Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η τελευταία Νέα Σελήνη του χρόνου πραγματοποιείται στις 13/12 στις 21 μοίρες του Τοξότη και ώρα Ελλάδας 10.42 το πρωί.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Μετά από τις εκλείψεις του Νοεμβρίου που μας ταλαιπώρησαν σε όλα τα επίπεδα, αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να μας γεμίσει αισιοδοξία, κουράγιο, ενθουσιασμό και προτροπές, ώστε να δρομολογήσουμε καταστάσεις και συναισθήματα.

Η θετική επιρροή της αφορά όλους, περισσότερο όμως ευνοημένοι θα είναι οι Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι του τρίτου δεκαήμερου και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από τις 21 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Ωστόσο δεν πρέπει να αγνοούμε την παρουσία του Ερμή στον Τοξότη και τις δυσαρμονικές όψεις του με τον Δία (κυβερνήτη του ζωδίου) και τον Ποσειδώνα.

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων, καλό θα ήταν να θυμούνται πως κάθε αρχή και δύσκολη, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις ανούσιες περιπλανήσεις και παραπλανήσεις.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.



ΚΡΙΟΣ

Μαζί με τον απολογισμό του χρόνου για τον οποίο χρειάζεστε πολλές κόλλες αναφοράς, μην διστάσετε να χαράξετε μια νέα πορεία, να διευρύνετε τους στόχους σας και να απαλλαγείτε από δύσοσμες αναθυμιάσεις του παρελθόντος. Η ζωή πάει μπροστά και εσείς καλείστε να ταξιδέψετε νοητικά και συναισθηματικά για να γνωρίσετε και άλλες πτυχές της, που θα σας δώσουν μια νέα ώθηση. Μην σκέφτεστε, παρά μόνο πράξτε όλα εκείνα που επιθυμείτε, γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό, πως χρειάζονται αλλαγή και αναδόμηση.



ΤΑΥΡΟΣ

Κάτω από την πίεση του Κρόνου ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, σκέφτεστε πάνω από όλα τον εαυτό σας και τον τρόπο να ωφεληθείτε οικονομικά. Προετοιμάστε το έδαφος για να εξασφαλίσετε οικονομικούς πόρους, κινηθείτε με κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και επενδύστε εκεί όπου θα είστε σίγουροι πως θα λάβετε την ανταπόκριση που θέλετε. Αναλογιστείτε επίσης την ερωτική σας ζωή και αν δεν είστε ικανοποιημένοι, οριοθετείστε τον πήχη ανάλογα με τις ορέξεις σας. Προσέξτε μόνο μην υπερτιμήσετε το άλμα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθάνεστε βολικά και άνετα σε αυτή τη Νέα Σελήνη, στην οποία αποσκοπείτε να αναθερμάνετε σχέσεις με συνεργάτες και αγαπημένους, ακούγοντας τυχόν υποδείξεις και επιθυμίες τους. Η πρόθεσή σας είναι να δημιουργήσετε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια, βασισμένη στην κατανόηση και την αλληλοϋποστήριξη. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο αποφύγετε να γίνετε γραφικοί, χρησιμοποιώντας μεγάλα λόγια και εντυπωσιασμούς. Οι προθέσεις σας πείθουν και χωρίς επικοινωνιακά αξεσουάρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προβληματισμοί σας στα εργασιακά θέματα και η μέριμνα γύρω από αυτά, γίνονται ο στόχος σας σε αυτή τη Νέα Σελήνη που θα καθορίσει και την πορεία σας. Ανασυνταχτείτε στο χώρο της δουλειάς σας, βάλτε όρια, ξεκαθαρίστε τις αρμοδιότητές σας και συνεννοηθείτε με τους συναδέλφους σας για τον όγκο των εργασιών. Αν είστε άνεργοι δώστε όλη σας την ενέργεια να βρείτε μια δουλειά, κινηθείτε έξυπνα και δραστηριοποιηθείτε όσο μπορείτε. Το να καλύψετε αυτή την ανάγκη σας, θα ευεργετήσει και την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνει αυτή η Νέα Σελήνη, όπως το λιοντάρι το θήραμά του και καταβροχθίστε την ασχολούμενοι αρχικά με τα ενδιαφέροντά σας. Βάλτε σε εφαρμογή τις δημιουργικές σας ανάγκες, ξεκινήστε ένα χόμπι, εκτονωθείτε καλλιτεχνικά και συναισθηματικά. Αναλογιστείτε τι ρόλο έχει στη ζωή σας ο έρωτας και τρέξτε πίσω του για να δηλώσετε την παρουσία σας. Η απουσία σας δεν υφίσταται σε κανένα επίπεδο, αντίθετα επιβάλλεται να την κάνετε αισθητή. Είστε πανέτοιμοι για εντυπωσιακές ενέργειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γιορτινό κλίμα των ημερών προσφέρεται για να συνδυάσετε το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης, που είναι η επίτευξη ζεστής και ειρηνικής οικογενειακής ατμόσφαιρας. Οι ανάγκες του σπιτιού και των μελών γίνονται κύριο μέλημά σας, φροντίζοντας για την κάλυψή τους. Αναπτύξτε τις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, οργανώνοντας στο σπίτι σας γιορτινές συγκεντρώσεις, ενώ αν έχετε συγκάτοικο, είναι ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τις επιθυμίες σας αφουγκραζόμενοι ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Φτιάξτε το ιδανικό σπιτικό σας καταφύγιο.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνείτε θαυμάσια ενώ κινείστε ακροβατικά ανάμεσα στα «θέλω» σας. Έχετε την αίσθηση πως πρέπει να προβάλετε με κάθε τρόπο τις απόψεις σας, διασαφηνίζοντας τις θέσεις σας εν όψει και του νέου χρόνου. Η επιθυμία σας να περάσετε τα Χριστούγεννα μακριά με συγγενείς και φίλους σε άλλα μέρη, θα σας κάνει να προετοιμάζεστε για μια μετακίνηση που θα σας ανανεώσει. Μια πρόταση μπορεί να σας ενθουσιάσει, αναμένοντας τα αποτελέσματα με μεγάλη αισιοδοξία και χαρά. Βρίσκεστε σε νοητική εγρήγορση, που είναι και αιτία της μεγάλης σας αυτοπεποίθησης.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που ο Κρόνος θέτει διλλήματα στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο, προκειμένου να αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι. Αντιλαμβάνεστε πως οι κινήσεις σας πρέπει να είναι αποφασιστικές σε ό, τι αφορά τα έσοδα και τα έξοδά σας, αλλά και το συναισθηματικό σας απόθεμα. Το αίσθημα ευθύνης σας διακατέχει έντονα, θέτοντας στον εαυτό σας περιορισμούς που γίνονται θηλιές στο λαιμό των άλλων. Διαχωρίστε τις αληθινές σας ανάγκες και ιεραρχήστε τις.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας βάζετε τον εαυτό σας σε πρώτο πλάνο, προβαίνοντας σε αλλαγές στις συνήθειες, τη συμπεριφορά και την εμφάνισή σας. Ασυγκράτητοι και πληθωρικοί, ακροβατείτε ανάμεσα σε σκέψεις και προσδοκίες, έχοντας για αφετηρία τις μέχρι τώρα ανεπιθύμητες καταστάσεις. Ξέρετε τι δεν θέλετε ακόμα και αν δεν είστε βέβαιοι γι αυτό που θέλετε. Οι σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο, καθώς μεγεθύνονται οι επιθυμίες σας για απελευθέρωση, από κάθε είδους δεσμά. Προετοιμαστείτε για το τολμηρό σας βήμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναμένεται ένα ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλές απορίες και να καθησυχάσετε το μέσα σας σε σχέση με ανθρώπους για τους οποίους είχατε ασαφή εικόνα ως προς τις προθέσεις τους. Ένα μυστήριο παύει να σας απασχολεί, βγαίνοντας από την απομόνωση που προκαλεί η καχυποψία. Αποφασίζετε να διώξετε τις αμφιβολίες από τη ζωή σας, συνειδητοποιώντας πως αυτό σας βολεύει αλλά σας συμφέρει και ψυχολογικά. Όλα αυτά φροντίστε να γίνουν χωρίς παρόρμηση, αλλά με τη σοφία που σας διακατέχει στα δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εορταστική προτροπή των ημερών φαίνεται πως ωχριά μπροστά στη δική σας ανάγκη για κοινωνικές επαφές και διασκεδάσεις. Η Νέα Σελήνη σας κάνει να αισθάνεστε σαν επίτιμοι καλεσμένοι στο φεστιβάλ των Καννών, σκεφτόμενοι πως η ζωή είναι ωραία, πλαισιωμένη με φίλους και καινούργιες γνωριμίες. Σκέφτεστε να υιοθετήσετε αυτό το μοτίβο, ενώ η διασκέδαση και η ψυχαγωγία γίνονται προτεραιότητές σας. Μια νέα γνωριμία μπορεί να προωθήσει σημαντικά τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.



ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία για καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο μοιάζει σε αυτή τη Νέα Σελήνη, σαν την επιθυμία του μικρού παιδιού να πει τα κάλαντα. Καταστρώνετε σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία, η οποία θέλετε να είναι πάση θυσία διαφορετική, στον χρόνο που έρχεται. Συναντήσεις και διαπραγματεύσεις είναι πολύ πιθανές, μέσα από τις οποίες θα προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε μια μελλοντική εικόνα για την επαγγελματική σας πορεία. Ωστόσο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο κρατείστε μικρό καλάθι στις μεγάλες προσδοκίες σας.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τ' άστρα για σας τους επόμενους 12 μήνες; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved