Τα ερωτικά highlights του Φεβρουαρίου

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Φεβρουάριο

Τα ερωτικά highlights του Φεβρουαρίου

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που μοιάζει σαν να έχει κοπεί στα δυο!

Το πρώτο μισό, βιώσαμε τον Υδροχόο στο έπακρο, νιώσαμε τις ωθήσεις του για να αφήσουμε την ζώνη ασφαλείας μας και να βγούμε -να δοκιμαστούμε- προς τα έξω. Τα ζώδια του Αέρα και ζώδια της Φωτιάς ευνοήθηκαν αρκετά (κι ελπίζω να άρπαξαν τις ευκαιρίες από τα μαλλιά!).

Η Έκλειψη στις 15/2 δεν πρέπει να σας ανησυχεί εσάς τους Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς, μια χαρά θα επιβιώσετε, για να μη σας πω ότι όλη αυτή η ιστορία θα σας βγάλει κι από τη δύσκολη θέση να θέλετε να πείτε «αντίο» και να μη σας αφήνουν! Κοινώς, θα πετάξετε (εάν δεν το έχετε κάνει ήδη) από πάνω σας όποιον κι ό,τι περίσσευε! Στο καλό να πάει και να μην ξαναγυρίσει!

Το σκηνικό αλλάζει από δω και στο εξής, αφού ο Ιχθύς αναλαμβάνει να γεμίσει τον ουρανό με πλανήτες στο ζώδιό του! Ήλιος, Αφροδίτη κι Ερμής (μην ξεχνάμε και τον Ποσειδώνα, βεβαίως-βεβαίως) περνούν στα Ψάρια και ξαναμοιράζουν την τράπουλα. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι κι Αιγόκεροι ακονίστε τα νυχάκια σας, όλο και κάτι τυχερό θα σας ξημερώσει! Οι Παρθένοι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές κι απορείτε με ποιόν τρόπο ο Ιχθύς θα σας βγει σε καλό, σας πληροφορώ ότι παίζει να είστε κι από τους πιο ευνοημένους! Για ζευγάρωμα πάτε, σας το λέω! Κι οι Σκορπιοί κι οι Καρκίνοι μη νομίζετε κι εσείς θα περάσετε ένα διάστημα όλο μέλι, που θα σας ανεβεί πολύ η διάθεση (να πώς γιατρεύεται η όποια επιρροή της Έκλειψης αγαπημένα μου Σκορπιουδάκια!) και θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε!

erwtikes feb

❤ Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα ερωτικά του ζωδίου σου για τον μήνα Φεβρουάριο εδώ! ❤

Μια από τα ίδια και για τα ζώδια της Φωτιάς, αφού ο Άρης θα βρίσκεται, όλο τον υπόλοιπο μήνα παρακαλώ, στον παιχνιδιάρη κι άτακτο Τοξότη! Σκανδαλιές ομαδικώς σας βλέπω να κάνετε Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ενώ κατά πόδας θα ακολουθήσουν και τα ζώδια του Αέρα, οι Δίδυμοι, ο Ζυγός κι ο Υδροχόος! Ο τελευταίος, μάλιστα, αφού θα έχει δρέψει τα οφέλη της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιό του, το πρώτο μισό του μήνα κι αφού συνέλθει από την Έκλειψη, θα θελήσει να «γυρίσει το φύλλο» και να πάρει τη ρεβάνς!

Αφεθείτε, λοιπόν, όλα τα ζώδια στην γλύκα του Ιχθύ και στην παραζάλη του Ποσειδώνα στο ίδιο ζώδιο (μην ξεχνάμε κι αυτόν, όταν συμμετέχει στα εγκλήματα!) και περάστε όσο πιο ανώδυνα μπορείτε το δεύτερο μισό του περιπετειώδους Φεβρουαρίου!

Καλή συνέχεια!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved