Οκτώβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό...

Οκτώβριος 2023: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου καταφτάνει, φέρνοντας αρκετές αλλαγές και σημαντικά γεγονότα στο αστρολογικό σκηνικό. Γενικώς, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα μας επηρεάσουν τον Οκτώβριο, οπότε ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για αρκετά ζώδια!

- Ο Ερμής στις 5/10, 3:09 πμ περνά στον Ζυγό όπου θα επανέλθει κι η ισορροπία στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα εσείς οι Ζυγοί. Από την άλλη όμως, εσείς οι Καρκίνοι, Κριοί και Αιγόκεροι μάλλον θα απηυδήσετε από την αναποφασιστικότητα που θα σας πιάσει, την έλλειψη αυθορμητισμού, τα «ίσως», «μήπως» και «αλλά» που θα τριγυρνούν στο κεφάλι σας ή θα ακούτε από άλλους. Δίδυμοι, Τοξότες κι Υδροχόοι όμως θα έχετε αέρα στα πανιά σας και θα αρχίσετε τα ερωτικά (νοερά και μη) ταξίδια. Παρθένοι και Ιχθύες, ερευνήστε τρόπους και συμφωνίες/συνεργασίες για αύξηση κερδών.

Στις 22/10, 9:49 πμ μπαίνει στον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή του συγκεκριμένου ζωδίου αλλά και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα να περιμένετε κι εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά.

- H Αφροδίτη στις 9/10, 4:11 πμ, εγκαταλείπει μετά από αρκετούς μήνες τον Λέοντα και μπαίνει στην Παρθένο, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική και «πραγματική» διάσταση στα ερωτικά πράγματα για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο, ενώ εσείς οι Σκορπιοί θα γίνετε πιο κοινωνικά όντα και θα αυξήσετε τα κονέ σας. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, αρκεί να έχετε μέτρο!

- Ο Άρης στις 12/10, 7:04 πμ μπαίνει στον Σκορπιό, κάνοντας ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί από την περίσσεια σεξουαλικότητα εσάς τους Σκορπιούς και από τα νεύρα εσάς τους Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους. Συνεργασίες που δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα, επαγγελματικές σχέσεις που βρίσκονταν στην κόψη του ξυραφιού και οικογενειακά, κληρονομικά ή θέματα σπιτιού που θα ανακύψουν θα σας φέρουν στο αμήν. Από την άλλη βέβαια, θα αναλάβετε στοχευμένη δράση για να τελειώνετε με τα κακώς κείμενα και να πάτε παρακάτω. Εσείς, Κριοί και Ζυγοί, νιώθετε τη λίμπιντό σας να τρελαίνεται και κινδυνεύετε να βγείτε εκτός ελέγχου, οικονομικά και ερωτικά και να παραδοθείτε στα πάθη και τις επιθυμίες σας σας. Οι Καρκίνοι, με τον αισθησιασμό και την έλξη σας να ξεχειλίζουν, χρίζεστε ως φαβορί στο παιχνίδι κατάκτησης αλλά κι εσείς οι Αιγόκεροι έναν ερωτικό... μεζέ θα τον πάρετε.

- Η Νέα Σελήνη του μήνα και παράλληλα Μερική Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 14/10, 20:54 ώρα Ελλάδας, στις 21° 07’ του Ζυγού θα παρακινήσει όμορφα κι ευγενικά εσάς τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την αρχή ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες που θα σας βγει το ερωτιάρικο, αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

- Ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό, 23/10, 19:21 μμ ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς και σας καλεί να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να θέσετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά και.... σεξουαλικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

Πανσέληνος του μήνα και ταυτόχρονα τελευταία Μερική Σεληνιακή Έκλειψη του έτους γίνεται στις 28/10, 23:24 μμ, στις 05ο 09’ του Ταύρου και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καινούργια αλλά και 6 μηνών παλιότερα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα... φτυάρια, μιστριά και πηλοφόρια και ξεκινήστε δουλειά. Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη, εκτός από τα κεκτημένα μας, εγείρει και σεξουαλικά, με τα πάθη και τους πόθους να παίρνουν τον έλεγχο, οπότε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συναρπαστικές. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, που βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

Γεμάτος φαίνεται ο Οκτώβριος και δεν κρύβει και πολλές ευχάριστες στιγμές, αλλά όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους. Οπότε, αν θέλεις να προετοιμαστείς κατάλληλα ως προς τι να προσέξεις, να κάνεις ή να αποφύγεις, να μάθεις το πότε, το πώς κι αν επηρεάζεσαι, ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved