Φεβρουάριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Παπασταύρου Λίντα
Φεβρουάριος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο μήνας των ερωτευμένων και του ανοίγματος του Τριωδίου είναι εδώ, φορτωμένος με αρκετά καλούδια και προσδοκίες, οπότε, ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του σε αστρολογικό επίπεδο και πώς θα επηρεάσει τα ζώδια!

- Ο Ερμής, στις 5/2, 7:10 πμ περνά στον Υδροχόο και γεμίζει εμπνεύσεις, ιδέες και εξωστρέφεια πρωτίστως εσάς τους εκπροσώπους του συγκεκριμένου ζωδίου, αλλά και τους Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό και πρωτότυπο, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να αγοράσετε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό ή το αγαπημένο σας gadget! Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό, γίνετε εφευρετικοί, βρείτε τρόπους και λύσεις ασυνήθιστες για τα θέματά σας και μην προσπαθήσετε να ακολουθήσετε την πεπατημένη γιατί δε θα σας βγει! Τώρα αν κάποιοι από σας συναντήσετε παραδοξότητα και εκκεντρικότητα στις επαφές σας, λίγο υπομονή! Καρκίνοι και Αιγόκεροιθα βρείτε λύσεις, αλλά και τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας κι εσείς Κριοί και Ζυγοί θα γνωριστείτε με ένα σωρό κόσμο και -γιατί όχι;- θα βρείτε και αυτόν/η που σας ταιριάζει, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι.

Στις 23/2, 9:29 πμ μπαίνει στους Ιχθύς, χαρίζοντας έμπνευση και ενισχύοντας τις καλλιτεχνικές τάσεις σε σας ταΨάρια, αλλά και σε Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Στα πρακτικά θέματα, βέβαια, θα δηλώσετε αδυναμία, αλλά ένα διάλειμμα καλό θα σας κάνει για να χαλαρώσετε και να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική. Σκορπιοί και Ταύροι οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα σας πάρουν τα μυαλά.Λέοντες και Υδροχόοιστα χρήματα θα χάσετε λίγο το μπούσουλα, αλλά στα αισθήματα θα προοδεύσετε. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα βρείτε τον τρόπο να εκφράσετε τη γνώμη, τις ιδέες και τις απόψεις σας, χωρίς να ανοίξει... ρουθούνι!

- Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στις 10/02, 00:58, στις 20° 40’ του Υδροχόου που έρχεται να κλείσει κύκλους και... ημικύκλια και να επιβάλλει την καινούργια... τάξη πραγμάτων σε σας, πρώτα απ’ όλα, τους Υδροχόους και μετά στους Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, αλλάζοντας τελείως τα δεδομένα στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό σας τομέα. Μεταβολές... προς τα πάνω, στα οικονομικά, θα υπάρξουν σε σας τους Καρκίνους και Αιγόκερους και σεξουαλικά, όπως όλα δείχνουν, θα αγγίξετε το ταβάνι. Κριοί και Ζυγοί ο έρωτας μάλλον θα σας χτυπήσει κατακούτελα, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα ανοίξετε τα φτερά σας για καινούργιες περιπέτειες, πιθανόν και για άλλα μέρη.

- Ο Άρης, στις 13/2, 8:05 πμ μπαίνει στον Υδροχόο, προκαλώντας ανακατώματα στις ζωές των Υδροχόων, των Λεόντων, Ταύρων και των Σκορπιών. Θα πάρετε πρωτοβουλίες, να δραστηριοποιηθείτε, θα τα βάλετε με θεούς και δαίμονες και φυσικά το ζόρι θα το τραβήξετε περισσότερο εσείς οι Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, καθώς θα έχετε να κλείσετε διάφορα μέτωπα και να σβήσετε φωτιές στις σχέσεις σας, την οικογένεια, τα επαγγελματικά ή το σπίτι σας. Ορισμένες φορές θα αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, όμως νέος γύρος θα σας αναγκάσει να βρεθείτε και πάλι στις επάλξεις. Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα σας πιάσει μια... ναυτία από τα σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας. Δίδυμοι, Κριοί και Ζυγοί δυνατός άνεμος θα... πάρει και θα σηκώσει τις ερωτικές, φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και δε θα ξέρετε πού θα τις... πετάξει!

- Στις 16/2, στις 18:05 μμ, η Αφροδίτημπαίνει στον Υδροχόο, καλώντας εσάς, πρώτα, τους Νεροκουβαλητές, αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους να αλλάξετε τροπάρι στα αισθηματικά σας και να απελευθερωθείτε από κλισέ και δεσμά. Να γίνετε αυθόρμητοι, ειλικρινείς, ξεχωριστοί και να μη διστάσετε να ενδώσετε σε έναν έρωτα, ακόμα κι αν ξεφεύγει τελείως από τα στάνταρ σας. Εσείς Ζυγοί και Κριοί μπορείτε να πανηγυρίσετε, αφού επανέρχεστε στο ερωτικό προσκήνιο, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, προετοιμαστείτε γιατί η λίμπιντό σας θα σας βάλει σε σεξουαλική εγρήγορση, αποτρελαίνοντάς σας.

- Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς, γίνεται στις 19/2, 12:43 μμ και αυτόματα εσείς Ψάρια Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι καλείστε να παραμερίσετε τα μίση και τα πάθη και να χαθείτε στον δικό σας, μαγικό κόσμο. Γεμίστε με θετική ενέργεια, πίστη και ελπίδα και προσφέρτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη συμπάθειά σας σε όσους ανθρώπους την έχουν ανάγκη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ονειρευτείτε ένα καλύτερο αύριο και μην υποκύπτετε σε τάσεις μελαγχολίας και δυσάρεστα συναισθήματα. Λέοντες και Υδροχόοι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας -ή τουλάχιστον αυτό θέλετε- αλλά θα σας καίνε πόθοι και επιθυμίες. Σκορπιοί και Ταύροι ερωτικά θα δώσετε τα ρέστα σας.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 24/02, 14:28 ώρα Ελλάδας, στις 05° 22’ της Παρθένου επηρεάζοντας στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες). Ενδεχομένως να έρθουν αλήθειες στο φως που θα σας φέρουν σε αμήχανη θέση ή δε θα ξέρετε πώς να τις διαχειριστείτε, ωστόσο, είναι αναγκαίο για τη μετέπειτα πορεία σας να τις αντιμετωπίσετε. Από την άλλη, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες σας και να τις θέσετε σε άλλη βάση. Ερωτικά και οικονομικά, εσείς Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι θα σταματήσετε να τρέφετε μεγάλες προσδοκίες και θα υιοθετήσετε το ρητό «κάλιο πέντε και στο χέρι», ενώ για σας τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όλα θα ξεδιαλύνουν και θα ξέρετε πώς πρέπει να κινηθείτε για να λύσετε θέματα της καθημερινότητας ή πρακτικά και γραφειοκρατικά σας!

Ο Φεβρουάριος κρατάει τα ίσα του, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους. Οπότε, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ως προς τι να προσέξεις, να κάνεις ή να αποφύγεις, να μάθεις το πότε, το πώς κι αν επηρεάζεσαι, ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved