Τι να βάλει οπωσδήποτε το κάθε ζώδιο στην «ατζέντα» του για τον Απρίλιο

Ρίξε μια ματιά να δεις τι σου προτείνουμε!

Τι να βάλει οπωσδήποτε το κάθε ζώδιο στην «ατζέντα» του για τον Απρίλιο

Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα της Άνοιξης και ίσως είναι καλό να αρχίσουμε σιγά-σιγά να ανανεωνόμαστε και να βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά.

Παρακάτω -και με βάση τα πλανητικά δεδομένα- σου προτείνουμε διάφορα για τον Απρίλιο, ανάλογα με το ζώδιό σου, για να πάρεις τα πάνω σου και να ξεκινήσεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου!

Κριός ♈

Με τον Κρόνο και τον Άρη στον Αιγόκερω, στον 10ο οίκο σου, έχεις πιεστεί αρκετά στα επαγγελματικά σου, επειδή όμως είσαι στα όρια της εξάντλησης, κάνε ένα διάλειμμα. Πάρε μια μέρα άδεια και μην ασχοληθείς καθόλου με τη δουλειά σου, για να ξελαμπικάρει το κεφάλι σου. Ασχολήσου με διάφορες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή πήγαινε να διασκεδάσεις κάπου με την παρέα σου.

Ταύρος ♉

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου καλό θα ήταν να αφήσεις για λίγο τις δουλειές και τις άλλες υποχρεώσεις σου και να ανανεωθείς κι εξωτερικά, ασχολούμενος/η περισσότερο με την εμφάνιση, τον καλλωπισμό ή το στιλ σου. Κλείσε ραντεβού σε ένα κομμωτήριο, ένα σπα ή αγόρασε εκείνο το ρούχο που σου αρέσει. Αν, μάλιστα, είσαι μόνος/η, θα κερδίσεις την προσοχή!

Δίδυμοι ♊

Η απομόνωση και γενικά το να κλείνεσαι μέσα, εξ αιτίας των οικονομικών σου, δε σε βοηθά καθόλου. Ωστόσο, μπορείς να βγεις και να συναναστραφείς με κόσμο, χωρίς να ξοδέψεις. Στην ανάγκη, πάρε τον/ην κολλητό/η σου, πηγαίνετε σε μια πλατεία «να μαζέψεις ήλιο», να κουβεντιάσετε, να κουτσομπολέψετε ή να κάνετε... πλάκα με τους περαστικούς.

Καρκίνος ♋

Με Άρη και Κρόνο στον Αιγόκερω, απέναντί σου, οι απαιτήσεις των άλλων προς εσένα είναι πολλές και ευχαριστημένοι δε μένουν. Γι’ αυτό, εστίασε στον εαυτό σου την προσοχή σου -έτσι, για μια αλλαγή- και σταμάτα να τρέχεις να φροντίσεις και να καλύψεις τις ανάγκες του/ης συντρόφου ή της οικογένειάς σου. Ζήτα «ρεπό» από την κουζίνα ή το νοικοκυριό και χαλάρωσε, βλέποντας την αγαπημένη σου ταινία.

Λέων ♌

Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, εσύ όμως στερείς από τον εαυτό σου στιγμές απόλαυσης και καλοπέρασης, προσπαθώντας να δείξεις τα προσόντα σου. Αξιοποίησε, τουλάχιστον, τον ελεύθερο χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό. Ο Απρίλιος είναι ιδανικός για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σε γεμίσει ψυχικά.

Παρθένος ♍

Μπορεί τα πράγματα να μην είναι τέλεια στην προσωπική σου ζωή, όπως θα ήθελες, παρά τις προσπάθειές σου, ακόμα και να είχες μια απόρριψη που σε πείραξε. Όμως, το να αποτραβηχτείς κοινωνικά, θα σε ρίξει περισσότερο. Βάλε στο πρόγραμμά σου χαλαρές εξόδους και πού ξέρεις; Μπορεί η τύχη να σου χαμογελάσει και πάλι στα ερωτικά σου κι αν όχι, τουλάχιστον θα διασκεδάσεις...

Ζυγός ♎

Τα έχεις βρει σκούρα με τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σου, ρίχνοντας βάρος όμως στο να τα επιλύσεις, έχεις παραμελήσει την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου από σήμερα κιόλας, αυξάνοντας τις βραδινές σου εξόδους. Ένας έρωτας θα σου δώσει κουράγιο για να βγάλεις πέρα και με τα υπόλοιπα και μπορεί να βρίσκεται εκεί έξω...

Σκορπιός ♏

Με τον Δία στο πλευρό σου έχει ανοίξει η όρεξή σου για παραπάνω χρήματα, όμως το θέμα είναι να απολαμβάνεις και τις χαρές της ζωής. Σταμάτα να εστιάζεις στο πώς μπορείς να αποκτήσεις περισσότερα υλικά και στρέψε το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους. Η Αφροδίτη στον 7ο σε κάνει δημοφιλή και συμπαθή, φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κι όσον αφορά στη σχέση σου όλα θα είναι μια χαρά, αρκεί βέβαια να εστιάσεις προς εκεί.

Τοξότης ♐

Οι ανάγκες έχουν αυξηθεί, εσύ κάνεις έναν αγώνα για να τις καλύψεις και ενδεχομένως να νιώθεις ότι δεν είναι αυτή η ζωή που ονειρευόσουν. ΟΚ, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να αφεθείς να σε καταπιεί η ρουτίνα. Μικρά ταξίδια και εκδρομές θα σε αναζωογονήσουν, γι’ αυτό όποτε βρίσκεις την ευκαιρία, φύγε, έστω και για μια μέρα!

Αιγόκερως ♑

Με Άρη και Κρόνο στο ζώδιό σου έχεις αναλάβει πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις, ενώ σου ζητείται συχνά να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πού χρόνος για σένα; Ήρθε όμως η ώρα να πατήσεις φρένο. Αν, μάλιστα, βλέπεις ότι οι άλλοι προσπαθούν να τη «βγάλουν καθαρή», πετώντας σε σένα την ευθύνη, μην την πάρεις. Βάλε τον καθένα στη θέση του κι άρχισε να λες «όχι», το δικαιούσαι.

Υδροχόος ♒

Σου κακοφαίνεται που δεν είσαι ανεξάρτητος/η και πιέζεσαι ψυχολογικά, όμως ξέρεις ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν έχεις την πολυτέλεια να κάνεις αυτό που σου αρέσει. Μπορείς όμως να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, ερχόμενος/η σε επαφή με ανθρώπους, ανταλλάσσοντας απόψεις, ιδέες και εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σου, οπότε να ισοφαρίσεις κάπως την κατάσταση.

Ιχθύες ♓

Το να δίνεις συγχώρεση σε κάποιον άνθρωπο δεν κάνεις καλό μόνο σε αυτόν, αλλά και σε σένα, αφού γαληνεύεις εσωτερικά και ξαλαφρωμένος/η μπορείς να προχωρήσεις τη ζωή σου. Επειδή είναι και μήνας ξεκαθαρισμάτων, φρόντισε σιγά-σιγά να τελειώνεις με τα βάρη του παρελθόντος σου για να βρεις τη χαρά σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved