Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Ο Μάιος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 7

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Μαΐου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Μάιος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησής σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 7 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (7), 15+7=22. Κατόπιν, πρόσθεσε τους αριθμούς 2+2=4. Το 4 είναι ο προσωπικός σου μήνας για το Μάιο.

Για τον μήνα Μάιο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Αυτόν τον μήνα επιλέγεις εσύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές και όχι οι περιστάσεις. Απόφυγε ό,τι σε αποπροσανατολίζει από τους στόχους σου και μην επεμβαίνεις σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν.

Επαγγελματικά: Οι ασχολίες στο χώρο εργασίας σου πολλαπλασιάζονται, γι’ αυτό μη χάνεις πολύτιμο χρόνο με θέματα άνευ ουσίας. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και ανασύνταξε τις δυνάμεις σου.

Οικονομικά: Ένα απρόοπτο έσοδο τονώνει τα οικονομικά σου.

Αισθηματικά: Απόφυγε να δώσεις υποσχέσεις που εκ των πραγμάτων είναι δύσκολο να τηρηθούν. Αν είσαι ελεύθερος/η, παίζεις σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα, χωρίς κάτι να σε συναρπάζει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτόν τον μήνα θα βρεθείς μπροστά σε αλήθειες που μπορεί να έχουν σχέση με εσένα, αλλά και με άτομα που αγαπάς. Αρχικά αποδέξου τις και στη συνέχεια πάρε το χρόνο σου, πριν ανακοινώσεις την τελική σου απόφαση.

Επαγγελματικά: Έχεις πελαγώσει από τη συσσώρευση υποχρεώσεων. Αν και προτίθεσαι να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, διαπιστώνεις ότι σου λείπουν τα κίνητρα. Επαναπροσδιόρισε την τακτική σου.

Οικονομικά: Περιόρισε τα έξοδά σου, αλλά πάνω από όλα διευθέτησε τα χρέη σου.

Αισθηματικά: Μη βιάζεσαι να καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι η σχέση σου έφτασε σε αδιέξοδο. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό είναι να μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που δε γνωρίζεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτός ο μήνας σε υποχρεώνει να βαδίσεις σύμφωνα με τα δεδομένα της στιγμής. Μην ασχολείσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, μη διασπαθίζεις την ενέργειά σου και μην αμελείς την υγειά σου.

Επαγγελματικά: Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και δεν αποκλείεται να αφήσεις προς το παρόν μια προσδοκία σου για χάρη μιας επαγγελματικής επιτυχίας. Η επινοητικότητά σου εκπλήσσει.

Οικονομικά: Αν περιορίσεις τις υπερβολές το πορτοφόλι σου, θα δει καλύτερες μέρες.

Αισθηματικά: Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, τέντωσε τις κεραίες σου, κάποιος/α προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή σου.

Εάν γεννήθηκες αυτές τις ημέρες του μήνα, ευνοείσαι από το Δία

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις άσκηση ή διατροφή ή να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να ανανεώσει την εικόνα σου. Όποτε βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα, εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

Επαγγελματικά: Αποδεχόμενος/η τα νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σου, βρίσκεις τρόπο να διευρύνεις τις δυνατότητές σου. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις επαναπροσδιορίζονται.

Οικονομικά: Προγραμματισμένα και μη έξοδα σε καλούν σε ετοιμότητα.

Αισθηματικά: Αν η χημεία σας είναι δυνατή, ετοιμαστείτε να ζήσετε παθιασμένες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα ερωτική ιστορία κάνει την καρδιά σου να σκιρτά και μόνο με τη σκέψη της.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Αυτόν τον μήνα νοιώθεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό σου εαυτό και το πάθος σου για ζωή. Η ανάγκη σου να εκφράσεις τα όνειρα και τα σχέδιά σου με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο βρίσκει ανταπόκριση.

Επαγγελματικά: Οι προσδοκίες σου για επιτυχία έχουν πλέον γερές βάσεις. Ανοίγματα που θα κάνεις από εδώ και πέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά και προσοδοφόρα.

Οικονομικά: Ο οικονομικός τομέας αρχίζει και παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.

Αισθηματικά: Μετά από μια καταιγίδα υπάρχουν φθορές. Αν η σχέση συνεχιστεί, ποτέ ξανά δε θα είναι ίδια. Αν είσαι μόνος/η, η ερωτική σου ζωή είναι διανθισμένη με πικάντικες περιπετειούλες.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Έχεις αποφασίσει να μην εκτίθεσαι σε τοξικά περιβάλλοντα. Ανάμεσα στις καθημερινές σου υποχρεώσεις βρίσκεις τρόπους για ξεκούραση και ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με πράγματα που σε εκφράζουν.

Επαγγελματικά: Έχεις κάνει πολύ δουλεία, αλλά δεν είναι εποχή για να διεκδικήσεις το μερίδιο επιτυχίας που σου αναλογεί. Αν οδηγείς ή ασχολείσαι με μηχανήματα, να είσαι προσεκτικός/η.

Οικονομικά: Μην ενδίδεις σε παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σου.

Αισθηματικά: Μη λες λόγια που δεν εννοείς, μόνο για να κερδίσεις χρόνο. Σύντομα το πρόβλημα θα το ξαναβρείς μπροστά σου. Αν είσαι μόνος/η, με τη ζωντάνια και τη γοητεία σου σκλαβώνεις καρδιές.

O αριθμός του έρωτα, σου δείχνει τον ιδανικό σύντροφο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Πολλοί άνθρωποι δείχνουν να σε έχουν ανάγκη. Ένας καλός λόγος δεν στοιχίζει τίποτα, ενώ εκτιμάται δέοντος από αυτούς που έχουν χάσει το κουράγιο και την αυτοεκτίμησή τους.

Επαγγελματικά: Οι κινήσεις και οι ενέργειές σου στηρίζουν την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα. Να είσαι επιφυλακτικός/η σε ποιους εμπιστεύεσαι τις ιδέες και τα μελλοντικά σου πλάνα.

Οικονομικά: Ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου ενδέχεται να χρειαστεί την οικονομική σου στήριξη.

Αισθηματικά: Η συνεχής κριτική μπλοκάρει την ελεύθερη έκφραση που θέλεις να υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος/η, σε έλκει ένα πρόσωπο που ανήκει αλλού.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολύ τρέξιμο που ενδέχεται να επηρεάζει την κρίση, αλλά και τη μνήμη σου. Προσπάθησε να ανιχνεύεις τις προθέσεις των άλλων, πριν προβείς σε οποιαδήποτε συμφωνία.

Επαγγελματικά: Ένα επαγγελματικό θέμα χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Αν δεχτείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση για να μετακινηθείς ή να αλλάξεις αντικείμενο εργασίας, σκέψου προσεκτικά τους όρους.

Οικονομικά: Οικονομικό όφελος από μια επένδυση.

Αισθηματικά: Προσπάθησε να μην μεταφέρεις στο σπίτι τις επαγγελματικές σου σκοτούρες. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τη δουλειά σου γίνεται όλο και πιο απαραίτητο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτόν τον μήνα, αν το περιβάλλον στο οποίο ζεις ή κινείσαι λειτουργεί επικριτικά για τη στάση σου απέναντί του, μην περάσεις στην αντεπίθεση. Υπερασπίσου όμως σταθερά τις απόψεις σου.

Επαγγελματικά: Επιλέγοντας να απέχεις από διαμάχες και ίντριγκες, βρίσκεσαι στο απυρόβλητο, υπερασπίζεσαι καλύτερα τα κεκτημένα σου και προωθείς τα συμφέροντά σου.

Οικονομικά: Δώσε σημασία στα καθημερινά σου μικροέξοδα.

Αισθηματικά: Όσο κρατάς τις σκέψεις για τον εαυτό σου, ο/η σύντροφός σου είναι φυσικό να κάνει σενάρια. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα φιλικό σου πρόσωπο έχει βαλθεί να σε αποπλανήσει.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved