Φεβρουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Φεβρουάριο;

Φεβρουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ο Φεβρουάριος του 2018

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Φεβρουάριος

ΚΡΙΟΣ

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί 23 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου, θα βάλεις μπροστά κάποιους στόχους σου και θα πετύχεις κάτι πολύ δυνατό στο εξωτερικό ή σε επίπεδο γνώσεων. Ο τρόπος που θα δράσεις θα είναι ιδιαίτερος και σημαντικός. Απόφυγε τις υπερβολές και κυρίως μη φανατίζεσαι γιατί μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 14 έως 15 Απριλίου, θα έχεις τη διάθεση της επανάστασης, αλλά και εκκεντρική συμπεριφορά. Αυτό το διάστημα, επειδή θα συμβάλλουν και άλλες καταστάσεις, θα αλλάξεις οτιδήποτε σε πιέζει ή σε εγκλωβίζει σε ένα σύστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 13 έως και τις 15 Μαΐου, θα κάνεις ένα μεγάλο άνοιγμα και θα πετύχεις να μπεις σε μια καινούργια κατάσταση, που μπορεί να είναι συνεργασία ή μια σοβαρή σχέση, που θα οδηγήσει στον γάμο ή τη συμβίωση. Γενικά, θα έχεις ευκαιρίες να πατήσεις γερά στα πόδια σου, αλλά και να ευνοηθείς από τους άλλους γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από 1 έως και 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 24 Μαΐου έως και τις 10 Ιουνίου, ο Άρης που βρίσκεται στον άξονά σου, στον Τοξότη, θα σε ωθήσει να βγάλεις μια μεγάλη δυναμική στις σχέσεις σου και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις με ένα πολύ έντονο τρόπο. Αρκετή από την ενέργειά σου θα τη χρησιμοποιήσεις για άλλους, αλλά κάνε το με μέτρο για να μην «σκορπίζεσαι» από εδώ και από εκεί. Επειδή μπορεί να βλέπεις κάποια πρόσωπα λίγο εκδικητικά ή επιθετικά, σε περίπτωση που διαφωνούν μαζί σου, χρειάζεται να προσέξεις γιατί δε θα έχεις την ευκολία να χειριστείς τα συναισθήματά σου και τα λόγια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από 1 έως και τις 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 25 έως και τις 29 Ιουνίου, θα νιώθεις ότι όλα πρέπει να περνούν από εσένα. Θα αναζητήσεις συνεταιρισμούς και συνεργασίες για να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα δουλέψεις σκληρά, αλλά σου χρειάζεται η πειθαρχία για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Οι φιλοδοξίες σου θα βγουν στην επιφάνεια και θα ψάξεις τη στήριξη μεγαλύτερων ατόμων για να φτάσεις στον στόχο σου.

Από 25 έως και 27 Φεβρουαρίου: Θα δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα συναισθήματά σου. Θα καταφέρεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και να το στηρίξεις γιατί θα νιώσεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους και τις αναστολές σου.

ΛΕΩΝ

Από 1 έως και 17 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής στον άξονά σου, στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις πιο δημοκρατικά και κυρίως ανοικτόμυαλα σε απόψεις αρκετά προχωρημένες και ιδιαίτερες. Οι συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις κάποιες συμφωνίες, είτε σε συνεργασίες είτε με το άτομο που σε συντροφεύει. Προσπάθησε, όσο μπορείς, να είσαι δεκτικός/η σε νέες ιδέες και καταστάσεις.

Από 1 έως και 10 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 11 Αυγούστου έως και τις 22 Αυγούστου, έχεις σημαντική εύνοια σε όλα τα επίπεδα γιατί η Αφροδίτη που βρίσκεται στον άξονά σου, στον Υδροχόο, σε βοηθάει πολύ. Θεωρείται ιδανική για να κάνεις ιδιαίτερες συμφωνίες και συνεταιρισμούς, θα σου ανοιχτούν πόρτες από το πουθενά και θα έχεις καλή τύχη. Αλλά, το κυριότερο είναι ότι θα βελτιώσεις πάρα πολύ την προσωπική σου σχέση. Ακόμα και ένα πρόβλημα που μπορεί να είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα, υπάρχουν όλες οι προοπτικές να διορθωθεί άμεσα.

15 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη – Έκλειψη, που θα γίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και στον άξονά σου, θα σου δημιουργήσει μεγάλη κινητικότητα και θα κάνεις νέα ξεκινήματα εφ’ όλης της ύλης. Αν έχεις γεννηθεί από τις 18 Αυγούστου έως και τις 22, θα υπάρχουν έντονες παρεμβάσεις από τρίτους και μέσα από εκεί θα δικαιωθούν οι προσπάθειες που πιθανόν να είχες κάνει με μια ομάδα. Το φιλελεύθερο πνεύμα σου και γενικά η χαλαρή συμπεριφορά θα βοηθήσουν στο να συνεργαστείς ή να συνυπάρξεις με πρόσωπα που μπορεί να μην είναι τόσο συνεννοήσιμα. Θα δώσεις μεγάλη σημασία σε μια καινούργια συνεργασία, η οποία θα βασίζεται στην πρωτοτυπία και κυρίως στην πολύ φιλική και επικοινωνιακή συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 11 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επηρεάζει άμεσα τον άξονά σου, οπότε θα βιώσεις μια καινούργια πραγματικότητα, η οποία θα είναι όμορφη και αγαπησιάρικη. Θα πάρεις κάτι πολύ καλό αυτή την περίοδο και θα ζήσεις δυνατές στιγμές με τα άτομα που σε περιστοιχίζουν. Θα νιώσεις ότι ανοίγουν οι πύλες του Παραδείσου, αρκεί να πιστέψεις στην θετική πλευρά, κυρίως όμως να έχεις εμπιστοσύνη και καλοπροαίρετη στάση απέναντι στα άτομα που είσαι μαζί, είτε είναι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σου.

Από τις 18 έως και τις 28 Φεβρουαρίου: Με τον Ερμή στους Ιχθύς και στον άξονά σου, οι ιδέες σου θα είναι πολλές και ο τρόπος που θα χειρίζεσαι τον λόγο και την επικοινωνία σου θα είναι αρκετά πλούσιος, πολύπλοκος και κυρίως πολύ συναισθηματικός. Γενικά, θα είναι θετικός, οπότε δε θα έχεις αποστάσεις από τα άτομα γύρω σου και κυρίως θα υπάρχει ευκολία προσέγγισης. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι σε θέματα συμφωνιών ή συμβολαίων. Δεν πρέπει να αρκεστείς στα λόγια, αλλά και σε πράξεις, είτε από την δική σου την πλευρά είτε των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 27 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε στενά πλαίσια και περιορίζεται με κάποιο τρόπο η αυτοέκφρασή σου. Όλα μπορεί να γίνονται με δύσκολο τρόπο. Οι φιλοδοξίες σου θα είναι πιο μεγάλες από άλλες φορές. Επειδή θα νιώθεις συχνά αισθήματα ανεπάρκειας και ανασφάλειας, θα προσπαθείς διπλά, αλλά σίγουρα θα πετύχεις κάτι πολύ σπουδαίο, αν, φυσικά, επιμείνεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου: Ο Δίας στον Σκορπιό επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 13 έως και 16 Νοεμβρίου. Η επεκτατική σου διάθεση και οι αισιόδοξες προοπτικές θα σε φέρουν μπροστά σε καινούργια ξεκινήματα. Το κυριότερο από όλα είναι ότι θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου πολύ εύκολα.

15 Φεβρουαρίου: Με τη Νέα Σελήνη – Έκλειψη θα πιεστείς αρκετά για να κάνεις αλλαγές και κυρίως για να έχεις μια πιο εύκολη προσέγγιση σε άτομα και ομάδες. Πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα πρέπει να τα υπολογίσεις όλα και πάλι από την αρχή, χωρίς όμως να υπάρχει τόσο μεγάλη σκοπιμότητα, όπως άλλες φορές, γι’ αυτό θα νιώσεις μια μικρή απελευθέρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από 1 έως 28 Φεβρουαρίου: Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 11 Δεκεμβρίου. Θα σου δώσει δύναμη και θα κινηθείς με σκοπό να αναδειχτείς, γι’ αυτό θα έρθεις πιο κοντά σε γεγονότα και καταστάσεις. Η φιλοσοφία και γενικά οι θεωρίες που αφορούν στην εξέλιξη και σε μια καλύτερη ζωή, σε αξίες και ιδέες, θα σου δώσει κίνητρο. Ο αθλητισμός και η δράση θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου.

9 έως και 10 Φεβρουαρίου: Θα πετύχεις κάτι πολύ καλό γιατί θα έχεις και βοήθεια από άτομα ή μια ομάδα. Ένα ταξίδι θα σε βγάλει από την ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1 έως και τις 28 Φεβρουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 26 έως και τις 29 Δεκεμβρίου, θα βιώσεις την επιρροή του Κρόνου, γι’ αυτό θα είσαι πολύ σοβαρός/η και θα πετύχεις, μετά φυσικά από πολύ δουλειά, μια μεγάλη επιτυχία. Θα ωριμάσεις αυτό το διάστημα και θα αποκτήσεις περισσότερη πείρα. Η ανάγκη για αποδοχή και αναγνώριση θα σε κάνει να κινείσαι με στόχο την καταξίωση.

25 έως και 27 Φεβρουαρίου: Θα βρεθούν εύκολες λύσεις σε θέματα που σε έχουν ζορίσει και θα βιώσεις μια πολύ έντονη συναισθηματική κατάσταση, η οποία όμως θα σου δώσει τα εχέγγυα για να προχωρήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από 1 έως και 17 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα σου φρεσκάρει τις ιδέες και σίγουρα θα ανταποκριθείς πιο εύκολα σε όλες τις προσωπικές σου ανάγκες.

Από 1 έως και 10 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου υποστηρίζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 7 έως και τις 18 Φεβρουαρίου. Όλα θα αλλάξουν και θα γίνουν πιο φωτεινά, γι’ αυτό θα έχεις κατακτήσεις και κάτι καλό να περιμένεις.

15 Φεβρουαρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 13 έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Κατά κάποιο τρόπο θα θέλεις να τα αλλάξεις όλα και θα πάρεις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες, οι οποίες θα αφορούν σε ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης και ταυτόχρονα ένα μεγάλο, καινούργιο ξεκίνημα, με καλές βάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Από 11 έως και 28 Φεβρουαρίου: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 12 Μαρτίου. Το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και η επιρροή σου θα είναι καταλυτική. Το συναίσθημα και η αγάπη θα ρέουν άφθονα, αρκεί να τα χρησιμοποιείς σωστά. Το να έχεις μεγάλη ευαισθησία δε σημαίνει να κτίζεις παλάτια στην άμμο ή να φαντάζεσαι ενδιαφέρον εκεί που δεν υπάρχει.

Από 18 έως και 28 Φεβρουαρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου. Το σίγουρο είναι ότι θα βάλεις καινούργια θεμέλια στο ανεξάντλητο κομμάτι έμπνευσης, αλλά και της καλλιτεχνικής έκφρασης που έχεις. Αυτό που χρειάζεται από την πλευρά σου είναι να προσέχεις στο πρακτικό κομμάτι της ζωής γιατί εκεί μάλλον θα έχεις ελλείψεις. Αν, πάντως, συνειδητοποιήσεις τι πρέπει να κάνεις, η εμπειρία θα είναι μοναδική.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved