Οι μόνοι του ζωδιακού που φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με ταίρι!

Θα εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή και θα περάσουν (αν φυσικά το θέλουν κι εκείνα) στο κλαμπ των δεσμευμένων

Παπασταύρου Λίντα
Οι μόνοι του ζωδιακού που φέτος θα κάνουν Χριστούγεννα με ταίρι!

Τα δυο ζώδια που θα σου αποκαλύψουμε λίγο παρακάτω θα εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή και θα περάσουν (αν φυσικά το θέλουν κι εκείνα) στο κλαμπ των δεσμευμένων. Έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μπουν σύντομα σε σχέση και να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με το... φρέσκο ταίρι τους.

Αυτή που φυσικά θα φροντίσει ώστε να γίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι άλλη από την Αφροδίτη, η οποία θα κάνει την είσοδό της στον Σκορπιό, στις 4 Δεκεμβρίου και φέρνει τα καλύτερα σε ερωτικό επίπεδο για Ταύρους, Καρκίνους και Κριούς ή όσους έχουν Ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια. Πάρτι θα κάνουν, καθώς θα δουν την αισθηματική τους ζωή να είναι στα καλύτερά της και θα λάμπουν από ευτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος Νοεμβρίου… κάτι θα αλλάζει προς το καλύτερο για σένα και από τις 4 Δεκεμβρίου και μετά, ποιος σε πιάνει! Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον Σκορπιό, που για σένα είναι ο έβδομος οίκος σου, οι χαρές, τα φλερτ και οι προτάσεις δεν θα έχουν τελειωμό και όχι, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με περιπετειούλες, αλλά με σχέσεις που έχουν προοπτικές δέσμευσης, αφοσίωσης και με μπόλικες δόσεις ερωτισμού. Και το να έχεις την Αφροδίτη να σου δίνει στον τομέα αυτό όλη της ενέργεια, το λες και ευλογία. Καλά Χριστούγεννα και μακάρι να είναι ξεχωριστά με το ταίρι που εσύ επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ σύντομα η εργένικη ζωή σου θα τελειώσει, Καρκίνε μου κι αυτό στο υπόσχεται η Αφροδίτη, η οποία από τις 4 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, που θα σου δίνει όλη της την εύνοια και την ενέργεια στον τομέα των αισθηματικών σου. Από φλερτ και… παιχνίδια άλλο τίποτα! Ανάρπαστος/η θα είσαι κι εσύ το μόνο που θα έχεις να κάνεις είναι απλά να επιλέξεις σε ποιον/α θα… κατασταλάξεις. Τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουν τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα και αναμένονται να είναι από τα πιο ερωτικά των τελευταίων ετών. Καλά να περάσεις λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου θα έχεις την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου που κοντά ένα μήνα προσπαθούσε να σε ζευγαρώσει. Αν τα κατάφερε, τότε είσαι ο τελευταίος της λίστας που αναμένεται να περάσει στο κλαμπ των δεσμευμένων και να απολαύσει τα πιο ερωτικά Χριστούγεννα των τελευταίων ετών. Αν όχι, φαντάσου τι έχει να γίνει στο κρεβάτι σου από τις 4 και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Σκορπιό. Πιο ποθητός και σέξι από ποτέ θα είσαι, οπότε είναι μάλλον απίθανο να παραμείνεις μόνος σου. Φωτιά τα παπλώματα θα πάρουν και δε θα είναι μια ακόμα περιπέτεια... Θα τη δαγκώσεις τη λαμαρίνα για τα καλά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved