Ιανουάριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ευχάριστες ή δυσάρεστες; Θα φανεί από τα καμώματα των πλανητών

Παπασταύρου Λίντα
Ιανουάριος 2024: Αυτά τα ζώδια θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά τους

Ο Ιανουάριος του 2024 ξεκινά με μια αναποδιά για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς του α' δεκαημέρου, που στα επαγγελματικά θα "τσούξει" ιδιαίτερα τις Παρθένους, αφού προβλήματα ακόμα και συνεργασιών θα βγουν στην επιφάνεια, ενώ οι επιπολαιότητες κάποιων ενδεχομένως να τις φέρουν στον τάκο. Μετά τις 2 του μήνα όμως, οι συνθήκες βελτιώνονται κατά πολύ, ενώ θα υπάρξουν προοπτικές ανέλιξης ή καινούργιες προτάσεις, τόσο στις Παρθένους του α' όσο και του β΄δεκαημέρου.

Προσοχή χρειάζεται να δώσουν κι οι Κριοί, καθώς ο Άρης στον Αιγόκερω τους φέρνει αντιμέτωπους με προϊσταμένους, διευθυντές, ανταγωνιστές και εχθρούς "εκτός" ή "εντός των τειχών". Η απροθυμία να ακολουθήσουν εντολές και να "σκύψουν το κεφάλι", ακόμα κι αν έχουν δίκιο, παράλληλα με τις παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις μπορεί να τους φέρουν κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Θέματα συνεργασιών και γενικά επαγγελματικών σχέσεων θα έχουν κι οι Καρκίνοι, καθώς θα διαπιστώσουν ότι έχουν να κάνουν με άτομα που μπρος στη δική τους ανέλιξη και το προσωπικό συμφέρον δεν βάζουν τίποτα. Ίσως μάλιστα μείνουν εκτεθειμένοι, βγάζοντας τα κάστανα από τη φωτιά. Εν τούτοις, η Αφροδίτη, από τον 6ο ηλιακό τους οίκο, θα φροντίσει στο να κοιτάξουν κι αυτοί την πάρτη τους, ενώ θα στρώσουν γρήγορα τα πράγματα και θα βελτιώσει τις εργασιακές συνθήκες.

Οι Αιγόκεροι φαίνεται να λαμβάνουν κρυφές βοήθειες και υποστήριξη, ενώ δεν αποκλείεται και μια ευκαιρία για να βγάλουν επιπλέον χρήματα ή να πάρουν bonus, ακόμα και προαγωγή, αφού η μέχρι τώρα προσπάθειά τους θα εκτιμηθεί. Κάθε εχθρός ή ανταγωνιστής τους στάνταρ θα φάει τη σκόνη τους, γιατί θα μιλήσουν τα έργα τους.

Τέλος, οι Λέοντες του α' δεκαημέρου, όσον αφορά στα επαγγελματικά τους, θα έχουν την προστασία του Δία, από τον 10ο ηλιακό τους οίκο, όλον τον Ιανουάριο, που θα τους δίνει προοπτικές ανάπτυξης, θα τους προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης, αλλά και την εύνοια σημαντικών ανθρώπων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσουν μια υψηλή θέση στην ιεραρχία ή φήμη, να επιτύχουν έναν φιλόδοξο στόχο τους ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved