Μάρτιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Μάρτιο;

Μάρτιος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Μάρτιος 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου για αυτόν τον μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Από 1 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 27 έως και 30 Μαρτίου θα βιώσεις την ανάγκη να ανεβάσεις περισσότερο τον πήχη σε όλα τα επίπεδα. Η ωριμότητα θα έρθει ξαφνικά και με κάποιο τρόπο όλα γύρω σου θα «απογειωθούν», αφού θα πάρεις ευθύνες που θα σου φαίνονται μεν βουνό, αλλά συγχρόνως θα σε ωθήσουν να βγεις από τα συνηθισμένα σου όρια και να επιτύχεις ένα φιλόδοξο σχέδιο, κυρίως επαγγελματικό. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να σε πιέσει να αναλάβεις υποχρεώσεις που ίσως σε κουράσουν, όμως είναι αναγκαίες.

Από 6 έως και τις 30 Μαρτίου: Ο Ερμής θα μπει στο ζώδιό σου και θα σε φέρει σε επαφή με γνώσεις και πληροφορίες ουσιαστικές. Η έκφρασή σου και η επικοινωνία σου θα είναι ανοικτή και ειλικρινής, κυρίως όμως τολμηρή, αφού θα αποκαλύψεις πολλές αλήθειες.

Από 7 έως και 31 Μαρτίου: Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει ωραίες και πολύ ερωτικές στιγμές.

21 Μαρτίου: Ξεκινά η Εαρινή Ισημερία με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιό σου. Οι καταστάσεις που θα ζήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι πολύ δυναμικές και θα δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες, που θα αφορούν στην προσωπική σου ζωή.

23 Μαρτίου: Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και θα παραμείνει μέχρι τις 17 Απριλίου. Θα ξαναγίνουν κινήσεις, συζητήσεις ή θα ξεκινήσει πάλι μια επικοινωνία και έγιναν κατά το παρελθόν και τώρα πρέπει να ολοκληρωθούν. Μια νέα αρχή είναι ό,τι καλύτερο για να αποφύγεις πράγματα και καταστάσεις που πιθανόν να σε καταπιέζουν στον εργασιακό τομέα.

Από 25 έως και 31 Μαρτίου: Η Αφροδίτη που θα είναι στο ζώδιό σου θα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο. Με κάποιο τρόπο θα νιώσεις μια απελευθέρωση, ενώ θα σε φέρει σε άμεση επαφή με καταστάσεις και άτομα που είναι διαφορετικά από σένα ή ασυνήθιστα.

31 Μαρτίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα δημιουργήσει καινούργιες ευκαιρίες για συντροφικότητα και συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σχετίζεσαι. Χρειάζεσαι άμεσα να «διδαχτείς» την συνεργασία για να αποκτήσεις αρμονία και ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 έως και 31 Μαρτίου: O Δίας βρίσκεται μόνιμα στον άξονά σου και σου προσφέρει ευκαιρίες για εξέλιξη, αλλά και ανοίγματα σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως, αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο, θα σου δοθεί το κίνητρο να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1 έως και 17 Μαρτίου: Ο Άρης που είναι στον Τοξότη και στον άξονά σου δημιουργεί συνεχώς εντάσεις, αλλά με στόχο να έρθεις πιο κοντά με άτομα και καταστάσεις που σε ωθούν να αναλάβεις συγκεκριμένη δράση. Μπορεί να συναντήσεις ιδιαίτερους ανθρώπους, αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο και με τον δικό σου τρόπο να δημιουργήσεις κάτι το ξεχωριστό, αρκεί να μην έχεις στο μυαλό σου τον ανταγωνισμό ή «εχθρικές» σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1 έως και 31 Μαρτίου: Αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο θα βιώσεις τους περιορισμούς του Κρόνου που βρίσκεται στον άξονά σου, αλλά όλα γίνονται για ένα στόχο κι έναν σκοπό. Με τον δικό σου τρόπο θα θέσεις τα σωστά όρια απέναντι στους άλλους και κυρίως απέναντι στον εαυτό σου.

18 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου: Ο Άρης στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα δυναμιτίσει τις σχέσεις σου, αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο. Θα προσπαθήσεις να βάλεις με έντονο τρόπο τα πράγματα στη θέση τους, κυρίως όπου πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί. Να διεκδικήσεις το δίκιο σου, αλλά να αποφύγεις τις κόντρες και τις συγκρούσεις.

ΛΕΩΝ

Από 21 έως και 31 Μαρτίου: Θα ξαναβρείς τη δύναμή σου και πιθανόν να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και πολύ δυναμικό, που θα σε βοηθήσει να βάλεις το στίγμα σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

Από 6 έως και 31 Μαρτίου: Θα ξεκινήσεις ένα καινούργιο γύρο συζητήσεων και επαφών, όπου θα βελτιώσεις τη θέση σου. Θα είσαι δυναμικός/η και θα έχεις τη διάθεση να ενεργήσεις πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές. Ίσως δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς, αν με ένα ρίσκο που θα πάρεις, θα χάσεις ή θα κερδίσεις. Δεν θα σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά μόνο η δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

2 Μαρτίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις στην επιφάνεια ένα κομμάτι συμπόνιας και αγάπης και συγχρόνως να κάνεις τη διάκριση μεταξύ της αγάπης και της λύπησης. Αν είσαι γεννημένος/η το β’ δεκαήμερο, θα βρεθείς σε ένα δίλημμα που θα σε προβληματίσει για το τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και πώς να λειτουργήσεις σε μια συγκεκριμένη σχέση, πολύ κοντινή σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και θα ζυγίσεις σωστά τη λογική και το συναίσθημα.

17 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη στον άξονά σου, στους Ιχθύς, σου προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου και να βρεθείς πολύ κοντά με άτομα που είχες απομακρυνθεί, δίνοντάς σου μια καινούργια ταυτότητα. Αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο θα είσαι πιο δεκτικός/η σε μια συνεργασία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να μην παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις σε σχέση με τις δικές σου ανάγκες και των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Από τις 6 έως 30 Μαρτίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Κριό, θα σου δώσει μεγαλύτερη κινητικότητα στην επικοινωνία. Πιθανόν να αποκτήσεις νέες πληροφορίες και να αναγκαστείς να πάρεις γρήγορες αποφάσεις που θα σε βγάλουν από προσωπικά αδιέξοδα. Μια πρόταση από το παρελθόν θα ξαναεμφανιστεί μπροστά σου, καθώς επίσης θα υπάρξουν επιστροφές παλιών, γνώριμων συνεργατών ή ενός ατόμου που είχατε συναισθηματικό δέσιμο.

Από 7 Μαρτίου έως και 31 Μαρτίου: Η Αφροδίτη που μπαίνει στον άξονά σου θα σου φέρει μεγάλες και θετικές αλλαγές. Θα σου ανοίξει ξαφνικά πόρτες, αλλά θα πρέπει να αντιδράσεις πολύ γρήγορα για να προλάβεις τον χρόνο που τρέχει και να αρπάξεις τις ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

9 Μαρτίου: Ο Δίας γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου και αν έχεις γεννηθεί από τις 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου, ερχόμενος πίσω σε σένα, θα σου φέρει πολλές και καλές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 έως και τις 17 Μαρτίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου, απτόητος και ακλόνητος, σου δίνει έντονη ενεργητικότητα και διάθεση για δράση, όμως, αν δεν την χρησιμοποιήσεις σωστά, πιθανόν να σε πιάσει μεγάλο στρες. Θα πρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου γρήγορα και στοχευμένα. Όλα τρέχουν και ο χρόνος σε κυνηγάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από 1 έως και 31 Μαρτίου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο. Θα βιώσεις μεγάλες προσωπικές αλλαγές, ίσως κι ένα είδος αυτοπεριορισμού, αλλά πρέπει για να βρεις το μέτρο και το σωστό ρυθμό σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθείς γρήγορα και άμεσα.

Από 18 έως 31 Μαρτίου: Ο Άρης στο ζώδιό σου σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τη δύναμή σου και σου δίνει αρκετή ενέργεια. Θα έχεις ανάγκη να πετύχεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο και θα αναλάβεις δράση, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το α’ δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου: Είναι μια περίοδος με νέες γνώσεις και καινούργιες επαγγελματικές γνωριμίες. Θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο και των φίλων σου, αλλά και του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

ΙΧΘΥΕΣ

2 Μαρτίου: Η Πανσέληνος στον άξονά σου, στην Παρθένο, είναι σημαντική για σένα, αφού θα σε ενεργοποιήσει με κάθε τρόπο και θα δεις την άλλη όψη των πραγμάτων. Συγχρόνως, θα ενώσεις τα κομμάτια του πάζλ για να μπορείς επιτέλους να προχωρήσεις σε κάτι, που θα σου δώσει μια καινούργια εμπειρία σε πρακτικά θέματα.

17 Μαρτίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα σου δώσει μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσεις και πάλι οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει μια καινούργια προοπτική, αφού όμως ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο, θα πιεστείς περισσότερο να ξεκινήσεις μια συνεργασία ή να διαχειριστείς καλύτερα, σκέψεις, συναισθήματα ή συγκεκριμένο τρόπο δράσης.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved