Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουλίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Ιούλιο

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουλίου για τα δώδεκα ζώδια



Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_jul_1

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των απρόβλεπτων ευκαιριών και κερδών, όχι από την κύρια εργασία σας αλλά από δημόσιες και φιλικές σας σχέσεις με πρόσωπα κοινωνικού και οικονομικού κύρους. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, είναι εγκατεστημένος στο 4ο σπίτι της εστίας και των ανέσεων της, παρέα με τον αυστηρό Κρόνο και με όψεις από τον Δία και τον νευρικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης). Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα οφέλη που θα προκύψουν θα αφορούν στην κατοικία σας, προκαλώντας ταυτόχρονα και τον φθόνο συγγενικών σας προσώπων που θα θεωρήσουν ότι αδικήθηκαν, π.χ. από το άνοιγμα μιας διαθήκης ή ενός ευνοϊκού δανείου που εσείς εξασφαλίσατε χαριστικά, λόγω υψηλών γνωριμιών και πολιτικών μέσων.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας, καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απωλειών και της απομόνωσης με τον πλανήτη κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, παντοδύναμη στον θρόνο της, παρέα με τον Δία και τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης). Όλα αυτά προδικάζουν έναν συναρπαστικό μήνα, γεμάτο παρασκηνιακές κινήσεις και εντάσεις που ξεκινούν από την ύπαρξη διπλής και απαγορευτικής ερωτικής ζωής, κυρίως για ανδρόγυνα αλλά επίσης και ελεύθερα επώνυμα πρόσωπα υπεράνω υποψίας σχετικά με τους κανόνες ηθικής τάξης. Οι επαγγελματίες που κινούνται σε διεθνείς χώρους θα έχουν πολλές ευκαιρίες πλουτισμού, κινούμενοι στα όρια του νόμου, αν όχι υπερβαίνοντας τα. Τα άτομα με μεταφυσικά και πνευματικά ενδιαφέροντα θα βρουν πρόσφορο έδαφος για τις έρευνες τους. Προβλήματα υγείας για την τρίτη ηλικία.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να παίζετε βασικό ρόλο σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Ο πλανήτης κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα βρίσκεται εγκατεστημένος στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων από την κύρια εργασία σας και όχι μόνον. Ωστόσο, μόνον το διάστημα από 1-14/7 είναι ευνοϊκό για τα εργασιακά θέματα και φροντίστε να το αξιοποιήσετε, ζητώντας αύξηση ή μετάθεση ανάλογα με τα προσόντα σας. Από 15-31/7 τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σας, είτε είστε μισθωτοί είτε αυτοαπασχολούμενοι. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και καλό θα είναι να κάνετε διακοπές σε κάποιο ήρεμο και κοντινό προορισμό αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις καταχρήσεις του καλοκαιριού. Κάντε διαλογισμό και ασκήσεις γιόγκα.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την εργασία σας και όχι μόνον. Η Σελήνη σας ξεκινά με πτώση στον Σκορπιό μαζί με τον άσπονδο εχθρό της Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και η ύπαρξη του ανάδρομου Ερμή μαζί με τον Ήλιο στο 2ο 15ήμερο στον Καρκίνο, προβλέπουν ένα δύσκολο μήνα όχι μόνον στα επαγγελματικά αλλά και στα οικογενειακά σας θέματα. Σαν ασπίδα προστασίας, ας λέτε όλες τις Δευτέρες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές του μήνα, Ωμ Μαχαντέβι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Κρατείστε χαμηλούς τόνους στον χώρο εργασίας σας και μην μεταφέρετε τα όποια προβλήματα εργασίας στο σπίτι. Αποφύγετε την πολυφαγία και την χρήση αλκοόλ και οδηγείτε προσεκτικά, ιδιαίτερα τις νυκτερινές ώρες. Διακοπές από 20-31/7.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της δράσης και της καθημερινότητας. Ο Ήλιος σας βρίσκεται από 1-15/7 στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να θέλετε συνεχή δράση και περιπέτειες, γεγονός που θα βρει εφαρμογή μόνον με διακοπές στις οποίες θα μπορέσετε να καταναλώσετε την ενέργειά σας. Διάστημα κατάλληλο περισσότερο για ελεύθερα και ανεξάρτητα άτομα παρά για ανδρόγυνα και οικογένειες. Προσοχή ωστόσο στις υπερβολές και τις παγίδες του καλοκαιριού. Από 16-31/7, ο Ήλιος θα μετακινηθεί στο 2ο σπίτι και το διάστημα είναι κατάλληλο για διακοπές οικογενειακές..,συν γυναιξί και τέκνοις όπως λέγαμε παλιά. Το ίδιο διάστημα είναι κατάλληλο και για έρευνες σχετικά με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες που μπορεί να ξεκινήσετε από το φθινόπωρο, αξιοποιώντας νέες γνωριμίες που θα προκύψουν.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο της μητέρας και της εστιακής ατμόσφαιρας και ποιότητας. Φιλοξενεί τους δύο σκληρούς πλανήτες, Κρόνο και Άρη, δεχόμενο αρνητικές όψεις από τον Δία και τον... μισάνθρωπο Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης). Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής, είναι εγκατεστημένος στο 2ο σπίτι και ανάδρομος από 15-31/7 με αποτέλεσμα το διάστημα αυτό να είναι και το πιο δύσκολο με γκρίνιες και ελλείψεις μέσα στο σπίτι που θα σας φέρουν στα όριά σας. Ο ρόλος της μητέρας σας θα είναι αρνητικός και το διάστημα ακατάλληλο για οικογενειακές διακοπές. Για να εξομαλύνετε την κατάσταση, ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Διακοπές από 1-14/7.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο της αγάπης και όχι μόνον. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται πανίσχυρη στον Ταύρο και στο 12ο σπίτι των κρυφών ερώτων και της απώλειας παρέα με τον Δία και τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό). Πρόκειται λοιπόν για μήνα καθαρά αισθησιακό με ανομολόγητα σεξουαλικά πάθη και εκτροπές που θα πλήξουν τα μέχρι τώρα αξιοπρεπή, φαινομενικά, ανδρόγυνα με ξεσκέπασμα σκανδάλων και συζυγικής απιστίας που πιθανότατα θα καταλήξουν σε κοινωνικό διασυρμό και διαζύγια. Ένα άλλο φαινόμενο θα είναι και η απειθαρχία των παιδιών απέναντι σε λογικές απαιτήσεις των γονέων τους. Για τα ελεύθερα άτομα το καλοκαίρι προβλέπεται καυτό με παθιασμένους έρωτες, χωρίς όμως προοπτική γάμου. Καλές ευκαιρίες για δουλειές με το εξωτερικό.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των αθέμιτων επαγγελματικών ανταγωνιστών και των ζηλόφθονων συγγενών. Φιλοξενεί τον υλιστή και σκληρό Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη εγκατεστημένο στο 4ο σπίτι της οικιακής στέγης και μητέρας σας. Έτσι λοιπόν, αν είσαστε μισθωτοί, θα αντιμετωπίσετε ύπουλο ανταγωνισμό από κακούς συναδέλφους ή υφισταμένους που εποφθαλμιούν την θέση σας. Αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε πρόβλημα από κακοπληρωτές πελάτες και αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι γυναίκες θα έχουν πρόβλημα από ζηλιάρες ξαδέλφες ή θείες από το σόι της μητέρας τους. Τελικά, θα αναδειχθείτε νικητές από όλη αυτή την κατάσταση με τίμημα την ψυχική σας αναστάτωση και απογοήτευση για άτομα που εσείς εκτιμούσατε και αυτά σας διέψευσαν και σας συκοφάντησαν. Φροντίστε την υγεία σας.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής και επαγγελματικής ζωής (εφόσον έχετε συνεταίρο ή συνεργάτη στη δουλειά σας). Δέχεται πλήρη αρνητική όψη από τον Άρη και έχει τον κυβερνήτη σας τον Δία, εγκατεστημένο στο 12ο σπίτι της χασούρας μαζί με την παντοδύναμη και επικίνδυνη Αφροδίτη και τον δολερό Κέτου (Νότιο Δεσμό). Όλα αυτά συνιστούν ένα εκρηκτικό πεδίο τόσο μέσα στον γάμο σας όσο και στην δουλειά σας. Σχετικά με τον γάμο ο σύντροφος ή η σύντροφός σας πιθανόν να σας λαχταρήσει είτε με απιστία είτε με ασθένεια, προκαλώντας σας δικαιολογημένη αναστάτωση. Σχετικά με την δουλειά σας ένας πιθανός συνεταίρος ή συνεργάτης και όχι υπάλληλος θα σας προδώσει είτε με κατάχρηση είτε με πληροφορίες σε ανταγωνιστές.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 8ο οίκο των κληρονομικών, των χρόνιων παθήσεων, του σεξ και της μαγείας. Δέχεται όψεις από τον Δία, τον Ερμή και τον Νότιο Δεσμό και έχει τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, εγκατεστημένο στο 4ο σπίτι της εστίας, παρέα με τον σκληρό Άρη. Έχουμε λοιπόν έναν κλασσικό μήνα ξεκαθαρίσματος κληρονομικών διαφορών που σας αφορούν άμεσα και που θα πρέπει ενδεχομένως να καταφύγετε στα δικαστήρια, προκειμένου να βρείτε το δίκιο σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με διατροφές, γονικές παροχές ή αποζημιώσεις ασφαλιστικών εταιρειών. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα έχουν προβλήματα υγείας από χρόνιες παθήσεις. Σεξουαλικές υπερβολές ή δυσλειτουργίες σε άτομα με ροπή στο αλκοόλ. Ιδανικός μήνας για μελέτη απόκρυφων επιστημών.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο της πατρικής προστασίας και θεϊκής εύνοιας. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος, είναι εγκατεστημένος στο 4ο σπίτι της μητέρας και οικιακής ευτυχίας παρέα με τον Άρη. Πρόκειται για σημαντικό και τυχερό μήνα μέσα σε ολόκληρο τον χρόνο, επειδή θα μπορέσετε με την υποστήριξη των γονέων σας ή, ελλείψει αυτών, με την υποστήριξη άλλων ισχυρών προσώπων και τελικά με το θέλημα του θεού, να πραγματοποιήσετε ή να βάλετε τα θεμέλια για στόχους ζωής ανάλογα με τις επιθυμίες σας και τις ιδιαιτερότητες σας. Πρέπει λοιπόν να είσαστε σε εγρήγορση και χωρίς να απομακρυνθείτε από τον χώρο των συμφερόντων σας (επαγγελματικών και κοινωνικών), αναβάλλοντας ακόμη και για τον επόμενο μήνα τις διακοπές σας.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της καριέρας και κοινωνικής σας θέσης. Δέχεται πλήρεις όψεις από τον Κρόνο, τον Άρη και τον υπερφιλόδοξο Ράχου (Βόρειο Δεσμό). Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Δίας, βρίσκεται ατυχώς εγκατεστημένος στο δύσκολο και σκοτεινό 12ο σπίτι, παρέα με την πανίσχυρη και επικίνδυνη Αφροδίτη και τον μισάνθρωπο Κέτου (Νότιο Δεσμό). Όλα αυτά εγγυώνται ένα μήνα ανατροπών όπου επιβιώνει όχι ο καταλληλότερος αλλά ο πιο φιλόδοξος έως αδίστακτος ανθρώπινος χαρακτήρας, τόσο από πλευράς ανδρών όσο και γυναικών. Αν λοιπόν είσαστε ευθείς και αξιοπρεπείς τύποι, μην φθαρείτε αυτόν τον μήνα στο κυνήγι της επαγγελματικής ή κοινωνικής καταξίωσης γιατί θα χάσετε. Διατηρείστε αθόρυβα τα κεκτημένα σας και κάντε τις προγραμματισμένες διακοπές σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved