Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Ιούνιο

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιουνίου για τα δώδεκα ζώδια



Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

vedic_june

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο, κατάλληλο για θέματα πνευματικά και μεταφυσικά, κάνοντας την καθημερινότητα βαρύ φορτίο. Ο πλανήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, θα βρίσκεται από 1-21/6 στο 4ο σπίτι της μητέρας και της εστιακής ασφάλειας με αποτέλεσμα να βρίσκεται καταφύγιο είτε στην μητέρα σας είτε μένοντας στο σπίτι υπερβολικά πολλές ώρες απομονωμένοι από τον έξω κόσμο και τον θόρυβο της πόλης. Ιδανική περίοδος για την τρίτη ηλικία ή άτομα μοναχικά που μένουν εκτός πόλης. Φροντίστε να διδαχθείτε από αυτή την εμπειρία και μην πιστέψετε ότι έφτασε το... τέλος του κόσμου. Από 22-30/6, ο Άρης μετακινείται στο 5ο τυχερό σπίτι των παιδιών και της δημιουργίας με αποτέλεσμα να ξεδώσετε κάπως, ασχολούμενοι με τα παιδιά ή το ερωτικό σας ταίρι.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο με αποτέλεσμα να παίζει αποφασιστικό ρόλο για καλό ή για κακό. Φιλοξενεί ολόκληρο τον μήνα τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη πανίσχυρη στον θρόνο της πλην ανάδρομης από1-26/6, τον στρυφνό Κέτου (Νότιο Δεσμό), άσπονδο εχθρό του Ήλιου (1-14/ 6), τον Δία (17-30/6) και τον Ερμή (1-4/6). Ο πλανητικός αυτός... συνωστισμός δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα αρρωστημένου εγωισμού, παράφορου ερωτικού πάθους, διαβολικού πνεύματος και υποκρισίας. Αν λοιπόν αφεθείτε στο έλεος αυτών των συγκυριών, πιθανόν να επιχειρήσετε «θαύματα» με τελικό όμως αποτέλεσμα τα... ερείπια και τα κλάματα. Μετρήστε καλά τις δυνάμεις σας, τις κοινωνικές και ηθικές υποχρεώσεις στους ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε και βαδίστε στον σωστό δρόμο.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την κύρια απασχόλησή σας και όχι μόνον. Φιλοξενεί πανίσχυρο στον θρόνο του από 5-21/6 τον κυβερνήτη σας, Ερμή, και τον Ήλιο από15-30/6. Έτσι λοιπόν (5-21/6) κάνετε θαύματα στον τομέα της εργασίας σας με αύξηση αποδοχών και προαγωγή (οι μισθωτοί) και αύξηση τζίρου και κύκλου εργασιών (οι ελεύθεροι επαγγελματίες). Στο ίδιο διάστημα περίφημα πάνε οι οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς και οι σπουδές σας αν είσαστε σπουδαστές ή σπουδάστριες. Μόνος κίνδυνος η τάση για πολυφαγία και κατανάλωση αλκοόλ. Από 22-30/6, ο Ερμής μετακινείται στον 3ο οίκο της δράσης με αποτέλεσμα να αναζητήσετε χαλάρωση από την δουλειά και ποιοτική ψυχαγωγία με λίγους και καλούς φίλους ή σύντομα ταξίδια.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της δράσης και όχι μόνον. Δέχεται πλήρη όψη από τον εχθρικό Ράχου και φιλοξενεί τον επίσης εχθρικό Ερμή, από 22-30/6. Αυτά σημαίνουν ότι η συναισθηματική σας φύση θα δεχθεί αντίθετες επιδράσεις και θα βρισκόσαστε κατά κάποιο τρόπο, σαν ψάρι έξω από το... νερό. Για εξισορρόπηση λοιπόν ας λέτε όλες τις Δευτέρες, τις Πέμπτες και τις Κυριακές, Ωμ Τσάντρα για Ναμαχά Ωμ, 27φορές, ατενίζοντας βορειοδυτικά. Πρόσωπα με τα οποία θα έρθετε σε σύγκρουση θα είναι (εφόσον υπάρχουν), τα νεώτερα από εσάς αδέλφια, καθώς και άτομα της καθημερινής επαφής όπως γείτονες και συνάδελφοί σας στην δουλειά. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό, απλά θα αναγκάζεστε να ενεργείτε πιο σβέλτα και επιφανειακά.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο θεμελιώδη οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας και την εστιακή ασφάλεια και ανέσεις ή ελλείψεις. Φιλοξενεί από 1-26/6 τον.. καβγατζή Άρη με ανάλογες επιπτώσεις στην οικιακή γαλήνη και τις σχέσεις με την μητέρα σας και έχει εγκατεστημένο τον κυβερνήτη Ήλιο σας στον ωροσκόπο από1-14/6. Πρόκειται για διάστημα με μεγάλη δυναμική σχετικά με αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε για τις συνθήκες διαβίωσης σας και με προοπτική για αλλαγή τόπου κατοικίας μέσω αγοράς ή απλής μετακόμισης. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για θέμα που αφορά όλη την οικογένεια και όχι ατομικά εσάς, θα πρέπει να συνεργασθείτε αρμονικά και με τα υπόλοιπα μέλη. Από 15-30/6,ο Ήλιος μετακινείται στο 2ο σπίτι των εισοδημάτων σας με ευνοϊκά αποτελέσματα.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο του έρωτα, των παιδιών, της τέχνης και όχι μόνον. Δέχεται πλήρη όψη από τον σκοτεινό Κέτου (Νότιο Δεσμό), φιλοξενεί από 17-30/6 τον Κρόνο ανάδρομο, καθώς και τον Άρη από 22-30/6. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Ερμής είναι από 5-21/6εγκατεστημένος και πανίσχυρος στον θρόνο του (Δίδυμοι) και στο 2ο σπίτι του χρήματος. Έτσι λοιπόν, τα θετικά στοιχεία του μήνα θα είναι τα εργασιακά σας με αύξηση του μισθού και προαγωγή για τα μισθωτά άτομα και με αύξηση του τζίρου και των κερδών για τα άτομα με δική τους δουλειά. Στο μέτωπο του έρωτα πιθανόν να πληγωθείτε από 17-30/6. Στο ίδιο διάστημα, αν έχετε παιδιά που μένουν μαζί σας, θα σας δημιουργούν πρόβλημα με συνεχείς απαιτήσεις που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των ανταγωνιστών στον εργασιακό και συγγενικό σας χώρο. Φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο (έξαρση), πλην ανάδρομο από 1-16/6 και έχει εγκατεστημένη την Αφροδίτη σας στον ωροσκόπο πανίσχυρη στον θρόνο της (Ταύρος), πλην, και αυτής, ανάδρομη από1-26/6. Χρειάζεστε λοιπόν ασπίδα προστασίας και ας λέτε όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Τετάρτες του μήνα, Ωμ Σούκραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νοτιοανατολικά. Η ενεργητικότητα και το ανταγωνιστικό σας πνεύμα στον χώρο εργασίας, θα προκαλέσει τον φθόνο υστερόβουλων συναδέλφων που θα προ σπαθίσουν να σας υπονομεύσουν. Το ίδιο θα συμβεί και στον συγγενικό σας χώρο, ιδιαίτερα από το σόι της μητέρας σας. Μην δανεισθείτε και μην δανείσετε χρήματα σε συναδέλφους και συγγενείς.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής και επαγγελματικής ζωής από την σκοπιά των ανταγωνιστών σας. Φιλοξενεί τον υλιστή και αμοραλιστή Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη εγκατεστημένο από 1-21/6 στον 4ο οίκο της οικογενειακής εστίας. Θα υπάρξουν λοιπόν γκρίνιες ανάμεσα στα ανδρόγυνα με αφορμή τα οικονομικά θέματα αλλά με βαθύτερα αίτια την φθορά του ερωτικού παράγοντα ανάμεσα τους. Από 22-30/6,θα υπάρξουν κρούσματα αθέμιτου ανταγωνισμού στην δουλειά σας καθώς και φαινόμενα ατασθαλιών εκ μέρους ανέντιμων συνεργατών ή συνεταίρων και τα οποία μπορεί να σας οδηγήσουν στα δικαστήρια με αμφίβολα αποτελέσματα. Προτιμείστε τον συμβιβασμό και μεσοπρόθεσμα θα δικαιωθείτε από τα γεγονότα. Σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό για νέους επιχειρηματίες.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο των χρόνιων παθήσεων, των κληρονομικών, του σεξ και της μεταφυσικής. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Δίας είναι από 1-16/6 στον επίσης δύσκολο και πνευματικό 12ο οίκο με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να βιώσετε πολλές αρνητικές καρμικές επιδράσεις που θα σας εξασθενίσουν ψυχοσωματικά. Ιδανική περίοδος για διαλογισμό και Τάντρα Γιόγκα με την προϋπόθεση ύπαρξης κατάλληλου δασκάλου για να μην παγιδευτείτε σε επικίνδυνες ...σεξοπνευματικές υπερβολές. Τα άτομα της τρίτης ηλικίας πιθανόν να ταλαιπωρηθούν από χρόνιες παθήσεις του αναπαραγωγικού συστήματος. Από 17-30 /6, ο Δίας θα μετακινηθεί στον ωροσκόπο με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπλοκές σε θέματα κληρονομικά, γονικές παροχές, αποζημιώσεις και διατροφές. Συμβουλευθείτε έναν καλό δικηγόρο και μην ενεργήσετε παρορμητικά.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο της πατρικής τύχης και θεϊκής προστασίας. Δέχεται πλήρη όψη από τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό) και έχει τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο πανίσχυρο σε έξαρση, πλην ανάδρομο στο 6ο ανταγωνιστικό σπίτι από 1-16/6. Στο διάστημα αυτό θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σχέδια μακρόπνοα για την επαγγελματική σας καταξίωση. Γυναίκες με μακροχρόνιους δεσμούς θα καταλήξουν σε στέρεους γάμους. Από 17-30/6 ο Κρόνος παραμένει ανάδρομος και μετακινείται, εκτός έξαρσης, στον απαιτητικό και εκλεκτό 5ο οίκο των παιδιών και δημοσίων σχέσεων όπου θα χρειασθείτε την εύνοια του Κρόνου λέγοντας τα Σάββατα και Τετάρτες, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Αν έχετε παιδιά στην εφηβεία δείξτε υπομονή, επιείκεια και κατανόηση.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας θέσης και σταδιοδρομίας. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος, είναι εγκατεστημένος στο 6ο ανταγωνιστικό σπίτι σε έξαρση (Ζυγός), πλην ανάδρομος από 1-16/6, με αποτέλεσμα να σημειώνετε επιτυχίες αφενός και αφετέρου να μην μπορείτε να τις διαχειρισθείτε και να τις διατηρήσετε. Έτσι λοιπόν, για να αποφύγετε αυτή την εξέλιξη, ας λέτε όλα τα Σάββατα τις Τετάρτες και τις Παρασκευές του μήνα, Ωμ Σανεστσάραγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Οι γυναίκες ας είναι κουμπωμένες απέναντι σε νέες και φαινομενικά λαμπερές γνωριμίες με άνδρες που υπόσχονται τα πάντα και μετά ...χάνονται. Από17-30/6 ο Κρόνος μετακινείται ανάδρομος και χωρίς έξαρση στο 5ο σπίτι με μέτρια αποτελέσματα όσον αφορά σε επαγγελματική καταξίωση και κοινωνική προβολή.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των δημοσίων σχέσεων και των απροσδόκητων ωφελημάτων και κερδών. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Δίας, θα είναι από 1-16/6 εγκατεστημένος στο 12ο σπίτι των χρεών και της απομόνωσης με αποτέλεσμα ότι ευκαιρίες παρουσιάζονται να είναι δώρα-άδωρα και να μην μπορούν να αξιοποιηθούν άμεσα από εσάς. Παράλληλα, θα υπάρξουν προβλήματα από τα αδέλφια σας και θείους ή θείες σας από το σόι του πατέρα σας σχετικά με κληρονομικά και γονικές παροχές. Από 17-30/6 ο Δίας μετακινείται στον ωροσκόπο και το τοπίο αλλάζει εντελώς με την τύχη να σας παρουσιάζει απροσδόκητες και κατάλληλες για σας ευκαιρίες που θα ανεβάσουν το κοινωνικό και επαγγελματικό σας επίπεδο. Οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα αποκαθίστανται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved