Τα ερωτικά highlights του Δεκεμβρίου!

Τα ερωτικά παιχνίδια των πλανητών που επηρεάζουν το ζώδιό σου τον Δεκέμβριο

Τα ερωτικά highlights του Δεκεμβρίου!

Ο μήνας έχει πολλά και διάφορα κι οι πλανήτες αλλάζουν ζώδια αβέρτα, αλλά όλο αυτό το ξαναμοίρασμα της τράπουλας είναι θετικό για τα ερωτικά μας. Για πάμε να δούμε.

Αν μου χολώνεστε που ο Ερμής είναι ανάδρομος και έχετε βάλει στον πάγο όλα τα ερωτικά σας σχέδια, να σας πω ότι στις 23/12 θα έχει γίνει σωστός κύριος, επομένως, υπομονή, τον γάιδαρο τον φάγαμε! Από κει και μετά, μιλήστε ελεύθερα, ερωτευτείτε απροβλημάτιστα και κάνετε ό,τι τραβάει η ψυχή σας!

Ο Άρης είναι πλέον στον Σκορπιό, όλα είναι super sexy και, σοβαρά τώρα, εάν με αυτόν τον Άρη δεν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση που να αποσκοπεί στην τρελή σεξουαλική απόλαυση, να σκίσετε τα πτυχία σας και να φάτε τα καπέλα σας! Σκορπιοί, Καρκίνοι κι Ιχθύες, ευτυχήστε. Απλά, ευτυχήστε! Ταύροι, Παρθένοι κι Αιγόκεροι, χαμογελάστε διάπλατα και τρέξτε να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να περάσετε ονειρεμένα!

Η Αφροδίτη, που μέχρι τις 25/12 θα είναι στον Τοξότη, θα κάνει τα ζώδια της φωτιάς (Κριό, Λέοντα και Τοξότη) να τρίβουν τα χέρια τους με ευχαρίστηση, μιας και η εικόνα που θα βγάζουν προς τα έξω, αλλά και τα vibes τους θα τους φέρουν πολλά τυχερά! Τα ζώδια του αέρα, φροντίστε να τσιμπήσετε κάτι από την αύρα της Αφροδίτης στον Τοξότη και κοιτάξτε να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, να γίνετε πιο εξωστρεφείς, ώστε να έχετε μια καλή ψαριά!

Μετά τις 26/12, σειρά στους πανηγυρισμούς θα πάρουν τα ζώδια της Γης και του Νερού, αφού η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω! Μπορεί να σας ακούγεται ψυχρή, αλλά, πιστέψτε με, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ξέρει να… κυνηγάει και να αποκτάει εκείνον/η που θέλει!

Astromonthly dec

Πόσο ερωτικός είναι ο Δεκέμβριος για το ζώδιό σου;

Το υπόλοιπο του μήνα, αναμένεται να είναι πολύ πιο βατό κι όμορφο από το πρώτο μισό που διανύσαμε! Σηκώστε τα μανίκια, μόνο και μόνο για να γιορτάσετε: όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και τις ωραίες ερωτικές στιγμές που συνεχίζει να μας τροφοδοτεί ο ουρανός.

Δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το αξιοποιήσετε το μεγάλο κεφάλαιο του μήνα, που δεν είναι άλλο από τον Άρη στον Σκορπιό. Νιώστε τη δύναμή του και χρησιμοποιήστε την ενέργειά του για δικό σας όφελος! Σεξ, σεξ και πάλι σεξ! Αν όμως σας ενδιαφέρει και το συναίσθημα, μόλις ο Ερμής έρθει στα ίσα του, ο συγκεκριμένος Άρης μπορεί να σας ευνοήσει ακόμα και σε αυτόν τον τομέα, γιατί εκφράζει σταθερά, πιστά, βαθιά συναισθήματα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved