Μάρτιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Μάρτιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο Μάρτιος καταφτάνει, φέρνοντας μαζί του και την άνοιξη και μάλιστα είναι φορτωμένος με εκπλήξεις, δώρα και... περίεργες καταστάσεις. Όπως είναι φυσικό, άλλοι θα χαρούν και άλλοι θα προβληματιστούν. Ας δούμε παρακάτω τι περιλαμβάνει το μενού του κι αν θα δικαιώσει τη φήμη του, ως... γδάρτης και παλουκοκάφτης!

- Ο Ερμής, στις 10/3, 6:03 πμ περνά στον Κριό, αυξάνοντας τις ταχύτητες στο μέγιστο σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι Αιγόκερους, κάνοντάς σας εξωστρεφείς, ειλικρινείς και επικοινωνιακούς. Θα αδράξετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας, να κάνετε τις επαφές και τις συναντήσεις σας, να διευθετήσετε γραφειοκρατικές υποθέσεις και φυσικά να συναναστραφείτε με κόσμο. Αν όμως θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, ελέγξτε τη νευρικότητα, τον αυθορμητισμό και την ανάγκη σας να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς μπορεί να ξεχάσετε ό,τι ξεστομίσετε, όχι όμως κι ο αποδέκτης. Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, το μυαλό σας θα είναι πώς θα καταφέρετε να πετύχετε τους ερωτικούς και οικονομικούς σας στόχους!

- Η Νέα Σελήνη στις 10/03 10:59 ώρα Ελλάδας, στις 20° 16’ των Ιχθύων, καλώντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού να κάνουν μια καινούργια αρχή στα προσωπικά, τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και τις σχέσεις τους. Μην ξεχνάτε ότι χρειάζεται να αδειάσετε το χώρο από το παλιό και φθαρμένο, προκειμένου να μπει το νέο! Μην φοβηθείτε, λοιπόν, να κλείσετε τα παλιά κιτάπια σας και να ξεκινήσετε μια καινούργια πορεία προς το άγνωστο μεν, αλλά ίσως και πολύ καλύτερο από αυτό που είχατε μέχρι τώρα. Το σύμπαν, άλλωστε, γνωρίζει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αλλαγές και εσείς οφείλετε να το εμπιστευτείτε και να συμβαδίσετε με τους ρυθμούς του.Προσοχή μεγάλη χρειάζεται από μεριάς σας Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες,αφού άλλα βλέπουν τα μάτια σας κι άλλα είναι πραγματικά. Ευνοείστε τα μάλα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, τόσο σε οικονομικά όσο και σε ερωτικά ζητήματα.

- Στις 11/3, στις 23:51 μμ, η Αφροδίτη, περνά στους Ιχθύς, προσφέροντας σε σας τα Ψάρια άφθονο ερωτισμό, σαγήνη και ευκαιρίες να πλανέψετε με τις χάρες σας και να κλέψετε καρδιές. Ευνοημένοι θα είστε και εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, αφού θα ξεχάσετε επαγγελματικά, οικογενειακά και πρακτικά προβλήματα, καθώς θα επέλθει μια γενική χαλαρότητα και κυρίως θα... μαλακώσετε από το πολύ συναίσθημα. Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας έρθουν χρήματα από το... πουθενά. Σκορπιοί και Ταύροι, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξανοιχτείτε και να μαγνητίσετε τα βλέμματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι, όπου κι αν βρεθείτε, θα κερδίσετε καρδιές!

-Το πέρασμα του Ήλιου στον Κριό, που σηματοδοτεί και την Εαρινή Ισημερία γίνεται στις 20/3, 05:07 πμ. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι πλημμυρίζετε από ενέργεια, καλείστε να αναλάβετε δράση και να πάρετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα βελτιώσουν την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή. Νέα εγχειρήματα, καινούργιες προοπτικές, τάσεις απελευθέρωσης και μαχητική διάθεση θα κρατούν τον ενθουσιασμό σας στα ύψη. Κι εσείς όμως Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες ευνοείστε σε καινούργια ανοίγματα, έρωτες και γνωριμίες! Ωστόσο, λίγο μέτρο στον εγωισμό και τις παρορμήσεις δε θα σας βλάψει γιατί το παν είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική που θα έχετε για να δημιουργήσετε κάτι κι όχι να χαλάσετε ό,τι έχετε φτιάξει! Ιχθύες και Παρθένοι, αν θέλετε να έρθει η άνοιξη και στα οικονομικά σας, ρίσκαρετε λίγο παραπάνω.

- Ο Άρης περνά στους Ιχθύς στις 23/3 πμ. 1:47 πμ κι έρχεται να βάλει σε δράση εσάς τα Ψάρια, να σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες -με τον δικό σας τρόπο πάντα- και γενικά να βγείτε στο προσκήνιο. Θα γίνετε πιο επίμονοι και διεκδικητικοί, αλλά το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθούν δυσαρέσκειες και αντιδράσεις. Έχετε κατά νου ότι αν δε στήσετε παγίδες, κινδυνεύετε να πέσετε μέσα σε κάποια, που θα σας βάλουν άλλοι. Εσείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες λίγο προσοχή με τα νεύρα σας γιατί θα είστε πιο εύθικτοι και θα αρπάζεστε με το παραμικρό, οπότε λογικό είναι να υπάρξει μια αναστάτωση στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Λέοντες και Υδροχόοι, προσέξτε τα νώτα σας γιατί θα σας γίνουν αρκετές «επιθέσεις», κρυφές και φανερές, απειλώντας τα ερωτικά και οικονομικά κεκτημένα σας. Σκορπιοί, με τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας να ξεχειλίζουν, είστε «κίνδυνος» για το αντίθετο φύλο.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 25/03, 09:00 μμ ώρα Ελλάδας, στις 05° 07’ του Ζυγού και ταυτόχρονα έχουμε και την πρώτη έκλειψη του 2024. Επηρεάζει εσάς κυρίως Κριάρια, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στο α' δεκαήμερο. Θα πέσει άπλετο φως στις κρυφές πτυχές όλων των προσωπικών σας υποθέσεων και θα σας δοθεί μια σημαντική ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα αναγκαστείτε να βάλετε τέλος σε όλα τα κακώς κείμενα, είτε ευγενικά είτε απότομα, καθώς θα διαπιστώσετε ότι χωρίς τις απαραίτητες αλλαγές δεν μπορείτε να πάτε μακρύτερα. Να είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις αντιδράσεις και να πάρετε πρωτοβουλίες γρήγορα και δυναμικά για να οδηγήσετε εσείς το άρμα των εξελίξεων. Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένοι και Δίδυμοι, κόψτε ό,τι σας χαλάει ή το έχετε βαρεθεί και πηγαίνετε για άλλες πορτοκαλιές, στα ερωτικά ή τα οικονομικά σας.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Μάρτιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved