Οι τάσεις του Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα από την Μπέλλα Κυδωνάκη.

Οι τάσεις του Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

aries

ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε φάση ανταγωνισμού γιατί σας ενδιαφέρει υπερβολικά η εικόνα σας στην κοινωνία. Καλό είναι να μην ανακατεύεστε με πολλά πράγματα γιατί θα χάσετε τον μπούσουλα. Σκληρή δουλειά και δύσκολες καθημερινές συνθήκες θα σας ζητήσουν να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας ανταμείψει.

taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζει η λάμψη της Αφροδίτης στην ζωή σας. Σκέψεις καχυποψίας για τους άλλους σας βασανίζουν, ευτυχώς όχι για πολύ. Ξεδιαλύνετε κάποιες συνεργασίες σας σε οικονομικό επίπεδο. Βοήθεια από κάποιο πρόσωπο. Δημιουργική εργασία και επιτυχία. Νομικό θέμα επιλύετε εύκολα. Η προσευχή και ο θετικός οραματισμός θα σας βοηθήσει.

gemini


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας απασχολούν μέσα από μια σοβαρή οπτική γωνία: Ποιό ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα σας και αν συμφέρει ή όχι. Από τα μέσα Δεκεμβρίου μπορεί να κάνετε υπερβολές και να υπερεκτιμήσετε κάποιους συνεργάτες ή νέες γνωριμίες. Θα γειωθείτε αρκετά μέσω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει.

cancer

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον τελευταίο μήνα της χρονιάς ετοιμάζεστε να κάνετε μια αξιολόγηση, ξεκινώντας από συνεργάτες και στενές σχέσεις. Η φιλοδοξία σας θα βγει προς το έξω και ένας Αιγόκερως θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Τα οικονομικά σας θα ξεφύγουν για λίγο, υπερεκτιμώντας κάποιες δουλειές.

leo

ΛΕΩΝ

Μέχρι και τις 15/12/2012 θα περνάτε δύσκολες φάσεις γιατί θα σας ζορίσουν οικονομικά και ερωτικά θέματα. Χρειάζεστε να τα ξεχωρίσετε για να πάτε καλά. Από 16/12 "ξαναγυρνάει η μπίλια στην ρουλέτα" και τα πράγματα ρέουν με καλύτερες προοπτικές.

virgo

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε το τέλος της χρονιάς και χρειάζεστε ανανέωση ιδεών και ξεκούραση του σώματός σας. Διάφορες ιδιαίτερες εναλλακτικές θεραπείες σώματος και πνεύματος μπορεί να σας ξεσηκώσουν. Από τα μέσα του μήνα, περιορίστε τις υπερβολές στα οικονομικά σας. Σας πηγαίνει το πρόγραμμα περισσότερο. Ανοίγετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς. Η γνωριμία με Υδροχόο συνεργάτη η σχέση σας δημιουργεί ανατροπές.

libra

ΖΥΓΟΣ

Η χρονιά κλείνει για σας με πολύ θετικά μηνύματα, αρκεί να θέλετε να τα πάρετε και να ζήσετε με νέους όρους για τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι κρυμμένες σας φιλοδοξίες βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη της καριέρα σας. Προς το τέλος του μήνα, ένα θέμα με τα αδέλφια σας ή την οικογένεια θα σας απασχολήσει.

scorpio

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια γενικότερη εύνοια υπάρχει αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις σας είναι καλύτερες και η διάθεσή σας έχει ανέβει. Ένας προσωπικός μαγνητισμός που βγαίνει από τα μάτια σας σάς κάνει ακαταμάχητους. Καλή περίοδος για την δουλειά σας. Νέο ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης στα οικονομικά σας. Προσέξτε τις υπερεκτιμήσεις. Η οικογένεια θα σας γεμίσει τις άδειες μπαταρίες σας.

sagittarius

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πειθαρχία και κινήσεις με πρακτικότητα θα σας ταλαιπωρήσουν γιατί εσείς θέλετε να είσαστε ελεύθεροι. Αλλά είναι υποχρεώσεις που χρειάζεται να τις ολοκληρώσετε για να πάρετε αυτά που περιμένετε. Τα οικονομικά θέματα που εμπεριέχουν και κοινωνική φιλοδοξία θα σας απασχολήσουν. Η ζωή σας ζητάει αναβάθμιση και εσείς τώρα έχετε όλα τα φόντα να το κάνετε. Αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις.

capricorn

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη ενδυνάμωση σε προσωπικό επίπεδο αλλά και τολμηρές επαγγελματικές κινήσεις. Ο Άρης θα συνεχίσει να είναι στο ζώδιο σας μέχρι και τις 26/12 οπότε θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως οικονομικές και καριέρας. Η ενέργειά σας θα αυξηθεί σημαντικά. Στήριξη από έναν Σκορπιό στην καριέρα σας. Η επιστροφή ενός Διδύμου ή Τοξότη στην προσωπική σας σχέση θα σας αλλάξει την διάθεση.

aquarius

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεστε περισσότερο οργάνωση στην καθημερινότητά σας για να προφτάσετε όλα αυτά που έχετε βάλει να κάνετε. Υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις σας αυτόν τον μήνα και πιστεύοντας ότι θα τα καταφέρετε, βάζετε πολλές δουλειές μαζεμένες και στο τέλος νοιώθετε κούραση. Ξαφνική ζήλεια και κτητικότητα, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό. Ένα πέπλο μυστηρίου σας γυροφέρνει. Από 26/12 Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και θα βρείτε τελείως την φόρμα σας.

pisces_copy


ΙΧΘΥΕΣ

Ό, τι σκέφτεστε το βγάζετε προς τα έξω. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε γιατί μπορεί να βρεθείτε μπερδεμένοι μέσα σε λόγια και φίλους. Έχετε ανάγκη να είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας και τους άλλους. Μέσω κάποιων επαφών που έχετε με άτομα κύρους σας βγαίνουν και οι δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες και κυρίως αν σχετίζεστε με Αιγόκερω.


Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved