Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Μάρτιο

Αυτόν τον μήνα, τρία ζώδια θα ρεφάρουν

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά τον Μάρτιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Μάρτιο του 2024, που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα έχουν εύνοια τον Μάρτιο δεν είναι πολλά και σου εξηγούμε αμέσως το γιατί!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι από τους τυχερούς του μήνα, καθώς, ένας ένας οι προσωπικοί πλανήτες μαζεύονται πάνω σου. Ξεκινάς με Ήλιο και Ερμή στο ζώδιό σου, μετά έρχεται η Αφροδίτη στις 12 και ο Άρης στις 22, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, εσύ κάνεις κουμάντο στα πράγματα. Εννοείται ότι θα κινηθείς, όπως εσύ ξέρεις, πλαγίως, δηλαδή και χωρίς να δίνεις στόχο, για να πλασαριστείς πρώτος και να κερδίσεις ό,τι επιθυμείς περισσότερο, δίνοντας πληρωμένη απάντηση σε όσους σε αμφισβήτησαν. Ευκαιρίες βελτίωσης της προσωπικής, κυρίως όμως της ερωτικής σου ζωής θα έχεις αρκετές. Αυτό που πρέπει μόνο να προσέξεις είναι η διαίσθησή σου και η σωστή διάκριση των "εχθρών" και των "συμμάχων" σου για να μην πάρει η μπάλα κι άτομα που ποτέ δε σε πείραξαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ του β' δεκαημέρου έχεις τον Δία πάνω σου και τον Ουρανό (αν είσαι γεννημένος προς το τέλος), οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Αντίθετα, οι ευνοϊκές όψεις τους με τον Ήλιο και αργότερα με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, στον 11ο οίκο σου, φέρνουν ευχάριστες, ενίοτε και απρόσμενες εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νέες φιλίες, παρέες, γνωριμίες αλλά και ειδύλλια ενδεχομένως να σε ξεσηκώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις look, να έχεις πιο έντονη κοινωνική ζωή, να ξεκινήσεις ένα νέο ενδιαφέρον ή βρεις τρόπο να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια ή να διαφημίσεις τον εαυτό σου.

ΚΡΙΟΣ

Τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, αφού από εργασιακά και θέματα υγείας φαίνεται να παίρνεις τα πάνω σου, ενώ δεν αποκλείονται και χρήματα και κέρδη, απρόσμενα και μη. Το τοπίο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα ξεκαθαρίσει με τον Ερμή και αργότερα με τον Ήλιο που θα περάσει στο ζώδιό σου και την ευνοϊκή όψη που θα κάνουν με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, βάζοντας τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, κυρίως αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα αρχίσουν τα πράγματα να κινούνται στους ρυθμούς σου, από τις 10 και μετά, ενώ και η ψυχολογία σου θα ανέβει από τις 12. Μυστικά ραντεβουδάκια, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα να τα περιμένεις επίσης, καταστάσεις ονειρικές και ρομαντικές και πολύ πιθανόν να μπουν οι βάσεις για μια όμορφη σχέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved