Απρίλιος 2024: Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια

Για το δικό σου καλό, κράτα καλύτερα αποστάσεις

Άννα Ζαμάνη
Απρίλιος 2024: Απόφυγε τις πολλές συναναστροφές με αυτά τα ζώδια

Εμείς πάντως στη θέση σου θα κρατάγαμε αποστάσεις για ένα διάστημα από αυτά τα ζώδια. Κι αυτό γιατί δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση. Έχουν τα θέματά τους και είναι προτιμότερο να τα αφήσεις στην ησυχία τους και να μην τα τσιγκλάς γιατί εσύ θα πληρώσεις στο τέλος τα σπασμένα.

Λοιπόν, άκου να δεις πώς πάει το πράγμα. Αν έχεις στο περιβάλλον σου, είτε αυτό είναι φιλικό, είτε επαγγελματικό, είτε οικογενειακό ή αν έχεις σχέση με έναν/μια Κριό ή έναν/μια Ζυγό, τότε προσπάθησε να είσαι όσο πιο cool γίνεται, να είσαι εσύ ήρεμος/η και να τους δώσεις αρκετό χώρο και χρόνο να... στανιάρουν και να ξαναβρούν τον εαυτό τους σιγά σιγά.

Μην ξεχνάς ότι στις 26 Μαρτίου είχαμε την Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό, η οποία επηρέασε κυρίως Κριούς και Ζυγούς. Δεν είναι μικρό πράγμα να έχεις πάνω σου την Σεληνιακή Έκλειψη, αλλά άκου και το καλύτερο... Στις 8 Απριλίου, γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό και μάντεψε ποιους θα "χτυπήσει" κατά κούτελα. Σωστά μάντεψες. Κριούς και Ζυγούς πρώτους πρώτους. Need we say more;

Πάμε τώρα και στο τρίτο ζώδιο από το οποίο θα πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Και αυτό δεν είναι άλλο από τους Ιχθύς. Τα γλυκά και ήρεμα Ψαράκια, θα μεταμορφωθούν σε άγριους καρχαρίες μέσα στον Απρίλιο. Έχουν τον Άρη στο ζώδιό τους και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Θα έχουν νεύρα, θα είναι στην τσίτα, θα τσακώνονται και με τα ρούχα τους ακόμα και γενικότερα θα είναι μέσα στην ένταση.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved