Οι τάσεις του Ιουνίου για το Χρηματιστήριο

Ιούνιος 2012, ο μήνας των πιο σημαντικών βουλευτικών εκλογών στην ιστορία!

Οι τάσεις του Ιουνίου για το Χρηματιστήριο
201204_June_Wekly_Chart

Την Παρασκευή στις 8 Ιουνίου ο γενικός δείκτης έγραφε στο κλείσιμό του 492 μονάδες. Από τον Δεκέμβριο του 2011 έχουμε πει - ότι θα φτάναμε και κάτω από τις 600 μονάδες- πολλές φορές, την επιτυχία μας στα επιστημονικά δεδομένα του ελληνικού χρηματιστηρίου, - ειδικά από τον περασμένο Αύγουστο (2011) έχουμε επιβεβαιωθεί ανάλογες φορές. Μην μου πείτε λέξη, το γνωρίζω είναι βαρετό!

Όταν, ο γράφων, απορούσε αν θα σπάσει με την πρώτη προσπάθεια ο γενικός δείκτης δεν τον πίστευε κανείς, όλοι στηρίζονταν στην Γερμανική βοήθεια και πουθενά αλλού.

Φυσικά εμείς πέφτουμε πρώτοι, είμαστε οι δορυφόροι. Όταν πριν από χρόνια λέγανε ότι πρέπει να χωριστεί η ευρωζώνη σε κράτη δυο ταχυτήτων αυτό εννοούσαν, γι' αυτό μας έβαλαν στο ευρώ και στην Ευρώπη, αυτός είναι ο σκοπός τους εδώ και δεκαετίες. Θα γίνουμε εμείς το ανάχωμα στον μουσουλμανικό εποικισμό της Ευρώπης; Όπως με το Βυζάντιο και την Κωνσταντινούπολη, έτσι και τώρα;

stockmarket

Έτσι για το υπόλοιπο του μήνα και για την δεύτερη εβδομάδα, από τις 11/6 έως τις 15/6, αναμένεται να υπάρχουν οι ίδιες τάσεις και ενίοτε αναμένεται να είναι και δυναμικές.

Για την τρίτη εβδομάδα, από τις 18/6 έως τις 22/6, αναμένεται να έχουμε συνεχεία της πτωτικής τάσης, επίσης θα έχουμε και τη συνέχεια της δοκιμασίας των μονάδων στήριξης.

Για την τέταρτη εβδομάδα, από τις 25/6 έως τις 29/6, αναμένεται να συνεχιστεί η πτωτική πορεία, όπου ελπίζουμε (πρέπει να πούμε το ελπίζουμε) να σταματήσει η πτώση.

Το χρηματιστήριο μάς δείχνει ποιος θα βγει από τις κάλπες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved