Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο του 2022

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο του 2022

Ο Σεπτέμβριος έρχεται να επαναφέρει την τάξη, μετά το ευχάριστο καλοκαιρινό διάλειμμα, ωστόσο, αρκετά ευτράπελα θα δημιουργηθούν στο πλανητικό σκηνικό και μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσει και πόσο θετικά ή αρνητικά θα μας επηρεάσουν όσα συμβούν!

- Ο Ερμής που βρίσκεται στον Ζυγό, 9 του μήνα θα είναι σε στάση και από τις 11/9 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του έως τις 2/10, φτάνοντας και εώς τις 24° 11’ της Παρθένου, επαναφέροντας στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που απασχόλησαν, αρχικά, εσάς τους Καρκίνους, Κριούς κι Αιγόκερους, και μετά Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες. Όπως γίνεται πάντα, θα έχετε και τη δυνατότητα να τελειώνετε μια και καλή όλα τα θέματά σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Εννοείται ότι όλα αυτά δε θα γίνουν ανεμπόδιστα... Και καθυστερήσεις θα υπάρξουν και αρκετά κωλύματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες, το ίδιο και για σας τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που θα δείτε να ακυρώνονται ή να αναβάλλονται επ' αόριστον οικονομικά και ερωτικά σας θέματα. Ίσως όμως έρθουν και χρήματα που περιμένατε ή δανεικά που δεν σας είχαν επιστρέψει ή κάποιος/α πρώην κάνει δυναμική επανεμφάνιση.

- Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο, στις 5/9, 7:06 πμ, δίνοντας μια πιο ρεαλιστική και «πραγματική» διάσταση στα ερωτικά πράγματα για εσάς τους Παρθένους, Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύς. Ωραία τα μεγάλα σχέδια και όνειρα, όμως κανείς δεν βάσισε τη σχέση του μόνο με αυτά. Ο έρωτας χρειάζεται και δουλειά να συντηρηθεί, οπότε σηκώστε τα μανίκια σας και ξεκινήστε, αν θέλετε να τον κρατήσετε. Από την άλλη, στην πράξη θα μετρηθεί και κάθε συνεργασία, όπως και τα πάρε-δώσε με την οικογένεια. Ευκαιρία είναι να φτιάξετε και το σπίτι σας ή να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να ανέλθετε επαγγελματικά. Εσείς πάλι, Ταύροι και Αιγόκεροι, τέτοια θέματα δεν αντιμετωπίζετε, γι’ αυτό και θα γίνετε περιζήτητοι στο αντίθετο φύλο. Οικονομικά και ερωτικά ευνοήστε και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι, αρκεί να έχετε μέτρο!

Στις 29/09, 10:50 πμ, περνά στον Ζυγό και θα βάλει τα δυνατά της να βρει ταίρι να ταιριάξει εσάς τους Ζυγούς αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο κι όχι μόνο! Θα φτάσετε σε σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε. Εσείς, δε, οι Δίδυμοι θα καλοπεράσετε όλο αυτό το διάστημα, βρίσκοντας τον πραγματικό, διπλό, τριπλό... πολλαπλό εαυτό σας γιατί στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο! Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 10/09,13:00 ώρα Ελλάδας, στις 17° 41’ των Ιχθύων κι όλοι εσείς οι μεταβλητοί (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) εκτός του ότι θα μελώνετε με το θέαμα του ολόγιομου Φεγγαριού και να σας πιάσει η ρομαντική διάθεση, καλείστε να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας, προσωπική κι επαγγελματική. Να εγκαταλείψετε ιδέες και σχέδια που κάνατε και να αφουγκραστείτε τις προσταγές του σύμπαντος που σας προτρέπουν να βρείτε την ισορροπία μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας κι ανάλογα να προχωρήσετε. Ο έρωτας σαφώς κατέχει σημαντική θέση, σαν συναίσθημα, που θα σας παρασύρει σε όνειρα και φαντασιώσεις εσάς τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς, όμως μην περιμένετε να «κοιμάστε εσείς κι η τύχη σας να δουλεύει». Κάντε τις κινήσεις σας, στρώστε το έδαφος για να μπει στη ζωή σας... με σάρκα κι οστά. Εσείς οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με τα ερωτικά και τα οικονομικά σας, βάζοντάς τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

-Ο Ήλιος περνά στον Ζυγό, 23/9, 4:04 πμ σηματοδοτώντας την έναρξη της Φθινοπωρινής Ισημερίας, καλώντας μας να ξεχάσουμε πια το καλοκαίρι και να στραφούμε στο τώρα και πώς θα διανθίσουμε με όμορφες, γλυκές στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια τάση, τόσο σε σας τους μόνους Ζυγούς, όσο και σε Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, να βρείτε ταίρι για να «ξεχειμωνιάσετε», όσο και να γεφυρώσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα, ανώτερους στη δουλειά και συνεργάτες, να μετριάσετε τον εγωισμό σας προς χάρη του κοινού καλού και να γίνετε πιο συμβιβαστικοί και διαλεκτικοί. Άλλοι θα τα πάτε μια χαρά και άλλοι ίσως μείνετε με την καλή... πρόθεση. Όλους πάντως θα σας βαρέσει ο αέρας ανανέωσης, καλλωπισμού και εξωραϊσμού του εαυτού σας ή του χώρου σας. Τα καλύτερα έρχονται για σας τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους όπου θα δείτε την κοινωνικότητά σας να εκτοξεύεται και θα αποκτήσετε fun club! Εσείς, πάλι, Παρθένοι και Ιχθύες, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κάλυψη των αναγκών σας, είτε υλικών είτε... σεξουαλικών.

Νέα Σελήνη που γίνεται 26/09, 00:54 ώρα Ελλάδας, στις 02° 48’ Ζυγού έρχεται να παρακινήσει όμορφα κι ευγενικά εσάς τους Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να κάνετε την αρχή ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι που θα σας βγει το ερωτιάρικο αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

Άρης θα παραμείνει στους Διδύμους, κινητοποιώντας εσάς τους Διδύμους, τους Τοξότες, τις Παρθένους και τους Ιχθύες να διεκδικήσετε ότι θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για σας, αλλά και δημιουργώντας σοβαρά θέματα στην οικογένεια, το σπίτι ή τις σχέσεις σας που χρήζουν άμεσης επίλυσης, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού.

Ενδιαφέρων μήνας ο Σεπτέμβριος, αλλά, αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τα καμώματα των πλανητών, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved