιαφέρει πολύ σε αυτήν την Πανσέληνο να εργαστείτε με ζήλο και υπερβολή. Αυτό σας συμβαίνει είτε έχετε δουλειά είτε όχι, συνειδητοποιώντας πως δεν θα βγείτε από το αδιέξοδο αν δεν ασχοληθείτε με κάτι. Επιπλέον θέλετε να φανείτε χρήσιμοι, να αισθανθείτε απαραίτητοι και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με όποιον τρόπο μπορείτε. Είστε περιζήτητοι σε εθελοντικές δραστηριότητες, οι οποίες θα βοηθήσουν και την ψυχολογία σας. Οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας προκύψει, μην αμελήσετε να το κοιτάξετε περαιτέρω.




Διαβάστε επίσης:

Μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved