Απρίλιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Απρίλιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο Απρίλιος καταφτάνει και ο δεύτερος μήνας της άνοιξης έχει πολλά και σημαντικά στο σακούλι του. Ας πάμε να δούμε τα καινούργια αστρολογικά που φέρνει μαζί του...

- Ο Ερμής, με το "καλημέρα" την 1η του Απριλίου βρίσκεται σε στάση και στις 3/4 γυρνά ανάδρομος στον Κριό, όπου και θα παραμείνει έως τις 27/4, φτάνοντας στις 16 μοίρες, οπότε όπως αντιλαμβανόμαστε όλον τον μήνα θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο! Με την ανάδρομη πορεία του, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές είναι δεδομένες, ενώ θα δημιουργήσει αρκετά ζητήματα στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις, εσάς των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων, αλλά και ερωτικά και οικονομικά σε σας Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς οι Μεταβλητοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας!

- Στις 5/4, στις 7:00 9μ, η Αφροδίτημπαίνει στον Κριό, κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενα τα Κριάρια, τους Ζυγούς, τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους. Φλογερή, σεξουαλική και δυναμική θα σας χορέψει στο ταψί, μέχρι να καταλάβετε ότι όταν εμφανιστεί ο έρωτας, στη βράση κολλάει το σίδερο. Τον αρπάζετε χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Παρθένοι και Ιχθύες ευνοείστε στα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να δείτε να μπαίνουν στο πορτοφόλι σας έξτρα χρήματα. Δίδυμοι και Τοξότες θα το ρίξετε στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις και θα κάψετε καρδιές. Λέοντες και Υδροχόοι αν ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο, θα κάνετε σούπερ γνωριμίες!

Στις 29/4, 14:31 μμ περνά στον Ταύρο, καλώντας εσάς πρωτίστως τα Ταυράκια (που είστε και παιδιά της) αλλά και Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να φάτε, να πιείτε, να γευτείτε κάθε απόλαυση και φυσικά να ερωτευθείτε. Κι η αλήθεια είναι ότι θα περάσετε περίπου έναν μήνα καταπληκτικά, αρκεί κάποιοι από σας να μην υποκύψετε στην τεμπελιά, την κτητικότητα και τις ακόρεστες ορέξεις σας γιατί οι υπερβολές ποτέ δεν ωφέλησαν. Μεγάλη χαρά θα έχετε κι εσείς, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, καθώς όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να ανθήσετε οικονομικά, αλλά θα δείτε τις μετοχές σας να παίρνουν μεγάλη αξία και το σεξαπίλ σας να αυξάνεται. Οι πιθανότητες για να ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο και με προοπτικές για σταθερό δεσμό αυτό το διάστημα είναι πολύ μεγάλες.

- Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8/04, 21:21 ώρα Ελλάδας, στις 19° 24’ Κριού και είναι Ολική Ηλιακή έκλειψη. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ετοιμαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεων και να ανοίξετε έναν καινούργιο, με καλύτερες προοπτικές. Τίποτα δεν είναι απλό, ούτε κι εύκολο, αλλά αν οπλιστείτε με δύναμη κι αυτοπεποίθηση, τότε να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε επιβιώσει από άλλα κι άλλα, τώρα θα το βάλετε κάτω; Άλλωστε όσο πιο μεγάλο το τρόπαιο, τόση αξία παραπάνω θα έχει η νίκη σας! Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες αναζητάτε καινούργιες, συναρπαστικές περιπέτειες, αλλά προσέξτε γιατί οι παρορμήσεις σας σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα δε θα σας βγουν σε καλό. Αν δείτε ότι δε είναι για... μαγκιές, να σημάνετε υποχώρηση γιατί αλλιώς θα σας πάρουν φαλάγγι!

-Το πέρασμα του Ήλιου στον Ταύρο στις 19/4, 17:00 μμ, στρέφει τους προβολείς πάνω σας και δίνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους. Η πρακτικότητα, η προσγείωση στην πραγματικότητα, οι δημιουργία νέων βάσεων σε οικονομικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κρίνονται απαραίτητα αυτό το διάστημα ώστε να «περπατήσουν» όλων των ειδών οι σχέσεις και να προχωρήσετε σε συμφέρουσες συμφωνίες ή συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Για να γίνουν όμως, πρώτα απ’ όλα οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες σας, ηθικές και υλικές. Κι εσείς όμως Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι και Ζυγοί ευνοείστε σε καινούργια εγχειρήματα, σε οικονομικές σας υποθέσεις αλλά και καινούργιους έρωτες! Όλοι ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε κατά τι πιο ευλύγιστοι για να μη χάσουμε ευκαιρίες εξ αιτίας της ξεροκεφαλιάς και του πείσματός μας.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 24/04, 02:49 πμ ώρα Ελλάδας, στις 04° 17’ του Σκορπιού κι είναι και Ροζ Πανσέληνος. Επηρεάζει κυρίως εσάς τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στο α' δεκαήμερο. Η σιγουριά και η ισχυρή σας θέληση θα ενισχυθεί και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε το τοπίο τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Το ίδιο ισχύει όμως και για το πείσμα, την απολυτότητα και την ξεροκεφαλιά σας, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε εντάσεις στις σχέσεις, το σπίτι ή τη δουλειά σας. Ένας κύκλος πάντως θα ολοκληρωθεί, δίνοντάς σας τη δυνατότητα και εσείς με τη σειρά σας να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για καινούργια πράγματα. Εσείς, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, πάντως, θα πάρετε μερίδιο της εύνοιας, κυρίως όσον αφορά σε νέες γνωριμίες, έρωτες κι ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, οπότε να είστε έτοιμοι!

- Ο Άρης θα παραμείνει στους Ιχθύς όλο τον μήνα, βάζοντας σε δράση εσάς τα Ψάρια και αναστατώνοντας εσάς τους Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες, οπότε λίγο προσοχή με τα νεύρα σας γιατί θα είστε πιο εύθικτοι και θα αρπάζεστε με το παραμικρό.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Απρίλιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved