Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Ο Ιανουάριος του 2018 είναι ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Ιανουαρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Ιανουάριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 3 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 15η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (15) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 15+3=18. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+8=9. Το 9 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Ιανουάριο.

Διάβασε επίσης: Αριθμολογία 2018: Ετήσιες Προβλέψεις για τα Ερωτικά και τα Οικονομικά σου

Για τον μήνα Ιανουάριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Καινούργιες ευκαιρίες και προοπτικές σε προκαλούν αυτό το μήνα να τολμήσεις ν’ αποδεσμευτείς από το παρελθόν και να κτίσεις από την αρχή ό,τι ονειρεύεσαι. Μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία.

Επαγγελματικά: Ένα πρόσωπο που πιστεύει στις δυνατότητές σου μπορεί να επηρεάσει θετικά το επαγγελματικό σου μέλλον. Πολλά θα κριθούν και από την προθυμία που θα δείξεις ν’ ανοίξεις φτερά σου.

Οικονομικά: Μη φορτώσεις την πιστωτική σου με αγορές, προκειμένου να προωθήσεις την εικόνα σου.

Αισθηματικά: Αν θέλεις να περνάς καλά με τον/τη σύντροφό σου, μην επιμένεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και περιστασιακές γνωριμίες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αυτό το μήνα προσπάθησε να βαδίσεις σε γνωστό και ασφαλές έδαφος. Μείνε μακριά από καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος και να είσαι επιφυλακτικός/η σε κάθε πληροφορία που σου δίνουν.

Επαγγελματικά: Αισθάνεσαι ότι διαρκώς ζητούν από σένα παραπάνω από αυτά που μπορείς να δώσεις. Αντί να αναστατώνεσαι, οργανώσου όσο καλύτερα μπορείς, βάλε όρια και θέσε πρακτικούς στόχους.

Οικονομικά: Ένα ζήτημα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις με συγγενείς.

Αισθηματικά:Όσο δεν εκφράζεις τα συναισθήματά σου, άλλα λες και άλλα εννοείς, οι εντάσεις θα σε περιμένουν στη γωνία. Αν είσαι μόνος/η, αναζητάς νέες ερωτικές προκλήσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Αυτό το μήνα οι φίλοι βρίσκονται κοντά σου και σε προτρέπουν σε ευχάριστες δράσεις και επαφές που σου δίνουν ιδιαίτερη χαρά. Νέες γνωριμίες σε γοητεύουν και τραβούν το ενδιαφέρον σου.

Επαγγελματικά: Η επιτυχία στα επαγγελματικά σου σχέδια εξαρτάται από τη διπλωματία και την επικοινωνιακή σου ευελιξία. Αν καταφέρεις να αναπτύξεις πιο προσωπικές σχέσεις με άτομα κύρους, ίσως επιταχύνεις τις εξελίξεις.

Οικονομικά: Πρόσεχε τις οικονομικές σου συναλλαγές στο διαδύκτιο.

Αισθηματικά: Έχεις ανάγκη από περισσότερο χώρο και ανεξαρτησία. Αν είσαι μόνος/η, η παρουσία σου προκαλεί αίσθηση στον κοινωνικό σου κύκλο, αλλά η δέσμευση σου πέφτει βαριά.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Βρίσκεσαι σε μια περίοδο ανακατατάξεων. Θέλεις να ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις, ποιοι είναι φίλοι και ποιοι απλώς γνωστοί. Νοιώθεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από καταστάσεις που σε αποκαρδιώνουν.

Επαγγελματικά: Βρίσκεσαι σε μια περίοδο που όλα αρχίζουν να κινούνται σε μια πιο σταθερή τροχιά, και εσύ νοιώθεις την ανάγκη να ηγηθείς σε ένα στόχο που έχεις αποδείξει ότι τον κατέχεις.

Οικονομικά: Απρόσμενα οικονομικά αποτελέσματα από δυναμικές λύσεις.

Αισθηματικά: Λειτουργείς σπασμωδικά, όταν νοιώθεις ότι το ταίρι σου σε επιβαρύνει συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η, η απολυτότητα στις θέσεις σου δυσχεραίνει την επαφή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Η επιμονή σου αυτή την περίοδο και οι φρέσκιες ιδέες σου είναι τα μεγάλα σου προσόντα για να πετύχεις ό,τι κι αν έχεις κατά νου. Μη δεσμεύεσαι με πράγματα που έχουν ημερομηνία λήξης.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις ότι δεν μπορείς να βάλεις τίποτα σε πρόγραμμα. Όλα ανατρέπονται και όλα αλλάζουν. Μια επαγγελματική ευκαιρία στο εξωτερικό σε βάζει σε δίλημμα.

Οικονομικά: Μη γοητεύεσαι από την αίσθηση της «παρανομίας».

Αισθηματικά: Ευνοούνται οι σύντομες αποδράσεις με τον/την αγαπημένη σου. Αν είσαι μόνος/η, απολαμβάνεις ανάλαφρα φλερτ, πλακίτσες και έχεις πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το μήνα αλλάζεις συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γυρίζεις την πλάτη στον εγωιστικό σου εαυτό και επιλέγεις, αντί να διεκδικείς το δίκιο σου, να περνάς καλά.

Επαγγελματικά: Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου στον επαγγελματικό στίβο είναι αυξημένα. Μια προαγωγή ή μια ενδιαφέρουσα μετακίνηση θα εξαρτηθεί κυρίως από τη δική σου απόδοση.

Οικονομικά: Νέες πρωτοποριακές ιδέες σε οδηγούν σε επικερδείς οικονομικές αλλαγές.

Αισθηματικά: Χάνεις τι κέφι σου, αν δεν μοιράζεσαι τα σχέδια που έχεις για το μέλλον με τον/την εκλεκτό/η της καρδιάς σου. Αν είσαι μόνος/η, ο έντονος μαγνητισμός σου προμηνύει ερωτικές συγκινήσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αυτό το μήνα κάνεις αρκετές επαφές, αλλά και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ή με άκρα μυστικότητα. Πρόσεχε ιδιαίτερα αυτούς που σου υπόσχονται εύκολο και γρήγορο κέρδος.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις πως κάθε σου κίνηση περνά από αυστηρή κριτική και αυτό σε δυσκολεύει να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Αναρωτήσου, αν βρίσκουν κάποιο πάτημα σε μια αδυναμία σου.

Οικονομικά: Συμφωνίες, οικονομικές συζητήσεις και λύσεις σε σοβαρά θέματα.

Αισθηματικά: Μην αφήνεις τις ανασφάλειές σου να βάζουν σε περιπέτειες τη σχέση σου. Ένας απροσδόκητος νέος έρωτας γεννιέται. Απόλαυσέ τον, χωρίς να κάνεις όνειρα για την επόμενη μέρα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτό το μήνα παίρνεις πρωτοβουλίες σε θέματα που θέλουν αυτοσυγκέντρωση και μαχητικό πνεύμα. Βρίσκεις λύσεις σε καταστάσεις δύσκολες και πολλοί σε πλησιάζουν ευελπιστώντας στις συμβουλές σου.

Επαγγελματικά: Η επίτευξη των στόχων σου γίνεται μέσα από σκληρή δουλειά και καλή οργάνωση. Αν ψάχνεις για εργασία στείλε το βιογραφικό σου ή απευθύνσου σε όποιον μπορεί να το προωθήσει.

Οικονομικά: Ένα θέμα με το δημόσιο απαιτεί ευέλικτη αντιμετώπιση.

Αισθηματικά: Έντονα σεξουαλικός/η αλλά και ελεγκτικός/η απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η, έτσι που έχεις ανεβάσει τον πήχη, δεν αφήνεις πολλά περιθώρια να εξελιχθεί μια γνωριμία σε σχέση.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Αυτό το μήνα βρίσκεσαι στο επίκεντρο ενός κοινωνικού περίγυρου και αυτό σε γοητεύει. Η συμμετοχή σου σε συλλογικές δράσεις σημαίνει για σένα επικοινωνία αλλά και επιβεβαίωση.

Επαγγελματικά: Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, ο έξυπνος τρόπος που αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις αλλά και η απόδοση στο χώρο εργασίας σου είναι το βασικό σου μέλημα, για να πετύχεις αυτά που σχεδιάζεις.

Οικονομικά: Ένα οικονομικό όφελος θα προκύψει με μεσολάβηση τρίτων.

Αισθηματικά: Κάποιο μυστικό σου ενδέχεται να αποκαλυφθεί και να κλυδωνίσει ακόμα περισσότερο τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον σε προβληματίζει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved