Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Σεπτέμβριο

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Σεπτεμβρίου για τα δώδεκα ζώδια



Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.


Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο της θεϊκής πρόνοιας και της πατρικής τύχης, δέχεται καλές όψεις από τον Κρόνο και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη σας, τον Άρη στο 3ο σπίτι της καθημερινότητας, από 1-29/9. Έτσι λοιπόν, για όλον σχεδόν το μήνα, η εύνοια θα αναλωθεί σε δευτερεύοντα πράγματα της καθημερινότητας και θα μεταφερθεί στα νεώτερα από εσάς αδέλφια, μιας και ο Άρης συγκατοικεί με τον πανίσχυρο Κρόνο, σε έξαρση στον Ζυγό. Φροντίστε λοιπόν να μην αναλώσετε όλη την θετική ενέργεια σε θέματα χωρίς ουσία αλλά να ρίξετε το βάρος και σε μακροπρόθεσμους στόχους. Ωστόσο, από 29-30/9, ο Άρης θα μετακινηθεί στον θρόνο του στον Σκορπιό και στον 4ο σταθερό οίκο με αποτέλεσμα να πετύχετε καλό κλείσιμο του μήνα.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια απασχόληση σας. Φιλοξενεί τον Δία και τον σκοτεινό δαιμονίσκο Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης) και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στο 12ο σπίτι της χασούρας και όχι μόνον, από 1-27/9. Στο μεγάλο και επίφοβο αυτό διάστημα θα πρέπει να είστε άψογοι στον χώρο της δουλειάς σας, επειδή θα υπάρξουν παγίδες και πειρασμοί που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα, είτε παρενοχλώντας είτε παρενοχλημένοι σεξουαλικά από το αντίθετο φύλο. Στα αυτοαπασχολούμενα άτομα θα υπάρξει κίνδυνος οικονομικής εξαπάτησης από μέρος κακόπιστων πελατών ή συνεργατών. Από 28-30/9 με την Αφροδίτη μετακινούμενη στον ωροσκόπο κατορθώνετε να επιβιώσετε από τις κακουχίες που περάσατε τον μήνα αυτόν.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο με τα απρόβλεπτα οφέλη και τις λαμπρές δημόσιες σχέσεις. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι εγκατεστημένος στον 1ο οίκο και ωροσκόπο από 1-13/9 με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να είστε στο επίκεντρο του οικογενειακού σας κύκλου και να έχετε μεγάλη εύνοια από πρεσβύτερα αδέλφια ή θείους και θείες από το σόι κυρίως του πατέρα σας. Αξιόλογα προξενιά για τις γυναίκες και κοινωνική άνοδος για τους άνδρες. Από 14-30/9 με τον Ερμή μετακινούμενο και πανίσχυρο στο 2ο σπίτι των οικονομικών και στην Παρθένο, αποκομίζετε μεγάλα μισθολογικά και ιεραρχικά οφέλη στον χώρο της δουλειάς σας, εφόσον είστε μισθωτοί. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα αυξήσετε θεαματικά τα κέρδη και τον κύκλο εργασιών σας.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο της απομόνωσης και όχι μόνον. Δέχεται αρνητικές όψεις από τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και τον Κρόνο και φιλοξενεί, καταστροφικά, την Αφροδίτη από 1-27/9. Όλα αυτά σημαίνουν μεγάλη ψυχολογική καταπίεση, προβλήματα συμπεριφοράς ή υγείας της μητέρας σας, απρόβλεπτα έξοδα, τάσεις φυγής και απομόνωσης από την πραγματικότητα, καθώς και δημιουργία κρυφής και διπλής ερωτικής ζωής που θα σας γεμίσει άγχος και ενοχές. Για να μπορέσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση, ας λέτε όλες τις Δευτέρες, τις Τρίτες και τις Πέμπτες του μήνα, Ωμ Τσάντραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Ωστόσο, ο μήνας είναι ιδανικός για διαλογισμό, εξάσκηση στην τηλεπάθεια καθώς και για έρευνες βιομηχανικού συμφέροντος και κατασκοπίας.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να ξεχωρίζετε και να γίνεσθε εύκολος στόχος θετικών και αρνητικών επιδράσεων. Από 1-15/9 με τον Ήλιο πανίσχυρο στον θρόνο του είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, κυρίως στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, επιβάλλετε τις απόψεις και επιθυμίες σας σε ό, τι θελήσετε. Για το λόγο αυτό έχετε και αυξημένη ευθύνη, κυρίως, στις ερωτικές σας επιλογές οι γυναίκες και στις επαγγελματικές οι άνδρες. Από 16-30/9 ο Ήλιος μετακινείται στο 2ο σπίτι και στην Παρθένο όπου χάνει την λάμψη του και το βάρος πέφτει στην επαγγελματική άνοδο ή και επιβίωση. Η ταυτόχρονη εκεί παρουσία του πανίσχυρου Ερμή με τις όψεις των Δία και Κέτου (Νότιου Δεσμού Σελήνης), ανοίγει τον δρόμο στους επιτήδειους και τον κλείνει στους άτολμους.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων σας από την κύρια απασχόληση και όχι μόνον. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται από 1-13/9 στο 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να ρίξετε όλο το βάρος στα προσωπικά σας θέματα και ατομικά συμφέροντα με ιδιαίτερη επιτυχία και ευελιξία. Θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με σημαίνοντα πρόσωπα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας εξέλιξη και τα οποία θα ανταποκριθούν πολύ θετικά. Από 14-30/9 με τον Ερμή σας μετακινούμενο στο ζώδιό σας και πανίσχυρο στον θρόνο του, η τύχη είναι σκανδαλωδώς με το μέρος σας. Είτε είστε μισθωτοί είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, τα οικονομικά σας θα απογειωθούν και θα λύσετε χρόνια προβλήματα, σχετιζόμενα με την στενότητα των χρημάτων.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινής δράσης και όχι μόνον. Φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο σε έξαρση και τον Άρη από 1-28/9. Ωστόσο, η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο 12ο δύσκολο σπίτι (1-27/9) αμαυρώνει το σκηνικό με αποτέλεσμα να έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο μήνα που θα σας παρασύρει σε σπατάλες, καυγάδες με τα αδέλφια σας, καθώς και εξωσυζυγικούς πειρασμούς, είτε άνδρες είτε γυναίκες. Για προστασία σας λοιπόν, ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες του μήνα, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά και καταβάλλοντας συνειδητή προσπάθεια αποφυγής κάθε κακοτοπιάς που προανέφερα. Ωστόσο, ο μήνας είναι ιδανικός για συγκεκριμένα πράγματα, όπως πχ συνεργασίες με ξένους ή υπερπόντιες χώρες όπως Αυστραλία, Αμερική κ.τ.λ.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της μητέρας, της εστίας και όχι μόνο. Φιλοξενεί τον δύστροπο Ράχου και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη σας Άρη (1-28/9) στο 3ο σπίτι της περιέργειας, παρέα με τον πανίσχυρο σε έξαρση Κρόνο. Όλα αυτά δείχνουν ότι οι σχέσεις με την μητέρα σας θα δοκιμασθούν με ανάμειξη από τα αδέλφια σας και ότι, αν είστε οικογενειάρχες, τότε η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι δεν θα είναι η καλύτερη. Αν σπουδάζετε, θα παραμελήσετε τις σπουδές σας και θα μπλέξετε με παρέες όχι καλές. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες του μήνα, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια. Από 29-30/9 ο Άρης μετακινείται πανίσχυρος στο ζώδιό σας και τελικά σας εξασφαλίζει μια ομαλή προσγείωση.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο, δέχεται όψεις από τον Κρόνο και έχει τον Δία σας εγκατεστημένο στο 10ο σπίτι της κοινωνικής και επαγγελματικής σας καταξίωσης παρέα με τον «ανακατωσούρα» δαιμονίσκο Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης). Έτσι λοιπόν, ο μήνας προβλέπεται ανατρεπτικός, δυναμικός και ανορθόδοξος με την έννοια ότι δεν θα επιβραβευθούν οι κλασσικές αξίες της συνέπειας και εργατικότητας αλλά οι τολμηρές συμπεριφορές και μπλόφες που ταιριάζουν σε έναν παίκτη τυχερών παιχνιδιών. Στον έρωτα, θα χαρείτε ανεπανάληπτες εμπειρίες που ωστόσο θα είναι σύντομες και απατηλές, χωρίς προοπτική μόνιμου δεσμού ή γάμου. Οι άβγαλτες γυναίκες ας προσέξουν και οι άπειροι άνδρες να μην κάνουν επιχειρηματικά ανοίγματα. Αν έχετε παιδιά σε προεφηβική ηλικία, επιτηρείστε τα διακριτικά.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει το 6ο σπίτι των ανταγωνιστών στην δουλειά και όχι μόνο. Δέχεται δυναμικές όψεις από τον Δία και τον Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης) και έχει τον κυβερνήτη σας Κρόνο, πανίσχυρο σε έξαρση στον άστατο 3ο οίκο των καθημερινών, παρέα με τον σκληρό Άρη από 1-28/9. Όλα αυτά δείχνουν ότι θα είστε ο σκληρός και υπερβολικός υπερασπιστής των συμφερόντων σας, μη διστάζοντας να χρησιμοποιήσετε... μπαζούκας για να αντιμετωπίσετε έναν ποντικό. Ηρεμήστε λοιπόν και απλά σκεφθείτε ότι ο κάθε αντίπαλος εξουδετερώνεται σίγουρα και.. οικονομικά με τη χρήση του κατάλληλου όπλου. Για τους αθέμιτους ανταγωνιστές σας στον χώρο δουλειάς, δείξτε εργατικότητα και σιωπή. Για συγγενείς σφετεριστές σε θέματα κληρονομικά, αναθέστε την υπόθεση σε έμπειρο και έμπιστο δικηγόρο.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής ζωής και όχι μόνον. Έχει τον Κρόνο σας εγκατεστημένο και πανίσχυρο σε έξαρση στον 3ο οίκο της επιφανειακής καθημερινότητας παρέα με τον σεξομανή Άρη από 1- 28/9. Όλα αυτά δείχνουν ότι θα περάσετε έναν μήνα συζυγικής αστάθειας και εξωσυζυγικών πειρασμών, περισσότερο οι άνδρες και λιγότερο οι γυναίκες που θα δείξουν τάση τεμπελιάς και παραμέλησης των οικιακών τους καθηκόντων. Παράλληλα, στον επαγγελματικό τομέα θα αντιμετωπίσετε κρούσματα υπεξαιρέσεων και ατασθαλιών από ανέντιμους συνεταίρους, συνεργάτες ή υφισταμένους. Αν έχετε νεώτερα από εσάς αδέλφια, υπάρχει πιθανότητα κακόβουλης εμπλοκής τους στην συζυγική ή επαγγελματική σας ζωή. Ωστόσο, ο μήνας είναι ιδανικός για ελεύθερα άτομα χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 8ο δύσκολο οίκο των χρόνιων παθήσεων, σεξουαλικών εμμονών, μεταφυσικής και κληρονομικών. Δέχεται δύσκολες όψεις από τον υλιστή Ράχου (Βόρειο Δεσμό Σελήνης) και έχει τον Δία σας εγκατεστημένο στο 10ο σπίτι της κοινωνικής και επαγγελματικής σας καταξίωσης παρέα με τον ταραχοποιό δαίμονα Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης). Όλα αυτά σημαίνουν ότι η δημόσια εικόνα σας θα κινδυνεύσει με τον άλφα ή βήτα τρόπο είτε λόγω υγείας, είτε λόγω ερωτικού σκανδάλου, είτε λόγω κληρονομικών διαφορών με συγγενείς. Προσέξτε λοιπόν τις κινήσεις σας και για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Πέμπτες του μήνα, Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Ιδανικός μήνας για διαλογισμό, ασκήσεις γιόγκα, μελέτη αστρολογίας και συναφών πνευματικών αναζητήσεων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved