Ιανουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του ζωδίου σου για τον μήνα Ιανουάριο;

Ιανουάριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

Ο Ιανουάριος του 2018 ξεκινά με πολύ δυναμικό τρόπο και επηρεάζει όλα τα ζώδια.

Διάβασε παρακάτω, για να γνωρίζεις ποιες ημερομηνίες είναι οι πιο σημαντικές για το ζώδιο σου, αυτόν τον μήνα.

Ιανουάριος

ΚΡΙΟΣ

‣ 1 έως και 31 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί από τις 21 έως και τις 25 Μαρτίου θα νιώθεις πίεση και ότι πρέπει να κάνεις πράγματα είτε για να αποκαταστήσεις το όνομά σου είτε την οικογένειά σου ή τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Πιθανή σχέση με μεγαλύτερο πρόσωπο.

‣ 1-3 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου, θα βιώσεις μια πραγματικότητα, η οποία θα σε ζορίσει αρκετά, πιθανόν σε σχέση με οικογενειακές υποχρεώσεις, αλλά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα ή ενοχές. Αν το παρατηρήσεις όμως, θα δεις ότι σε ωθούν στο να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να δεις μια καινούργια διάσταση. Καρκίνος και Αιγόκερως θα σε πιέσουν πολύ.

‣ 15-17 Ιανουαρίου: Θα ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που όμως θα σε βάλει μέσα σε νέα καλούπια, κυρίως σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, η οικογένεια θα σε ωθήσει να κάνεις ενέργειες, για να κατακτήσεις μεγαλύτερους στόχους. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα αναγκαστείς να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις, με μια υπερβολή όμως. Ένα καινούργιο ξεκίνημα θα σε στιγματίσει με ιδιαίτερο τρόπο.

‣ 27 Ιανουαρίου: Η δύναμή σου θα διοχετευτεί, ώστε να πετύχεις προσωπικές σου επιδιώξεις. Πιθανή επεκτατική πολιτική αλλά φιλοσοφικές, ταξιδιωτικές και θρησκευτικές αναζητήσεις. Θα έχεις αισιοδοξία και ζωντάνια. Εσύ που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα σύρεις τον χορό.

ΤΑΥΡΟΣ

‣ 1 έως και 31 Ιανουαρίου: Η χρονιά ξεκινά πολλά υποσχόμενη, κυρίως για σένα που έχεις γεννηθεί από τις 6 έως τις 12 Μαΐου. Επέκταση, ανοίγματα, θετική στάση απέναντι σε όλους. Μόνη εξαίρεση κάποιες καταστάσεις που θα υπάρξει ένας μοχλός πίεσης γιατί θα πρέπει να αφιερωθείς σε ένα συγκριμένο έργο ή προσωπική σχέση. Θα υπάρχουν εντάσεις, αλλά και ένα είδος εξάρτησης από την πλευρά σου. Ευτυχώς, η θετική επιρροή κρατάει περισσότερο, οπότε μπορείς πιο εύκολα να λυτρωθείς.

‣ 1 έως 26 Ιανουαρίου: Ο Άρης στον Σκορπιό, στον άξονά σου, θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν πρέπει να παραδίδεις την ενέργεια σου στους άλλους, πρωτίστως σε στενούς συνεργάτες, αλλά και στις προσωπικές επαφές.

‣ 28-31 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος - Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο στις 31 του μηνός θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τέλος του πρώτου δεκαημέρου με αρχές του δεύτερου. Θα σου φέρει αναστάτωση και ένα είδος πίεσης για να αποδείξεις την αξία σου, με τρόπο που ξεφεύγει από τα δεδομένα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

‣ 1 έως 10 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα υπάρξουν ευκαιρίες, προερχόμενες από μια καινούργια γνώση ή άλλου είδους επαφή και επικοινωνία. Σίγουρα τα μηνύματα που θα λάβεις θα έχουν μια μικρή δόση υπερβολής, αλλά τουλάχιστον θα σου δώσουν αισιοδοξία και χαρά. Πρέπει να δώσεις σημασία στις λεπτομέρειες, αν είναι να υπογράψεις μια συμφωνία!

‣ 18 έως 31 Ιανουαρίου: Θα ανοίξεις περισσότερο τον κύκλο σου και θα αναζητήσεις την ποιότητα στην ερωτική σου ζωή. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πιθανόν να σε απασχολήσει ιδιαίτερα γιατί από εκεί θα αντλήσεις νέες πληροφορίες για την προσωπική αλλά και επαγγελματική σου βελτίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

‣ 1 έως την 31 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ήμερες, θα νιώσεις ότι ωριμάζεις απότομα. Θα αναζητήσεις άτομα που έχουν κοινωνική, επαγγελματική ή πολιτική επιρροή.

‣ 1 έως 18 Ιανουαρίου: Θα βιώσεις μια επιτυχία σε όλα τα επίπεδα γιατί η Αφροδίτη στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, θα σου δώσει αίγλη, σεβασμό και κυρίως θα σου ανοίξει επαγγελματικές πόρτες. Η επιστροφή ενός ατόμου θα σε βοηθήσει να πιστέψεις ότι αξίζεις τα καλυτέρα.

2 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα, αφού είναι στο ζώδιό σου. Θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, θα σου βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα και κυρίως θα νιώσεις ασφαλής. Θα αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες σου και θα τις δείξεις και στους άλλους.

‣ 17 Ιανουαρίου: Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα ή μια αλλαγή, είτε σε μια προσωπική σχέση είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα είναι πολύ ξαφνική ή άκρως εντυπωσιακή.

ΛΕΩΝ

‣ 1 έως 10 Ιανουαρίου: Θα είσαι χαρούμενος/η, αισιόδοξος/η και παιχνιδιάρης/α, οπότε κάτι καλό θα «τραβήξεις» προς το μέρος σου. Ιδιαίτερα με έναν Τοξότη θα παιχτεί ένα πολύ έντονο ερωτικό παιχνίδι.

‣ 18 έως τις 31 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη θα μπει στον άξονά σου, στον Υδροχόο και από εκεί και μετά θα δεις μια θετική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Οπότε μόνο καλά πράγματα έχεις να περιμένεις, αν όμως δείξεις το φιλικό σου πρόσωπο και γενικά οι κινήσεις σου δεν χαρακτηρίζονται από εγωισμό.

‣ 31 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος - Έκλειψη στο ζώδιό σου επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου. Θα νιώσεις ότι θα χρειαστεί να μοιράζεσαι με άτομα, είτε μιας ομάδας είτε σε επίπεδο συνεργασίας, για να πετύχεις όσα θέλεις. Πιθανόν να αισθανθείς ότι είσαι έξω από τα υπάρχοντα πλαίσια, ενώ θα υπάρχει ένα διαφορετικό κλίμα στο στενό σου περιβάλλον και με κάποιο τρόπο θα πρέπει να συμβιβαστείς για να μη βγεις από το παιχνίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

‣ 1 έως 10 Ιανουαρίου: Προσπαθείς να γίνεις περισσότερο αισιόδοξος/η και ανοικτός/ η για να ξεφύγεις από τον κλασσικό και εκλογικευμένο τρόπο σκέψης, καθώς θέλεις να γίνουν καλά πράγματα στη ζωή σου. Χρειάζεσαι όμως μια σχετική προσοχή για να μην υπάρξουν αστοχίες ή μπλεχτείς σε ουτοπικές καταστάσεις.

‣ 1 έως 17 Ιανουαρίου: Η ερωτική σου ζωή μπορεί να έχει σοβαρότητα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα περάσεις καλά. Πιθανόν με ένα πρόσωπο που θα σέβεσαι και θα εκτιμάς να ξεκινήσεις δεσμό. Συζητήσεις για οικογένεια θα γίνουν στη σχέση σου.

‣ 17 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη θα επηρεάζει άμεσα την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα βρεθούν λύσεις σε ένα υπάρχον πρόβλημα και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Επίσης, οι ενέργειές σου στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν ένα ρίσκο, εκ του ασφαλούς όμως. Σίγουρα θα μπορείς εύκολα να βάλεις νέες βάσεις και να κερδίσεις χρήματα.

ΖΥΓΟΣ

‣ 1 έως 31 Ιανουαρίου: Αν είσαι γεννημένος/η τις πρώτες μόλις ήμερες θα υπάρξει κατά κάποιο τρόπο μια διαφοροποίηση του προσωπικού σου χώρου, αλλά και των ορίων σου και όλο αυτό θα γίνει, επειδή εσύ αλλάζεις και βλέπεις πλέον την σοβαρή πλευρά της ζωής.

‣ 2 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται σου δίνει συναισθηματική ωριμότητα, μεγαλύτερες ευθύνες στον οικογενειακό τομέα, αλλά και μια διάθεση για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και η τάξη των πραγμάτων. Η πιθανή έξοδός σου από ένα σχήμα επαγγελματικό ή κοινωνικό θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις περισσότερα πράγματα.

‣ 19 έως 31 Ιανουαρίου: Η ερωτική σου ζωή και γενικά το δημιουργικό σου κομμάτι θα εξελιχθεί γιατί θα υπάρχουν θετικές και αισιόδοξες επιρροές. Μπορεί να μετατρέψεις ένα συγκεκριμένο χόμπι, που σου φέρνει χαρά, σε επάγγελμα και να έχεις και άμεσα κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

‣ 1 έως 31 Ιανουαρίου: Ο Δίας στο ζώδιό σου θα δώσει σε εσένα που έχεις γεννηθεί από τις 9 έως και τις 14 Νοεμβρίου όλα του τα δώρα. Μέσα από την επιρροή του θα βιώσεις αισιοδοξία και θα κάνεις ανοίγματα προς όλους και όλα. Επίσης, θα αποκτήσεις τη σιγουριά ότι βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην πάρεις υπερβολικό βάρος και ό,τι αφορά στη διατροφή σου θα πρέπει να είναι ισορροπημένο.

‣ 1 έως 26 Ιανουαρίου: Ο Άρης που είναι στο ζώδιό σου θα σε σπρώξει να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός/η, γιατί μπορεί να αναζητήσεις μόνο το δίκιο σου και όχι την αγάπη. Απόφυγε όσο μπορείς τους λεκτικούς διαξιφισμούς και προσπάθησε να βάλεις μπροστά το κομμάτι της λογικής σου για να κρατήσεις ισορροπίες. Το σίγουρο είναι ότι η ενέργειά σου θα είναι υπερβολική και θα κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από άλλες φορές, γι’ αυτό χρειάζεται που και που να ξεκουράζεσαι.

‣ 31 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος-Έκλειψη που γίνεται στον Λέοντα θα σε κάνει να αντιληφθείς τα καινούργια πράγματα, τα οποία θα συμβούν στη ζωή σου και που πιθανόν να σε υποχρεώσουν να βγεις έξω από τα στενά σου όρια και να συνεργαστείς ακόμα και με άτομα που δεν είναι καθόλου του τύπου σου. Αν έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο και στις αρχές του δεύτερου, θα πιεστείς αρκετά για να κάνεις μια αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

‣ 1 έως 10 Ιανουαρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, βάζοντας μια νότα αισιοδοξίας και θετικής σκέψης στη ζωή σου. Μπορεί να υπάρχει υπερβολή στον τρόπο που σκέφτεσαι, αλλά τουλάχιστον θα είσαι κεφάτος /η.

‣ 27 έως 31 Ιανουαρίου: Ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσει ενέργεια, φλόγα, πάθος και διάθεση για νέες περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

‣ 1 έως 31 Ιανουαρίου: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ήμερες. Θα σε κάνει πιο ώριμο, με περισσότερο αυτοσεβασμό αλλά και σεβασμό των άλλων και θα σε σπρώξει να βάλεις τα όριά σου. Ο πιθανός ερχομός ενός παιδιού ή ενός γάμου θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αποφάσεις, κινήσεις και πράξεις σου.

‣ 1 έως 18 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τον προσωπικό σου μαγνητισμό, σου δίνει μία λάμψη αλλά και συγχρόνως μία πολύ σικάτη εμφάνιση. Η αναζήτηση μιας σοβαρής σχέσης θα είναι το ζητούμενό σου. Γενικά θα έχεις μια επιτυχία στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα και όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου.

‣ 2 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου, στον Καρκίνο, ενεργοποιεί την τάση σου να προστατέψεις πρώτα από όλα τα συναισθήματά σου, αλλά και την οικογένειά σου ή άτομα που θεωρείς πολύ δικά σου.

‣ 11 έως 31 Ιανουαρίου: Ο Ερμής στο ζώδιό σου θα φέρει ιδέες που χρειάζονται οργάνωση και κυρίως μεθοδικότητα. Το υλικό κομμάτι θα σε απασχολήσει υπερβολικά, αλλά θα επιδείξεις αυτοσυγκράτηση.

‣ 17 Ιανουαρίου: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Εκ των πραγμάτων, θα βγεις από ένα σχήμα και θα πρέπει να μπεις σε ένα καινούργιο, το οποίο θα σου διαμορφώσει μια διαφορετική πραγματικότητα. Το καλό είναι ότι κάνεις μια νέα αρχή, που θα σε βοηθήσει και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών. Το γενναίο ξεκαθάρισμα που γίνεται αύτη τη στιγμή σου χρειάζεσαι για να πας μπροστά, χωρίς να κοιτάξεις καθόλου πίσω σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

‣ 18 έως 31 Ιανουαρίου: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σου δώσει τη διάθεση να διαχειριστείς όλες τις καινούργιες πληροφορίες, αλλά και μια νέα αντίληψη στο επίπεδο φιλιών, σχέσεων και συνεργασιών. Επειδή θα γίνεις υπερβολικά τολμηρός/η, θα φανείς μέσα από οτιδήποτε κάνεις, ενώ το δυνατό σου σημείο θα είναι η έντονη κοινωνικότητά σου και θα μπορείς εύκολα να ταυτιστείς με όλους και με όλα. Στην εμφάνισή σου να δώσεις ένα ανέμελο στιλ.

‣ 20 Ιανουαρίου: Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και το σίγουρο είναι ότι θα σου δώσει μια μεγαλύτερη συνειδητότητα σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που μπορείς να κάνεις.

‣ 31 Ιανουαρίου: Η Πανσέληνος-Έκλειψη που γίνεται στον άξονά σου, στον Λέοντα, θα ενεργοποιήσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δεύτερου, με στόχο είναι να βγεις έξω από την ταυτότητά σου. Θα σου δώσει ένα μεγαλύτερο κίνητρο, ώστε να κυνηγήσεις την προσωπική σου προβολή και αναγνώριση. Το ότι θέλεις να φανείς περισσότερο είναι μια κρυφή πλευρά σου, που τώρα θα έρθει στην επιφάνεια και καλό είναι να την αφήσεις να εκφραστεί ελεύθερα γιατί μόνο έτσι θα μάθεις τον εαυτό σου.

ΙΧΘΥΕΣ

‣ 1 Ιανουαρίου έως και 31: Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου επηρεάζει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί από 2 έως 5 Μαρτίου. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ένας αποπροσανατολισμός στα θέλω σου και γενικά στα σχέδιά σου. Από την άλλη όμως, η θετική έκφραση του πλανήτη, θα σου φέρει ηρεμία κι έμπνευση σε καλλιτεχνικές δημιουργίες. Επίσης, χρειάζεσαι μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα οργάνωσης και τάξης γιατί θα υπάρχει μια τάση φυγής από το κατεστημένο.

‣ 1 έως και 11 Ιανουαρίου: Αισιόδοξα επαγγελματικά ανοίγματα, αλλά και κοινωνικά βήματα που θα σου δώσουν χαρά. Αρκεί να αναζητάς το σωστό και το τίμιο και να αποφύγεις οτιδήποτε είναι χαοτικό, υπερβολικό ή σου δημιουργεί αυταπάτες.

‣ 27 έως 31 Ιανουαρίου: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ήμερες, θα αναζητήσεις καινούργιες εστίες δράσης που πιθανόν να σχετίζονται με ταξίδια, φιλοσοφικές ή θρησκευτικές αναζητήσεις. Γενικά, θα υπάρχει τόλμη και δυναμισμός.

Μάθε τώρα πώς θα εξελιχθεί το 2018 σε όλους τους τομείς, ΕΔΩ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved