Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 4

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Δεκεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Δεκέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 4 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (4), 12+4=16. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+6=7. Το 7 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Δεκέμβριο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Κάθε τι καινούργιο που ξεκινάς αυτό το διάστημα έχει ρόδινες προδιαγραφές. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα σχέση, μια ενδιαφέρουσα συνεργασία, μια ενασχόληση που ονειρευόσουν ή ένα χόμπι.

Επαγγελματικά: Θα υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά και έγκαιρα, θα προβάλλουν τις ικανότητές σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στις επιδιώξεις σου.

Οικονομικά: Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις αποδίδουν.

Αισθηματικά: Ο εγωισμός και η εριστική διάθεση, αντί να επισκιάζουν το ερωτικό σας πάθος, το δυναμώνουν. Αν είσαι μόνος/η, μια πικάντικη γνωριμία απογειώνει τον αισθησιασμό σου.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Αφού κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα - τοξικά πρόσωπα και στάσιμες καταστάσεις -μπορείς ανενόχλητα να προχωρήσεις στην ανανέωση των υπόλοιπων βασικών δομών της ζωής σου.

Επαγγελματικά: Έχεις κάθε λόγο να έχεις επαγγελματικές προσδοκίες. Δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου και αυτή σου η συνέπεια θα επιβραβευτεί και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες.

Οικονομικά: Θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια φορολογική υπόθεση.

Αισθηματικά: Οι καλοί λογαριασμοί δεν κάνουν μόνο τους καλούς φίλους, αλλά και τους καλούς συντρόφους. Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία απαιτεί μυστικότητα στο πρώτο στάδιο.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Εντάσσεις, παρεξηγήσεις και εκνευρισμοί πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους σε διαπροσωπικές σχέσεις. Επικοινώνησε με σαφήνεια και βεβαιώσου πως όσα λες γίνονται κατανοητά από την άλλη πλευρά.

Επαγγελματικά: Αναγνώρισε τα λάθη που έχεις κάνει και φρόντισε να έχεις ένα επαγγελματικό σχέδιο δράσης για το επόμενο διάστημα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα γίνει η αιτία ν’ αλλάξεις οπτική.

Οικονομικά: Απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις.

Αισθηματικά: Πολλά νεύρα και σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου. Πρόσεξε τι λες. Αν είσαι μόνος/η, η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια και συναισθηματικές υπερβολές.

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Είναι περίοδος αποφάσεων που πρέπει να παρθούν με σύνεση και όχι με την παρόρμηση της στιγμής. Τα υλικά της επιτυχίας είναι καλός σχεδιασμός, ισχυρή θέληση και αφοσίωση στο στόχο.

Επαγγελματικά: Φίλοι και γνωστοί θα σε βοηθήσουν να βρεις την επαγγελματική λύση που ψάχνεις. Ακόμα κι αν αυτή η βοήθεια δεν έχει πρακτικό αντίκρισμα, θα σου δώσει κάποιες ιδέες.

Οικονομικά: Ευνοείται η επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Αισθηματικά: Διαθέτεις την απαραίτητη δύναμη της πειθούς. Άκουσε όμως και τη γνώμη του ανθρώπου που στέκεται δίπλα σου. Αν είσαι μόνος/η, τα έντονα συναισθήματά σου επισκιάζουν τη φωνή της λογικής.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5

Πολλά έχουν συμβεί στην προσωπική σου ζωή, το τελευταίο διάστημα, που ίσως δεν είσαι ακόμα σε θέση να αξιολογήσεις. Καλό όμως είναι να αφήσεις πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά.

Επαγγελματικά: Σύντομα θα τακτοποιηθεί μια επαγγελματική υπόθεση προς όφελός σου. Αντί να επιδίδεσαι σε επικίνδυνα παιχνίδια, ξεκαθάρισε τι θέλεις και κυνήγησε το με κάθε τρόπο.

Οικονομικά: Ανατρεπτικές κινήσεις σε οικονομικά θέματα.

Αισθηματικά: Η ρουτίνα σε έχει κουράσει και σε κάνει να ψάχνεις κάτι διαφορετικό. Αν είσαι ελεύθερος/η, ένας πειρασμός θα σου δώσει την ώθηση να ξεπεράσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αντιμετώπισε τη ζωή με χιούμορ, τους ανθρώπους με κατανόηση και άφησε το χρόνο να δουλέψει για σένα. Το μέλλον μπορεί να είναι άγνωστο, αλλά σχεδιάζεται από το παρόν.

Επαγγελματικά: Αυτό το διάστημα μπορείς εύκολα να υπερπηδήσεις κάθε επαγγελματικό εμπόδιο και να δεις τα σχέδιά σου να παίρνουν μορφή. Εμπιστεύσου ένα πρόσωπο από το χώρο της εργασίας σου που θέλει να σε βοηθήσει.

Οικονομικά: Πρόσεξε τα ψιλά γράμματα και τις λεπτομέρειες στα συμβόλαια και τις συμφωνίες.

Αισθηματικά: Διάχυτος ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, μην τον δυναμιτίζεις με παράπονα. Αν θέλεις παρέα για τα μοναχικά σου βράδια, αναζητώντας το τέλειο, δύσκολα θα τη βρεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Αν όσα ακούς τονώνουν το ηθικό και αλλά όχι και την τσέπη σου, καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις τι κρύβεται από πίσω. Τα μεγάλα λόγια και οι υπερβολικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος πάντα έχουν ένα κίνητρο.

Επαγγελματικά: Νοιώθεις ότι σε έχουν περικυκλώσει οι ευθύνες και σε έχουν εγκλωβίσει οι υποχρεώσεις και αυτό που θέλεις είναι να το βάλεις στα πόδια. Σκέψου τι επιλογές έχεις πριν από κάθε απόφαση.

Οικονομικά: Προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Αισθηματικά: Φρόντισε την ψυχική σου ηρεμία, αποφεύγοντας καταστάσεις που θα σε εκνευρίσουν. Αν είσαι μόνος/η, το νου σου μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες που θα μετανιώσεις.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Ένας νέος δημιουργικός κύκλος αρχίζει για σένα και δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δώσεις προτεραιότητα σε θέματα δουλειάς και όχι διασκέδασης. Συνειδητοποίησε τι θέλεις και διεκδίκησέ το.

Επαγγελματικά: Το μυαλό σου είναι εστιασμένο αποκλειστικά και μόνο στην καριέρα σου. Δεν θα μπορούσες να βρεις καλύτερη εποχή για να δείξεις τις ικανότητές σου και να προωθήσεις τη φήμη σου.

Οικονομικά: Ευνοούνται πάσης φύσεως αγοροπωλησίες.

Αισθηματικά: Οι αντιθέσεις σας εξομαλύνονται και οι τυχόν παρεξηγήσεις λύνονται πιο εύκολα από ό,τι συνήθως. Αν είσαι μόνος/η, η διαίσθησή σου σε οδηγεί στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Η νευρικότητα και η ανυπομονησία που σε διακατέχει αυτό το μήνα είναι πιθανό να προκαλέσουν προβλήματα, γι’ αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους.

Επαγγελματικά: Τη μια στιγμή έχεις υψηλές φιλοδοξίες και την άλλη οι ελπίδες σου εξανεμίζονται. Ευτυχώς αυτή η κυκλοθυμική σου διάθεση είναι προσωρινή και σύντομα θα σταθεροποιηθεί.

Οικονομικά: Αν έχεις αναλάβει μια υποχρέωση, φρόντισε να την φέρεις εις πέρας.

Αισθηματικά: Η επικριτική διάθεση προκαλεί εκνευρισμό και γκρίνια και, αντί να λύνει το όποιο πρόβλημα, το διαιωνίζει. Αν έχεις ξεμείνει από σχέση, δεν είναι καιρός για μπλεξίματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved