Οι τάσεις του Μαΐου για το Χρηματιστήριο

Ακόμα μια επιβεβαίωση!

Παπασταύρου Λίντα
Οι τάσεις του Μαΐου για το Χρηματιστήριο

από το Γιάννη Μπαρδόπουλο

201204_April_Wekly_Chart

Στο μηνιαίο, πια, δελτίο μας στις αρχές Απριλίου λέγαμε ότι είναι βαρετό συνεχεία ένας μήνας να είναι πτωτικός. Έτσι και έγινε! Απλά και φυσικά οι αστρολογικές γνώσεις επιβεβαιώνονται.

Εξαίρεση ήταν η Μ. Δευτέρα (φαίνεται κάποιοι δεν είχαν να αγοράσουν τα πασχαλιάτικα δώρα τους και το αρνάκι). Και φυσικά την συνεχεία την γνωρίζετε κι οι αναγνώστες της στήλης την είχαν πληροφορηθεί νωρίτερα.

Εδώ θέλω να ζητήσω συγνώμη στους φίλους που θέλησαν να μάθουν την αιτία της καθυστέρησης μου στην αρχή του Μαΐου. Απλά οι ευθύνες είναι πολλές κι ο χρόνος της μέρας λίγος.

Έτσι για το υπόλοιπο του Μαΐου έχουμε δυσμενείς πλανητικές συσχετίσεις, με Δία – Ουρανό όπου συμμετέχει και ο Άρης, ο Έρμης με τον Ποσειδώνα, Άρη – Κρόνο, και Δια – Πλούτωνα. Δεν θέλουμε αλλά.

Για τις υπόλοιπες εβδομάδες από Δευτέρα 7/5 έως 11/5 δεν αναμένεται να έχουμε καμία αλλαγή στην πτωτική πορεία του γενικού δείκτη. Για την τρίτη εβδομάδα από τις 14/5 έως τις 18/5, αναμένεται να μην ενισχύσει σημαντικά τις δυνάμεις του ο Γ.Δ. παρότι έχουμε θετικές πλανητικές συσχετίσεις με Ήλιο – Αφροδίτη, Έρμη Ποσειδώνα, όποτε και για αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να έχουμε συνεχεία της πτώσης. Ανάλογα αναμένεται να κινηθεί και η επόμενη εβδομάδα, από τις 21/5 έως τις 25/5, χωρίς καμία αλλαγή, φυσικά και με την σημαντική βοήθεια των Ήλιου Ποσειδώνα. Για την τελευταία εβδομάδα, από τις 28/5 έως τις 31/5 η θετική αστρολογική συσχέτιση του Ήλιου με τον Ουρανό, δεν πρόκειται να φέρει τα ανάλογα θετικά αποτελέσματα της πλανητικής όψης, όποτε συμπερασματικά βάση των Αστρολογικών συσχετισμών στο πλανητικό στερέωμα ο Μάιος αναμένεται να είναι πτωτικός, ενίοτε και πολύ δυναμικά. Οι πιο πολλοί, αν όχι στο σύνολο θα με βρείτε πολύ αποκαρδιωτικό, πιστέψτε με, δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι έτσι, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα και ούτε να παραποιήσω τις πλανητικές ταγές.

Ταυτόχρονα, επειδή το παρόν δημοσιεύεται αμέσως μετά την Κυριακή των Εκλογών, Ελληνικών, Γαλλικών και κάπου στην Γερμανία, θα ήθελα να σας δώσω ένα «δώρο» για όσους δραστηριοποιούνται στο Forex και στην διακύμανση των νομισμάτων.

Το πτωτικό κύμα στην διακύμανση του EUR USD που ξεκινάει από την Δευτέρα 7/5ου τελειώνει στις 9/5ου κοντά στις 09:00 Ελλάδος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved