Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 13 Δεκεμβρίου έως 12 Ιανουαρίου

Κινέζικη Αστρολογία: Προβλέψεις Δεκεμβρίου

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας το έτος όπως και ο μήνας για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου γίνεται στις 13/12, 10:42 ώρα Ελλάδας.


Ποντικός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρώην γνωριμίες ή σχέσεις μπορεί να στοιχειώνουν την μέχρι τώρα ήρεμη και χαλαρή ζωή σας. Εσείς αισθάνεστε ιδιαίτερα ανήσυχοι και ο σύντροφός σας υποψιάζεται ότι το παρελθόν σας επαναπροσεγγίζει. Η ειλικρίνεια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη πολιτική, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετή. Σαφώς δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσετε το παρελθόν, αλλά ούτε και να παρασυρθείτε από αυτό. Από τη στιγμή που επιλέξατε έναν νέο σύντροφο, τότε προχωρήστε και απολαύστε τις στιγμές σας.

ΤΥΧΗ: Η αντιμετώπιση δυσκολιών που αφορούν στα πιο κοντινά σας άτομα στη δουλειά ή το σπίτι μπορεί σας αποθαρρύνει, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει ένα παιχνίδι αναμονής και τελικά η υπομονή σας θα ανταμειφτεί. Κάποια πλάνα σας δεν προχώρησαν όπως αναμενόταν και απαιτούν επανεξέταση τόσο τα σχέδιά σας όσο και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι αλλά αν το ξανασκεφτείτε, θα αναγνωρίσετε ότι η έκβαση αυτή είναι η καλύτερη. Ξεκινήστε τα πάλι αλλά αυτή τη φορά συζητώντας το ποιός θα είναι υπεύθυνος για τι, ειδικά αν πρόκειται για οικονομικά. Ενώ οι άλλοι μπορεί να αναλάβουν ένα μέρος εσείς θα πρέπει να τα βάλετε όλα κάτω και να κοστολογήσετε και την τελευταία δεκάρα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κατά την περίοδο αυτή και με τις παρούσες συνθήκες, είναι απίθανο να ικανοποιήσετε τον πόθο σας για χρήματα. Η πλειοψηφία των γεγονότων αφορούν λεφτά ή οικονομικές δεσμεύσεις, κάνοντας τη ζωή ιδιαίτερα αγχωτική κατά καιρούς. Προφανώς, χωρίς αυτά, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να επιβιώσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η απάντηση σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε σε ένα συγκρατημένο και επαρκή τρόπο ζωής. Το πιο σημαντικό επίσης είναι να ελέγξετε την τάση σας για την απόκτηση εύκολων και αρκετών χρημάτων, γιατί αυτήν την περίοδο θα μπορούσε να καταστρέψει την ψυχή ή τη φήμη σας, ιδιαίτερα αν γίνει σε βάρος κάποιων που δεν έχουν ούτε τα αναγκαία.

Βούβαλος ή Βόδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να μπαίνει πάνω από την αγάπη σας για κάποιον, ειδικά αν βιώνετε ορισμένα απρόβλεπτα προβλήματα. Αν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση, είναι πιο σημαντικό να έχετε την κατανόηση και την υποστήριξη των ανθρώπων σας. Αν αποστασιοποιηθείτε, θα δημιουργήσετε μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σας. Η ικανότητα να συζητήσετε ανοικτά τι σας απασχολεί, σημαίνει ότι ωριμάζετε και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα. Θα κερδίσετε τελικά την εμπιστοσύνη και το σεβασμό από τους δικούς σας και δεν θα αισθάνεστε ξανά μόνοι, άμα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα.

ΤΥΧΗ: Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους ή να προσευχηθείτε με την ελπίδα για καλή τύχη ή να συμβεί ένα θαύμα και να επιλύσετε ορισμένα επείγοντα ζητήματα. Καλό είναι να έχετε μια ελπίδα αλλά δεν θα γίνει τίποτα με το να εμμένετε σε τέτοιες πεποιθήσεις, χωρίς να διερευνάτε εναλλακτικές προσεγγίσεις. Μερικές φορές, κάποιος αναγκάζεται να πάρει δραστικά μέτρα, μόνο όταν όλα τα άλλα μέσα αποτύχουν. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να παραιτηθείτε, εάν ορισμένες απόπειρες δεν ευοδώθηκαν. Επιμείνετε στην προσπάθεια και επανεξετάστε την προσέγγισή σας, εφόσον χρειάζεται. Ο δρόμος μπροστά μπορεί να είναι δύσκολος αλλά ταυτόχρονα είναι και προκλητικός.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μετά από μια σχετικά σύντομη περίοδο ανησυχητικών εξελίξεων, πρέπει να επανεξετάσετε και να ενεργήσετε γρήγορα. Τώρα που οι ρυθμοί επιβραδύνονται, μπορείτε να εμβαθύνετε στις λεπτομέρειες και να διερευνήσετε όλες τις πιθανές επιλογές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητα οικονομικά ζητήματα που ελπίζατε να αποφύγετε. Κάποια αφορούν σχέδια που είναι απίθανο να γίνουν σε σύντομη χρονική περίοδο. Όταν αρχίσετε να τα μελετάτε όμως, θα δείτε ότι είναι λιγότερο δύσκολα τα πράγματα από ό, τι νομίζατε.

Τίγρης

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όλο αυτό το διάστημα, θα πρέπει να έχετε εξοικειωθεί με την επίδραση που έχουν πάνω σας τα αγαπημένα σας άτομα που ενισχύει τόσο την αίσθηση της ασφάλειας και της πληρότητας που νιώθετε. Αυτή η χαρούμενη διάθεση θα σας οδηγήσει σε πολλές κατευθύνσεις. Μερικές θα είναι χωρίς νόημα, αλλά διασκεδαστικές, ενώ άλλες θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε εμπειρίες ζωής, δεδομένου ότι θέλετε να εξερευνήσετε τα πάντα, ακόμη και αυτά που ίσως δε βγάζουν πουθενά. Η ζωή άλλωστε είναι ένα μυστήριο και ποτέ δεν ξέρει κάποιος πού θα μπορούσε να τον οδηγήσει.

ΤΥΧΗ: Η μεγαλύτερη πρόκλησή σας δεν είναι τα πολύπλοκα σενάρια που κάνετε την προσεχή περίοδο για κάποια θέματα αλλά οι ενοχές ή τα διλήμματα που θα σας κάνουν να νιώσετε. Εσείς και οι συνεργάτες ή συνάδελφοί σας εξακολουθείτε να επηρεάζεστε από πρόσφατες ανακατατάξεις ή αναδιοργανώσεις. Ξαφνικές νέες εξελίξεις θα απαιτήσουν γρήγορη σκέψη αλλά και απόκριση και δράση. Εάν στηριχθείτε στις ικανότητές σας, θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε με το δικό σας τρόπο. Όμως τα παράπονα των άλλων θα ταράξουν την ήδη ευαίσθητη ισορροπία σας, ειδικά ορισμένων ατόμων που καταφέρνουν να χειραγωγήσουν και άλλους και σας κάνουν να αισθάνεστε υπεύθυνοι για θέματα που δεν θα μπορούσατε να είχατε προβλέψει. Αν μπορείτε, αγνοήστε τους και όλα θα είναι πιο εύκολα.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Μην αφήνετε την προσωπική υπερηφάνεια ή νευρικότητα να σας παρασύρει γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι κολλήσετε σε μη αποδοτικές λύσεις μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε καμία εναλλακτική. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλές καταστάσεις, οι οποίες σας έχουν απορροφήσει, τόσο που αγνοείτε άλλες εξελίξεις. Τώρα που είστε σε θέση να εξερευνήσετε, θα σας υποδεχτεί ένας νέος, ελκυστικός και απροσδόκητος κόσμος δυνατοτήτων. Μετριάστε τον υπερβολικό ενθουσιασμό γιατί θα μπορούσε να συντρίψει ακόμη και τον πιο cool Τίγρη.


Λαγός ή Γάτα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ίσως αυτή την περίοδο να είστε σε συναισθηματική σύγχυση και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο από ένα περιοριστικό περιβάλλον - προσωπικό ή στενής σχέσης. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι συνεπώς να αντισταθείτε στον πειρασμό να κρατήσετε τα πράγματα στη ζωή ως έχουν ή να αλλάξετε ό, τι συμβαίνει. Η περίοδος αυτή είναι περισσότερο για αυτό-ανακάλυψη, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σπεύσετε σε τίποτα. Με ηρεμία και καθαρό μυαλό, θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε ή να δείτε την κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία κι ίσως να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας προς ένα πιο θετικό και ξέγνοιαστο μέλλον.

ΤΥΧΗ: Οι πρόσφατες και απρόσμενα ειλικρινείς συζητήσεις ξεκαθάρισαν τελικά το τοπίο σε πολλά ενοχλητικά θέματα και έχετε την τάση να είστε πιο ανοικτοί από ό, τι συνήθως. Είναι μια καλή χρονικά στιγμή, μόνο και μόνο επειδή, τώρα, με τις αλλαγές που προκαλούνται και από τις αντιδράσεις των άλλων, συζητάτε περισσότερο, μαθαίνετε πιο πολλά και γίνεστε καλύτεροι. Μην σκέφτεστε ακόμη να κάνετε σχέδια για το μέλλον, μέχρι έχετε την πλήρη εικόνα της κατάστασης.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Η ενδεχόμενη επιθυμία σας να βοηθήσετε εκείνους που έχουν οικονομικές δυσκολίες και η ικανότητα να επιτευχθεί είναι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι προθέσεις σας είναι αξιοθαύμαστες, αλλά η εφαρμογή τους μπορεί να είναι πιο περίπλοκη από ό, τι είχατε αρχικά προβλέψει. Ως εκ τούτου, αποφύγετε τις μεγάλες υποσχέσεις, εκτός κι αν είστε απολύτως βέβαιοι για τη δυνατότητα εφαρμογής τους. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να προκαλέσετε απογοήτευση και να κάνετε άθελά σας κακό στη φήμη σας. Το θέμα των χρημάτων είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και κάποιοι απελπισμένοι θα μπορούσαν εύκολα να παρερμηνεύσουν ορισμένα μηνύματα. Γι' αυτό συνιστάται να ψάξετε καλά και για πολύ χρόνο, πριν πράξετε το οτιδήποτε.


Δράκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην χάνετε χρόνο να ανησυχείτε για το πώς κάποιες δραστηριότητές σας θα επηρεάσουν τους αγαπημένους σας ή το σύντροφο. Αυτό μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, αλλά θα φέρει απρόσμενα γεγονότα δρόμο σας, σε βαθμό που θα αλλάξουν και τη δική του ζωή. Έτσι, οι προσπάθειές σας για να τον βοηθήσετε θα μπορούσαν να επιφέρουν σύγχυση, μόνο αν δεν του παρέχετε τη δυνατότητα επιλογής. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να ενθαρρύνετε το διάλογο. Απλώς να θυμάστε ότι το να καταστρέφετε πράγματα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι το να τα επιδιορθώνετε. Μπορείτε λοιπόν να αποφύγετε το τελευταίο σενάριο με το να σταματήσετε να πιέζετε και να αφήνετε χώρο στον άλλον να αποδεχτεί ό, τι πιστεύει.

ΤΥΧΗ: Μέρα με τη μέρα είστε και πιο σίγουροι ότι οι αλλαγές που κάνατε είναι σοφές και παρόλο που η διαδικασία μπορεί να ήταν χαοτική ορισμένες φορές, αξίζουν τον κόπο. Ίσως το πραγματικό σας πρόβλημα να είναι ότι δεν έχετε πολλά γεγονότα να παρουσιάσετε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα, και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσετε τις πιεστικές ερωτήσεις εκείνων που νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι ακριβώς σχεδιάζετε να κάνετε. Έτσι όπως είναι όμως τα πράγματα όμως, αυτό είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σας απασχολήσει.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Πρόσφατα, όταν κάνατε κάποιες κινήσεις που σας φαίνονταν ευνοϊκές, δεν είχατε ιδέα ότι τα πράγματα θα κινηθούν τόσο γρήγορα ή στο που θα σας οδηγήσουν. Αλλά είστε στη μέση μιας περιόδου έντονων και εξαιρετικά κερδοφόρων αλλαγών ούτως ή άλλως. Έτσι εξερευνήστε τα πάντα, γνωρίζοντας ότι με τον καιρό, μπορεί να παρατήσετε κάποια πλάνα που πλέον δεν λειτουργούν. Ωστόσο, είναι πιθανό να αποφασίσετε ότι τα περισσότερα πράγματα αξίζουν να τα κυνηγήσετε. Έως τα τέλη του μήνα, η τύχη θα είναι μαζί σας, αν και ορισμένες αλλαγές μπορεί να ταρακουνήσουν κάπως τον κόσμο σας.


Φίδι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όσο και αν σας ενθουσιάζουν οι πρόσφατες εξελίξεις, θα πρέπει να οργανωθείτε και να θέσετε προτεραιότητες. Επειδή αφορούν και στα πιο κοντινά σας άτομα επίσης, αυτά είναι το ίδιο πρόθυμα με εσάς να διευθετηθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα τα πράγματα. Τόσο η σχέση σας όσο και σεις διακατέχεστε από συναισθήματα αμφιβολίας ή άγχους. Όμως αυτό χρησιμεύει στο να συγκεντρωθεί το μυαλό σας και να μπορέσετε να κάνετε ένα πλάνο με το σύντροφό σας ή την οικογένεια.

ΤΥΧΗ: Δεν θα ήταν έκπληξη, αν εξακολουθούσατε να γκρινιάζετε για τις πρόσφατες αποφάσεις που είτε ήταν άδικες ή ορισμένα άτομα, στην εργασία ή το σπίτι, απλά πήραν χωρίς συζήτηση ή διαβούλευση. Μπορεί να έχετε ήδη δείξει τη δυσαρέσκειά σας. Αν ναι, αυτό θα ήταν καλό για σας. Αν όχι, αντιμετωπίστε το ζήτημα αμέσως μια και καλή και περιμένετε. Θα έχετε σύντομα τη χαρά να τις δείτε μία-μία να αναιρούνται. Να είστε επίσης προετοιμασμένοι ότι θα μπορούσε να σας ζητηθεί να επιλύσετε διλήμματά τους. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μην ενεργήσετε με βιασύνη, αλλά υπαγορεύστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κατά την περίοδο αυτή, θα αναγκαστείτε να αλλάξετε βιαστικά τόσο τις υπάρχουσες οικονομικές διευθετήσεις όσο και τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτά μπορεί να είναι το αποτέλεσμα μιας ξαφνικής απόφασης άλλων ή ενέργεια ενός ιδιόρρυθμου ατόμου. Δεν υπάρχει αμφιβολία, όσο ανησυχητικά κι αν φαίνονται τα γεγονότα, ότι σας αναγκάζουν να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να επιφέρετε σταθερότητα. Το αύριο είναι αβέβαιο αλλά αν εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πειστείτε ότι κάτι θαυμάσιο πλησιάζει, τότε θα γίνει.


Άλογο

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Πρόκειται για ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων. Κάποια είναι πρακτικά και απαιτούν ακριβή ανάλυση, ενώ σε άλλα εμπλέκονται φίλοι ή οι αγαπημένοι σας και απαιτούν καλή ακοή. Μερικά επίσης είναι βαθιά προσωπικά και απαιτούν έντονο προβληματισμό, ώστε να μπορέσετε να τα επιλύσετε. Ο συνδυασμός είναι απαιτητικός, αλλά ό, τι μπορεί να σας μάθει περισσότερα, δικαιολογεί την προσπάθεια.

ΤΥΧΗ: Ο καθένας είναι ενθουσιασμένος με τις ιδέες ή τις προσφορές που βρέθηκαν στο δρόμο σας, εκτός από εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι δεν συνειδητοποιούν πόση αναστάτωση μπορούν να δημιουργήσουν οι προκύπτουσες αλλαγές. Έχετε συζητήσει το θέμα και κάποιοι έχουν ήδη δηλώσει ότι θα σας βοηθήσουν. Επιπλέον, δεδομένου ότι οι αλλαγές αυτές ήταν αναπόφευκτες και λαμβάνοντας προσφορές των άλλων για βοήθεια, άμα πείτε «ναι» η ζωή σας θα γίνει ευκολότερη. Ωστόσο, εάν αισθάνεστε άσχημα μετά, δε θα είναι αργά για να λάβετε διορθωτικά μέτρα ώστε τα πράγματα να έχουν καλύτερη προοπτική.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Όταν παίρνετε μια απόφαση, το κάνετε μετά από ουσιαστική σκέψη και έρευνα κι έτσι σπάνια πρέπει να αλλάξει. Άλλοι δεν είναι τόσο διεξοδικοί όπως είδατε ήδη, προς απογοήτευσή σας. Αλλά τώρα, όσο συχνές και απότομες κι αν είναι οι αλλαγές και να ταράζουν τα θεμέλια που έχετε βάλει, εσείς ξέρετε ότι πρέπει να επανεξετάσετε και τις πιο απλές κινήσεις σας. Γνωρίζοντας αυτό, προχωράτε και ρισκάρετε και ίσως μάθετε και κάτι. Οι εμπειρίες που αποκομίζετε θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε καταπληκτικά επιτεύγματα.



Πρόβατο ή Κατσίκα

ΣΧΕΣΕΙΣ: Όταν αντιμετωπίζετε ένα εμπόδιο, θεωρείτε ότι πρέπει να ξεπεραστεί, αντί να αποφευχθεί. Ωστόσο, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε τώρα αξίζουν σοβαρή σκέψη και εξέταση. Με κάποια έρευνα, θα είστε σε θέση να ανακαλύψετε τους λόγους πίσω από το πρόβλημα. Μην απορήσετε, όταν βρείτε ότι μέρος του προβλήματος προέρχεται από τον εαυτό σας και αναλάβετε την ευθύνη. Αν είναι δυνατόν, συζητήστε το θέμα ώριμα και προσπαθήστε να υιοθετήσετε σκέψεις που δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση και μην την ξεγράψετε.

ΤΥΧΗ: Μερικές φορές οι αποτυχίες απλά συμβαίνουν, αλλά αυτές που ίσως αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες σάς αποτρέπουν από το να εμπλακείτε σε ενοχλητική συμμαχίες ή δραστηριότητες, παρόλα αυτά όμως, εσείς δεν το βλέπετε, εξακολουθείτε να επιμένετε ότι αξίζουν τον κόπο και καυχιέστε κιόλας, ξέροντας ότι κάνοντας πίσω θα ήταν και μια δημόσια παραδοχή του λάθους σας. Το να πληγεί όμως το εγώ σας είναι πολύ καλύτερο από το να παρακολουθήσετε ό, τι θεωρούσατε μηδαμινής σημασίας προβλήμα να γιγαντώνεται.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Είστε πεπεισμένοι ότι ορισμένες βελτιώσεις είναι άδικες ή απλά μη ρεαλιστικές. Γοητεύεστε από τους γύρω σας που αγωνίζονται για παρόμοιες καταστάσεις. Για αυτούς η πηγή των δυσκολιών είναι ξεκάθαρη. Φταίει η ανικανότητά τους να αναγνωρίσουν την αιτία που συνέβησαν κάποια γεγονότα και στην πραγματικότητα το ίδιο ισχύει και για σας. Ίσως ο μόνος τρόπος για να διακρίνετε το γιατί συμβαίνουν όλες αυτές οι δυσάρεστες καταστάσεις είναι να σταματήσετε άχρηστες συνήθειες ή πεποιθήσεις σας και να ξαναδείτε κάποιες παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Πίθηκος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Μπορεί να βασίζετε συνήθως τις δεσμεύσεις σας σε αδιάσειστα επιχειρήματα. Πρόσφατα ορκιστήκατε ότι θα παραμείνετε πιστοί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ό, τι κι αν γίνει, αλλά ο κόσμος σας αλλάζει και το ίδιο και τα συναισθήματά σας για πολλά θέματα. Αν και δεν ξέρετε το αποτέλεσμα μιας συζήτησης, είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι και ο άλλος είναι εξίσου έτοιμος για μια αλλαγή. Ως εκ τούτου, προετοιμαστείτε για ξαφνικές ειδήσεις.

ΤΥΧΗ: Έχοντας επενδύσει σημαντικό χρόνο στην αποσαφήνιση πολλών μικρών θεμάτων, έχετε τελικά καταφέρει να κάνετε μελλοντικά σχέδια και οι απότομες αλλαγές δεν είναι ευπρόσδεκτες. Καθώς εκτυλίσσονται τα γεγονότα, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν και δεν πρέπει να παραμείνουν ως έχουν. Αυτή η αντίληψη σάς εξάπτει την περιέργεια και ξαφνικά, αντί να μάχεστε αυτές τις αλλαγές, νιώθετε τον ενθουσιασμό για τη διερεύνηση επιλογών να σας κατακλύζει που παλαιότερα δεν είχατε καν συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Παρόλη την ανάπτυξη των τελευταίων εβδομάδων και την επίπτωσή της στη ζωή σας, οι σχέσεις και τα οικονομικά σας είναι αρκετά απογοητευτικά. Δεν είναι μόνο τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά και το ότι δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για να αλλάξετε την κατάσταση. Ο χρόνος σας είναι η καλύτερη επένδυση αυτό το μήνα για να εστιάσετε στις απρόβλεπτες εξελίξεις. Οι ευκαιρίες που σας έρχονται θα μπορούσαν να διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Και παρόλο που κάποια γεγονότα δίνουν το στίγμα τους για το τι θα επακολουθήσει, είναι αρκετά δελεαστικά για να νιώσετε πιο θετικά από ό, τι πριν.


Πετεινός

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προφανώς το να αφήσετε μια μακρά και αξέχαστη σχέση είναι επώδυνο. Ωστόσο, οι προσπάθειές σας για να την κρατήσετε σας κόστισαν σε χρόνο, προσπάθεια και σε ορισμένες περιπτώσεις, την καρδιά. Αν υποφέρετε, δεν θα είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, από τα τέλη του μήνα, κάτι μάλλον θαυμάσιο είναι πιθανό να έρθει στο δρόμο σας. Αυτά που μπορείτε να μάθετε τώρα, θα επηρεάσουν σημαντικά ό, τι έχετε αποφασίσει να αναλάβετε στη συνέχεια.

ΤΥΧΗ: Μπορείτε να δοκιμάσετε να αξιολογήσετε τις αλλαγές, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο συνδυασμό αταξίας και ευκαιριών στη ζωή σας, αλλά είναι απίθανο να σας πάει μακριά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλοι προσπαθούν να περιορίσουν το όποιο επίτευγμά σας ή την προώθηση της καριέρας σας, καθαρά από δυσαρέσκεια ή ζήλια. Η αντιμετώπιση τέτοιας μάχης, χωρίς σωστή στρατηγική, θα μπορούσε να οδηγήσει σε οπισθοχώρηση ή απώλεια εμπιστοσύνης. Δεν είναι η στιγμή να προχωρήσετε, όταν έχουν οι άλλοι το πλεονέκτημα. Χτυπήστε, όταν έχουν χαλαρώσει την... επιφυλακή τους και ίσως χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από αξιόπιστες πηγές.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος με πρακτικά οικονομικά θέματα και διάφορες υποχρεώσεις γι' αυτό δεν θα σας ενθουσιάσει. Ωστόσο, ό, τι μάθετε και αντιμετωπίσετε τώρα, θα μπορούσε να ξεκαθαρίσει τα προβλήματα του παρελθόντος και να οδηγήσει σε εντελώς απρόσμενες ανακαλύψεις -ακόμη και σε φαινομενικά ακίνητες καταστάσεις. Μη χάνετε χρόνο και κινηθείτε γρήγορα, καθώς οι συναρπαστικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να εξαφανιστούν τόσο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν.

Σκύλος

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι συζητήσεις για τις πρόσφατες αλλαγές στη σχέση κάνουν τον σύντροφό σας να ενθουσιάζεται, ωστόσο, εσείς είστε προσεκτικοί, διότι το να την πάτε παραπέρα θα απαιτούσε σημαντικές προσωπικές θυσίες και χρειάζεται κάτι παραπάνω από τον ενθουσιασμό για να σας πείσει ότι αξίζει. Όμως, παρά τις επιφυλάξεις σας, κάντε κάποια εκτίμηση για το τι θα βγει στην πορεία που θα μπορούσατε πιθανότατα να κερδίσετε κι οι δύο. Προς το τέλος του μήνα, θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά αυτές τις προοπτικές.

ΤΥΧΗ: Δεν είστε ενθουσιασμένοι, αφού θα πρέπει να αναδιοργανώσετε πολύπλοκες ρυθμίσεις που αφορούν σε επιχειρήσεις ή οικογενειακά θέματα αλλά αυτές οι αλλαγές έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Με το που θα αναλάβετε, θα συνειδητοποιήσετε πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που πρωτοκάνατε σχέδια. Αυτό, όχι μόνο σας βγάζει από τη δύσκολη θέση αλλά σκέφτεστε πάλι τις συναρπαστικές εξελίξεις που θα μπορούσαν να συμβούν και να επιτύχετε.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η τύχη μπορεί να δώσει μια πολύ αναγκαία ώθηση, αλλά επίσης πιθανό να αυξήσει και τη μισαλλοδοξία σας. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αισθάνεστε ότι θα πρέπει να ενεργήσετε ταχέως για την ανάληψη κάθε ελπιδοφόρας προσφοράς ή ιδέας, συχνά χωρίς να την ερευνήσετε σε βάθος. Μόλις ξεκινά ένας μακρύς κύκλος ανάπτυξης και θα πρέπει να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τυχόν υπάρχουσες συμφωνίες που κάνατε. Εξερευνήστε αλλά έχετε κατά νου να μείνετε μακριά από βιαστικές δεσμεύσεις και μην παραμελείτε τα ψιλά γράμματα.


Κάπρος ή Γουρούνι

ΣΧΕΣΕΙΣ: Αισθάνεστε αβέβαιοι με την πρόοδο της σχέσης, επειδή οι συνθήκες αλλάζουν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι αναμενόταν. Θέλετε να επιβραδύνετε το ρυθμό ή να τον αφήσετε να συνεχίσει την πορεία του; Μόνο εσείς μπορείτε να απαντήσετε σ' αυτό, αφού πρέπει να επηρεάσετε ή να επιλέξετε με ποιό τρόπο και πού θα καταλήξει τελικά η σχέση. Κατά βάθος ξέρετε ότι δε θέλετε να τελειώσει η σχέση σας, οπότε χρησιμοποιήστε την καρδιά και το μυαλό σας και όχι απλώς τα συναισθήματα της στιγμής για να αποφασίσετε το μέλλον σας. Αν έχετε σε κάποια φάση αμφιβολίες, μπορείτε να ανατρέξετε σε κάποιον αξιόπιστο για συμβουλές.

ΤΥΧΗ: Οι γύρω σας έχουν πολλά να πουν για ορισμένες εξελίξεις, σχέδια ή οικογενειακή κληρονομιά. Ακούστε όλες τις απόψεις τους, αλλά μην περιμένετε να γίνει κάτι αμέσως, αφήστε που στο τέλος θα διαφωνήσετε κιόλας και η υποστήριξη που περιμένατε ίσως δεν έρθει σύντομα. Ως εκ τούτου, αν θέλετε να σημειώσετε πρόοδο σε ορισμένα σημαντικά ζητήματα, ξεκινήστε να έρχεστε σε επαφή με άτομα εκτός του κύκλου σας. Να έχετε όμως κατά νου ότι ίσως χρειαστεί να περιορίσετε τις συζητήσεις στα κουτσομπολιά και να κρατήσετε τα σχέδιά σας μόνο για τον εαυτό σας.

ΧΡΗΜΑΤΑ: Αρχικά, μπορεί να γκρινιάζετε για χρηματοδοτικά σχέδια ή εξελίξεις που αφορούν τους στενούς φίλους, αγαπημένους ή συνεργάτες όσο ενοχλητικές όμως είναι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής σε λίγο θα φαίνονται σαν ευλογία. Οι συνθήκες έχουν διευρύνει την προοπτική σας τόσο σε κάποιους ανθρώπους όσο και σε δραστηριότητες. Εάν υπάρχει κάποιο κόλλημα, είναι ότι δεν μπορείτε να έχετε όλα τα γεγονότα μπροστά σας αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, με λίγη υπομονή και αποφασιστικότητα, η απάντηση που ζητάτε θα βρεθεί στο εγγύς μέλλον.


Διαβάστε επίσης:

-Γνωρίστε την Κινέζικη Αστρολογία

-Χρονιές, στοιχεία και ζώδια της Κινέζικης Αστρολογίας

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved