Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 7

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιανουάριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(7), 12+7=19 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 19 σε μονοψήφιο 1+9=10. 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Ιανουάριο.


Για τον μήνα Ιανουάριο

Ο Ιανουάριος του 2013 είναι για όλους ο συμπαντικός μήνας 7.

Για να βρείτε τι μήνας είναι για σας προσωπικά ο Ιανουάριος, προσθέστε την ημέρα της γέννησης σας με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα – δηλαδή το 7 - και αναγάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα αν έχετε γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα προσθέστε την ημέρα γέννησης σας (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα(7), 12+7=19 . Κατόπιν αναγάγετε τον αριθμό 19 σε μονοψήφιο 1+9=10. 1+0=1. Το 1 είναι ο προσωπικός σας μήνας για τον Ιανουάριο.

Για τον μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 1

Το μήνα αυτό η επιμονή και αποφασιστικότητα σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε ότι πρόβλημα κι αν σας παρουσιαστεί.

Στα επαγγελματικά σας ευνοούνται οι επαφές και οι συζητήσεις. Μη διστάσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας και να ζητήσετε αυτό που θέλετε.

Στον οικονομικό τομέα δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και οι αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι βάζετε τις προτεραιότητες σας πάνω από όλα και αδιαφορείτε για τα θέλω του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε ένα καινούργιο, συναρπαστικό και πολλά υποσχόμενο έρωτα.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 2

Τον Ιανουάριο χάρη στην ευελιξία σας οι σχέσεις βελτιώνονται αισθητά και το κοινωνικό σας περιβάλλον διευρύνεται.

Στα επαγγελματικά σας εκμεταλλευτείτε τα επικοινωνιακά σας προτερήματα. Μη ξεχνάτε όμως ότι είναι σημαντικό να διατηρήστε κάποια στεγανά που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στον οικονομικό τομέα μην υποκύψετε σε δαπάνες μεγαλύτερες από αυτές που αντέχει η τσέπη σας.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι εκφράζετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας και μοιράζεστε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι διστάζετε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας αρέσει γιατί νοιώθετε ευάλωτοι και τρωτοί.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα ένας ούριος άνεμος φυσά στα πανιά των προσωπικών σας ονείρων. Απολαμβάνετε ότι σας προσφέρει η ζωή και γεύεστε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα

Στον επαγγελματικό τομέα τα γεγονότα τρέχουν πριν από σας. Είστε πού κοντά στο να δείτε τις επιθυμίες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

Στον οικονομικό τομέα προσέξτε την τάση σας για υπερβολές και την διάθεση σας να ξοδεύετε ασύστολα, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι παρά τις μεταπτώσεις της διάθεσης σας βρίσκετε τρυφερή ανταπόκριση από το ταίρι σας . Οι αδέσμευτοι κερδίζετε τις εντυπώσεις όπου κι αν βρεθείτε και δεν αποκλείετε να ξεκινήσετε εντελώς απρόσμενα μια ερωτική σχέση.

Aν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 4

Αυτός ο μήνας ευνοεί ξεκαθαρίσματα και οριστικές λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν από καιρό. Ένας φίλος θα σας βοηθήσει να ηρεμίσετε ψυχικά και να φιλοσοφήσετε τη ζωή.

Στον επαγγελματικό τομέα κάντε τον απολογισμό σας και αντιμετωπίστε ότι θέματα έχετε βάλει στο χρονοντούλαπο όσο δυσάρεστα κι αν είναι.

Στον οικονομικά τομέα μην παρασυρθείτε από έξοδα χωρίς σημαντική αιτία. Οι καιροί απαιτούν φρόνηση και μέτρο.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι καταπολεμήστε την τάση σας για εσωστρέφεια και απομόνωση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει δυσάρεστο τέλος.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 5

Αυτός είναι ένας μήνας αλλαγών. Νέα ενδιαφέροντα κερδίζουν την προσοχή σας και άπιαστα μέχρι χτες όνειρα δείχνουν τώρα προσιτά.

Στα επαγγελματικά σας μια πρόταση που η αποδοχή της συνεπάγεται μεγάλες αλλαγές θα σας δελεάσει. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ιδίως αν η δέσμευση είναι μακροχρόνια.

Στα οικονομικά σας οι αλλαγές που επιθυμείτε δεν αργούν. Μετακινήσεις και υπογραφές απαιτούν προσοχή.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι κρατήστε μια σταθερή στάση για να αποφύγετε τα μπερδέματα. Οι αδέσμευτοι δεν προβλέπεται να μείνετε ούτε ένα λεπτό μόνοι σας, αντίθετα θα ζήσετε γοητευτικές εμπειρίες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 6

Ο μήνας αυτός χαρίζει την εύνοια του σε εκείνους που έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα ή εργάζονται στον κόσμο του θεάματος. Επίσης σε όσους θέλουν να προβάλλουν την προσωπικότητα και τα ταλέντα τους.

Στα επαγγελματικά σας κινηθείτε με διπλωματία και ξεκαθαρίστε μισοτελειωμένες υποθέσεις. Αποφύγετε να είστε αυστηροί στις κριτικές σας και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Στον οικονομικό τομέα ένα συγγενικό πρόσωπο θα σας κάνει σημαντικές προτάσεις που θα σας ανακουφίσουν οικονομικά ή θα σας βοηθήσει σε ώρα ανάγκης.

Στα ερωτικά οι δεσμευμένοι σταματήστε να δηλητηριάζετε τη σχέση σας με τη ζήλια σας. Οι αδέσμευτοι μη δίνετε υπερβολική εμπιστοσύνη σε νέες γνωριμίες.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα νοιώθετε μια τάση για χαλάρωση και ενδοσκόπηση. Το καταφύγιο σας είναι ο κόσμος της φαντασίας σας, η καλή μουσική ή ένα βιβλίο.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται οι εργασίες που έχουν σχέση με έρευνα και οι δημιουργικές δραστηριότητες που βασίζονται στην έμπνευση.

Στον οικονομικό τομέα οι υπερβολικές σας προσδοκίες σας αποπροσανατολίζουν και σας δημιουργούν προβλήματα και οικονομικές απώλειες.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε κουράσει το σύντροφο σας με την αδράνεια και την αυτολύπηση σας.. Οι αδέσμευτοι γοητεύεστε από ότι είναι παράνομο και απαγορευμένο.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα δώστε προτεραιότητα στην κοινωνική πλευρά της ζωής. Καλλιεργείστε φιλίες με σημαντικά άτομα αλλά μην ξεχνάτε και εκείνους που εξαρτώνται από σας.

Στον επαγγελματικό τομέα ευνοούνται νέα σχέδια και διαπραγματεύσεις. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αν σας παρουσιαστούν ευκαιρίες θα είναι κερδοφόρες.

Στα οικονομικά σας ελέγξτε τις δοσοληψίες σας και ρυθμίστε τυχόν φορολογικά προβλήματα.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι βρίσκετε το καλύτερο στήριγμα σας στο πρόσωπο του συντρόφου σας. Οι αδέσμευτοι αποφύγετε και τα ερωτικά μπλεξίματα, γιατί θα σα ταλαιπωρήσουν αδίκως.

Αν ο προσωπικός σας μήνας είναι το 9

Αυτός είναι ο μήνας του αναπάντεχου.. Γι αυτό όταν κυκλοφορείτε να έχετε επάνω σας λίγα χρήματα γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα χάσετε, και να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε το αυτοκίνητο σας.

Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας και μην πεισμώνετε με μικροπροβλήματα.

Στα οικονομικά βάλτε φρένο στις παρορμήσεις σας και κάνετε συνετές επιλογές εξόδων.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ενδέχεται να προκαλείτε εκνευρισμό στο σύντροφο σας με τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα. Οι αδέσμευτοι απαγκιστρωθείτε από ανομολόγητες σχέσεις που έχετε στο μυαλό σας.


Διαβάστε επίσης:

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2013

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved