Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Απριλίου για τα δώδεκα ζώδια

Τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες
Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Απριλίου για τα δώδεκα ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος

photo_paris-1

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την…ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_apr

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια σας απασχόληση, από την οικογενειακή σας κατάσταση και τις διατροφικές συνήθειες.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, βρίσκεται εγκατεστημένος στον Ωροσκόπο και 1ο οίκο με αποτέλεσμα να κινήσετε γη και ..ουρανό προκειμένου να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας ακόμη και με δεύτερη απασχόληση αν είσαστε μεταξύ 23-28 ετών.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν μεγάλη άνοδο στις εργασίες τους από 14-30/4.Στο ίδιο διάστημα όσοι έχετε παιδιά σε προσχολική ηλικία θα ζήσετε ιδιαίτερες στιγμές ευτυχίας και θα περάσετε ευχάριστα με αφορμή και τις πασχαλινές γιορτές. Να αποφύγετε όμως τις υπερβολές στην κατανάλωση ποτού και φαγητού και να οδηγείτε προσεκτικά.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο των καθημερινών σας επαφών, των σχέσεων σας με τα νεότερα σας αδέλφια όπως επίσης και των επιθυμιών σας που σας απασχολούν από την παιδική σας ηλικία.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-15/4 στο δύσκολο 12ο οίκο με αποτέλεσμα να έχετε διαψεύσεις και εμπόδια στα θέματα που προανέφερα.

Για να μπορέσετε να ορθοποδήσετε, ας λέτε όλες τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ 27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά.

Από 16-30/4 το σκηνικό αλλάζει ριζικά με την Αφροδίτη πολύ δυνατή στον Ωροσκόπο και στους Ιχθείς (θρόνος). Προβλέπονται μεγάλες επιτυχίες και ταξίδι με αξέχαστες πασχαλινές διακοπές εντός Ελλάδος. Καλά νέα από συγγενείς

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας, την οικογενειακή σας κατάσταση σχετικά με την κατοικία σας καθώς και τα υλικά αγαθά που σας χρειάζονται για μια άνετη διαβίωση.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, βρίσκεται σε πτώση στους Ιχθείς, είναι ανάδρομος από 1-22/4 και καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και Ωροσκόπο.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μια δύσκολη αστρολογική συγκυρία και θα πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία τις διενέξεις με την μητέρα σας και την εμπλοκή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι όπου τον κύριο λόγο έχουν οι γυναίκες (μητέρα ή σύζυγος).

Παράλληλα ας λέτε όλες τις Τετάρτες του μήνα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές ατενίζοντας βορειοανατολικά.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο των ερωτικών σας θεμάτων, των παιδιών, της καλλιτεχνικής δημιουργίας, της ποιοτικής ψυχαγωγίας και των επενδύσεων. Το ζώδιο σας δέχεται πλήρη και πολύ ευνοϊκή όψη από τον πανίσχυρο Δία που βρίσκεται στους Ιχθείς (θρόνος).

Έτσι όλα τα αναφερθέντα θέματα θα πάνε πολύ καλά και θα πετύχετε πολλούς στόχους που μέχρι τώρα έμεναν ανεκπλήρωτοι.

Ωστόσο στο θέμα των ερωτικών σας υποθέσεων δεν θα υπάρξουν προϋποθέσεις γάμου παρά μόνον έντονες συγκινήσεις και παθιασμένα συναισθήματα που θα καταγραφούν στην μνήμη σας ανεξίτηλα για όλη σας την ζωή.

Μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επαγγέλματα που με τον άλφα ή βήτα τρόπο συνδέονται με την αισθητική και την τέχνη. Τέλος ευνοούνται τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών σας, κυρίως, στον εργασιακό σας χώρο, της υγείας καθώς και των απροσδόκητων εξόδων και χρεών.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, θα βρίσκεται από 1-13/4 στον Ωροσκόπο με αποτέλεσμα να βρεθείτε στο επίκεντρο της διαμάχης μέσα στον εργασιακό σας χώρο με κακόβουλους συναδέλφους και κυρίως υφισταμένους σας. Ωστόσο θα τους αντιμετωπίσετε με επιτυχία και τελικά θα δικαιωθούν οι προσπάθειες σας για τη σωστή διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν σε κάθε χώρο δουλειάς.

Από 14-30/4 έχετε την τύχη στο πλευρό σας και τα οικονομικά σας ανθίζουν καθώς και η επαγγελματική σας θέση. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε άτομα που στο παρελθόν έδειξαν αφερεγγυότητα και αχαριστία.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής και φιλοξενεί τον Κρόνο ανάδρομο. Παράλληλα ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής βρίσκεται στον Ωροσκόπο, στην πτώση του και είναι ανάδρομος από 1-22/4.

Όλα του γάμου ..πολύ δύσκολα αυτόν τον μήνα και σας συνιστώ να κάνετε εντατικά την επίκληση εξευμενισμού του Ερμή και του Κρόνου:

Όλα τα Σάββατα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας δυτικά, και όλες τις Τετάρτες, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Εκτός από τα προβλήματα στον γάμο (εξωσυζυγικοί πειρασμοί και έλλειψη στοργής), πιθανόν να προκύψουν και προβλήματα με συνεργάτες και συνεταίρους που θα καταλήξουν στα δικαστήρια.

Για όλα αυτά τα ενδεχόμενα ας είσαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των υπερβολών στην σεξουαλική σας ζωή, των κληρονομικών και της μεταφυσικής.

Ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα βρίσκεται από 1-15/4 στο δύσκολο 12ο σπίτι και σίγουρα πρόκειται για δύσκολο διάστημα όπου η υγεία σας πιθανόν να δοκιμασθεί χωρίς ωστόσο επιπλοκές. Παράλληλα ενδέχεται να έχετε σεξουαλικές αναστολές και προβλήματα κατάθλιψης.

Από 16-30/4 το τοπίο αλλάζει ριζικά με την Αφροδίτη να μετακομίζει στον Ωροσκόπο και στον θρόνο της στους Ιχθείς. Περνάτε λοιπόν στην αντεπίθεση και κάνετε καταχρήσεις στο σεξ και γενικότερα στις υλικές απολαύσεις.

Αν έχετε μεταφυσικά ενδιαφέροντα η περίοδος είναι ιδανική για μελέτες και ασκήσεις. Ευνοϊκή έκβαση σε θέματα κληρονομικά και ασφαλιστικά.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο οίκο της μεγάλης τύχης και ευλογίας από την πλευρά του πατέρα σας και του θεού. Το πολύ σημαντικό στοιχείο από θετικής πλευράς, είναι ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, είναι εγκατεστημένος στον 1ο οίκο και Ωροσκόπο. Πρόκειται για ένα εκλεκτό και προνομιούχο αστρολογικό συνδυασμό που σας κάνει τον κυρίαρχο του μήνα.

Έτσι λοιπόν θα πετύχετε ή θα βάλετε στόχους ζωής με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Οι γυναίκες θα μπορέσουν να ξεφύγουν από το όποιο κατεστημένο τις είχε μέχρι τώρα καταπιέσει και θα ανοίξουν τα φτερά τους συναντώντας την ευτυχία όπως η καθεμιά τους την είχε ονειρευθεί. Οι άνδρες θα μπορέσουν να βρουν τον εαυτό τους και τον δρόμο τους αφήνοντας πίσω τους τα λάθη.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας θέσης και σταδιοδρομίας φιλοξενώντας παράλληλα το φιλόδοξο Ράχου (Βόρειο Δεσμό) της Σελήνης.

Ο κυβερνήτης-πλανήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, είναι πανίσχυρος στον θρόνο του στους Ιχθείς και στον 1ο οίκο και Ωροσκόπο.

Πρόκειται για τρανταχτό αστρολογικό συνδυασμό που θα σας σπρώξει πολύ ψηλά και που θα χρειασθείτε μεγάλη σύνεση για την διαχείριση και διατήρηση μιας τόσο μεγάλης εύνοιας. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να μην καβαλήσετε το καλάμι και να μην απομακρυνθείτε από τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Το διάστημα 16-30/4 ευνοεί ιδιαίτερα τις γυναίκες που στοχεύουν ψηλά και βλέπουν τον γάμο σαν μια ευκαιρία κοινωνικής τους ανόδου.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απροσδόκητων κερδών που δεν προέρχονται από την κύρια πηγή των εσόδων μας. Ωστόσο, ο πλανήτης-κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, βρίσκεται ανάδρομος στο 7ο σπίτι του γάμου αλλά και των φανερών σας εχθρών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αποδώσει καρπούς ο κατά τα άλλα ευνοϊκός αυτός συνδυασμός αλλά κατά έναν τρόπο η σύζυγος σας θα παίξει αρνητικό ρόλο. Δηλαδή ενώ θα αποσπάτε υποσχέσεις για στήριξη από σημαίνοντα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων και συγγενικών, η σύζυγος σας θα σας αποτρέπει και θα χαλάει το κλίμα.

Από την άλλη πλευρά οι επαγγελματικοί σας αντίπαλοι θα κάνουν το παν για να σας φέρουν εμπόδια στις δημόσιες σχέσεις σας. Βασισθείτε μόνον στον εαυτόν σας.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 12ο οίκο που έχει να κάνει με εμπόδια, απομόνωση, χρέη, υποχρεώσεις αλλά ταυτόχρονα και με απόλυτα παρασκηνιακές και μεμπτές συμπεριφορές τόσο επαγγελματικές όσο και ερωτικές.

Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, βρίσκεται ανάδρομος στον 7ο οίκο του γάμου, των συνεταίρων αλλά και των φανερών σας εχθρών. Έτσι λοιπόν αν είσαστε από την πλευρά των θυμάτων θα υποστείτε προδοσία στο γάμο σας ή στην εργασία σας από ανέντιμους συνεργάτες ή συνεταίρους. Αν είσαστε από την πλευρά των ..κακών θα αντιμετωπίσετε την άμυνα των θυμάτων και την κοινωνική κατακραυγή.

Φροντίστε λοιπόν και αποφασίστε το πώς θα ενεργήσετε μην ξεχνώντας ότι όλα εδώ κάποια στιγμή θα τα πληρώσετε.

Για προστασία να λέτε καθημερινά 27 φορές, Ωμ Γκαμ Ωμ, ατενίζοντας ανατολικά.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και Ωροσκόπο, πράγμα που σημαίνει ότι σκεπτόσαστε και ενεργείτε σαν να είσαστε το κέντρο του κόσμου.

Εδώ ,κυριολεκτικά, πέφτει ..λάδι στην φωτιά επειδή ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, βρίσκεται στον θρόνο του πανίσχυρος έχοντας στο πλάι του τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ερμή.

Οι άνδρες ευνοούνται περισσότερο από 1-13/4 όπου θα ‘χουν την ευκαιρία να κάνουν και να πετύχουν, σχεδόν ότι θέλουν, ενώ οι γυναίκες αντίστοιχα από 16-30/4. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε την επίκληση του σε πτώση και ανάδρομου Ερμή, όλες τις Τετάρτες του μήνα: Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βόρεια.

Αποφύγετε πάση θυσία τους καυγάδες οι άνδρες και τα κουτσομπολιά οι γυναίκες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved