Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Ο Ιούνιος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 8

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιουνίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιούνιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 8 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (8), 15+8=23. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 2+3=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιούνιο.

Για τον μήνα Ιούνιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα, διεκδικείς ό,τι πιστεύεις ότι αξίζεις και αντιμετωπίζεις τα πάντα με χαρακτηριστική ετοιμότητα. Η καλή διάθεση είναι συνοδοιπόρος σου σε ό,τι κάνεις.

Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανάπτυξης. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να εξετάσεις προσεκτικά τις προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο εργασίας σου και να κάνεις ένα βήμα μπροστά.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου «μια γελάνε και μια κλαίνε».

Αισθηματικά: Αν δεν υπάρχουν στιγμές απόλαυσης με τον/τη σύντροφό σου, σύντομα θα το βάλεις στα πόδια. Αν είσαι μόνος/η, τη γοητεία τη διαθέτεις, το ίδιο και την ερωτική διάθεση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Συζητήσεις, αλλαγές σχεδίων και ανατρεπτικές καταστάσεις, μπορεί να σε κουράζουν, είναι όμως απαραίτητα, αν έχεις αποφασίσει να βάλεις τη ζωή σου σε μια πιο στέρεα και αποδοτική βάση.

Επαγγελματικά: Για να προλάβεις τις εξελίξεις που έρχονται, καλό θα ήταν να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Σηκώνεις βάρη που δε σου αναλογούν και αυτό κάνει κάποιους να βολεύονται.

Οικονομικά: Με σωστή διαχείριση ο οικονομικός πονοκέφαλος απομακρύνεται.

Αισθηματικά: Αν ενδιαφερθείς για τις ανάγκες του/της συντρόφου σου, όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν. Αν είσαι ελεύθερος/η, κάποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον σκέφτεται ότι είσαι αυτό που αναζητά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Σταμάτα να αναμασάς τα πρόβλημα και εστιάσου σε αυτά που έχεις και όχι σε αυτά που σου λείπουν. Οι λύσεις είναι πάντα μπροστά σου, το ίδιο και οι εναλλακτικές για να περνάς καλά.

Επαγγελματικά: Όταν στο χώρο εργασίας σου επικρατεί ένταση, η ασπίδα προστασίας σου είναι να μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να αφομοιώνεσαι από το περιβάλλον.

Οικονομικά: Έκτακτα έξοδα τεστάρουν τις αντοχές σου.

Αισθηματικά: Ο τομέας των ερωτικών σου δε σου αφήνει πολλά περιθώρια για χαρά και ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, απόφυγε να κάνεις τα ίδια λάθη που σε στριμώχνουν συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης: Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, ευνοείσαι από το Δία

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Αυτόν τον μήνα, οι πιέσεις είναι αρκετές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δεν ξέρεις ή δε μπορείς να διαχειριστείς. Ανασκουμπώσου και βάλε πρόγραμμα για να μη σε πάρει από κάτω.

Επαγγελματικά: Δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για ριζικές αποφάσεις ή λήψη πρωτοβουλιών που αφορούν την καριέρα σου και ενέχουν ρίσκο. Αν ψάχνεις για εργασία, ευνοείσαι για κάτι ευκαιριακό.

Οικονομικά: Ισοσκελισμένα τα έσοδα με τα έξοδά σου.

Αισθηματικά: Είσαι πολύ περισσότερο δεμένος/η με τη/το σύντροφό σου από ό,τι φαντάζεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ερωτική σου ζωή σου μπαίνει σε μια ενδιαφέρουσα φάση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτόν τον μήνα, δίνεις προτεραιότητα στις πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου και ψάχνεις τρόπους να τις καλύψεις. Απομακρύνεσαι από ό,τι θεωρείς βαρετό και αναζητάς καινούργια πεδία δράσης.

Επαγγελματικά: Ο τομέας των επαγγελματικών σου είναι διάσπαρτος από μεγάλη γκάμα ευκαιριών. Κάποιες δεν πατάνε σε πολύ στέρεο έδαφος, αλλά αναμφίβολα είναι ενδιαφέρουσες.

Οικονομικά: Κάποια καλά νέα στον οικονομικό τομέα τονώνουν τη διάθεση σου.

Αισθηματικά: Το σκηνικό που επικρατεί στον ερωτικό τομέα βελτιώνεται αισθητά. Αν είσαι μόνος/η, με το ταμπεραμέντο και τη γοητεία σου κατακτάς με ευκολία ό,τι κινείται στο οπτικό σου πεδίο.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Οι έντονες συζητήσεις και οι αντιπαραθέσεις είναι στο πρόγραμμα, αυτόν τον μήνα. Αν σκοπός τους είναι η αρχή μιας πορείας εξυγίανσης σε όλους τους φορείς, τότε είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Επαγγελματικά: Στο χώρο εργασίας σου κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Σε αποσπούν από τις δικές σου υποχρεώσεις και απομυζούν το χρόνο σου. Αντί να γκρινιάζεις ότι δε σου φτάνει ο χρόνος, βάλε όρια.

Οικονομικά: Προστριβές με τους οικείους σου για οικονομικούς λόγους.

Αισθηματικά: Αν θεωρείς ότι ο/η σύντροφός σου είναι σημαντικός/η για σένα, μάθε να χτίζεις γέφυρες. Αν είσαι ελεύθερος/η, από το παρελθόν σου κάτι καλό έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Διάβασε επίσης: O αριθμός του έρωτα, σου δείχνει τον ιδανικό σύντροφο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Το μήνυμα αυτού του μήνα είναι να απεγκλωβιστείς από συμπεριφορές που δεν έχουν πλέον κάτι να σου προσφέρουν. Όσο δικαιολογείσαι και επιμένεις στο βόλεμα, κάθε ευκαιρία για εξέλιξη απομακρύνεται.

Επαγγελματικά: Κάνε μια ανασκόπηση και αναλογίσου την μέχρι σήμερα επαγγελματική πορεία σου. Αντί να διαμαρτύρεσαι, βρες τρόπους να προσαρμοστείς στα καινούργια δεδομένα.

Οικονομικά: Το οικονομικό στρίμωγμα χαλαρώνει προσωρινά.

Αισθηματικά: Η ανασφάλεια σαμποτάρει την ερωτική σου ευτυχία. Αν είσαι μόνος/η, το ότι δε βιάζεσαι να ανοίξεις τα χαρτιά σου σε κάθε νέα γνωριμία σου προσδίδει μια νότα μυστηρίου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτού του μήνα. Προσκλήσεις, κοινωνικότητα και μετακινήσεις συνθέτουν ένα ευχάριστο σκηνικό. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται ξεπερνάνε κάθε προσδοκία.

Επαγγελματικά: Ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν η συνέπεια, η αφοσίωση και η εργατικότητά σου. Αυτό αποτυπώνεται στο επαγγελματικό σου προφίλ και έχει αντίκτυπο στους στόχους σου.

Οικονομικά: Εύνοια σε αγοροπωλησίες ακινήτων.

Αισθηματικά: Μια σειρά παρεξηγήσεων με το ταίρι σου οδηγείται σε αίσιο τέλος. Αν είσαι ελεύθερος/η, με ευελιξία ξεγλιστράς από κάθε ερωτική πρόκληση που σου παρουσιάζεται.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Στόχος σου, αυτόν τον μήνα, είναι να εξασφαλίσεις μια ισορροπημένη διαβίωση τόσο στον τομέα του σπιτιού, όσο και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η διπλωματία θα σε γλιτώσει από περιττούς διαπληκτισμούς.

Επαγγελματικά: Τα ερεθίσματα από το χώρο εργασίας σου σε οδηγούν σε μια πορεία ωρίμανσης και προσωπικής εξέλιξης. Το ατού σου είναι η επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις.

Οικονομικά: Πρόσεξε, τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το πλαστικό χρήμα.

Αισθηματικά: Είσαι αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις την ερωτική σου ευτυχία με κάθε κόστος. Αν είσαι ελεύθερος/η, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου. Μια φρέσκια γνωριμία ανανεώνει τη ζωή σου.


Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved