Φεβρουάριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Φεβρουάριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Φεβρουάριος του 2024 ξεκινά στραβά για τους Κριούς του γ' δεκαημέρου, αφού μέχρι τις 13 θα είναι ο Άρης στον Αιγόκερω, που θα τους φέρεισε αντίθεση με ανωτέρους και ανταγωνιστές.Μάλιστα οι τελευταίοι, όπως και οι εχθροί τους, θα πληθύνουν, ενώ κι οι ίδιοι οι Κριοί δε θα έχουν καμία υπομονή ή ανοχή σε παρεμβάσεις, εντολές ή κριτική. Από τις 13 και μετά έρχονται οι Ταύροι των αρχών του ζωδίου τους να πάρουν τη σκυτάλη. Πιο νωρίς βέβαια, θα έχει πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, που θα πάρουν μια πρώτη γεύση, για να ακολουθήσει αυτή του Άρη στις 14 και της Αφροδίτης στις 17 για να τελειώσουν με όλα τα κακώς κείμενα κι ίσως και να βιώσουν ένα "τέλος εποχής".

Θέματα συνεργασιών και γενικά επαγγελματικών σχέσεων θα έχουν κι οι Λέοντες, καθώς θα διαπιστώσουν ότι έχουν να κάνουν με άτομα που μπρος στη δική τους ανέλιξη και το προσωπικό συμφέρον δεν βάζουν τίποτα. Ίσως μάλιστα μείνουν εκτεθειμένοι, βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά. Εν τούτοις, η Αφροδίτη μέχρι τις 16, στον 6ο ηλιακό τους οίκο, θα φροντίσει στο να γίνουν πιο ψυχροί και υπολογιστές και κυρίως να προασπίσουν τα συμφέροντά τους ή να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για να βελτιωθούν κάποια πράγματα.

Οι Ιχθύς επίσης κινδυνεύουν να ξεμπροστιαστούν ή να έρθουν στο φως διάφορα που θα επηρεάσουν αρνητικά την γνώμη που έχουν συνάδελφοι ή προϊστάμενοι γι' αυτούς, ενώ και οι Παρθένοι οφείλουν να είναι δύσπιστοι στα ξαφνικά αιτήματα... φιλίας μέσα στη δουλειά και να αποφύγουν κριτική ή... βρισίδια για άτομα του εργασιακού χώρου, αφού πολύ σύντομα θα φτάσουν στα αφτιά του αντικειμένου σχολιασμού, ενδεχομένως και παραποιημένα και θα προκληθεί ένταση ή να κατηγορηθούν ευθέως και να έρθουν σε δύσκολη θέση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved