Τι λένε τα άστρα για το Νοέμβριο 2017;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Νοέμβριο

Τι λένε τα άστρα για το Νοέμβριο 2017;

Μπορεί το κρύο να αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του, ο Νοέμβριος όμως προβλέπεται αρκετά... καυτός. Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

- Η Πανσέληνος που γίνεται στις 04/11/2017, 7:23 πμ, 11° 58’ Ταύρου, έρχεται να φωτίσει κρυφές πτυχές στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Ταύρων, Λεόντων, Σκορπιών και Υδροχόων με στόχο να έρθουν στην επιφάνεια, να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα... φτυάρια και τους κασμάδες σας και ξεκινήστε δουλειά.

Αυτή η Πανσέληνος, εκτός του ότι αφορά στα κεκτημένα μας, είναι και άκρως σεξουαλική, εντείνει τα πάθη και τους πόθους μας και μας καλεί να χάσουμε τον έλεγχο. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Καρκίνοι, αλλά κι οι γήινοι Αιγόκεροι και Παρθένοι, που μεν οι πρώτοι βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και οι υπόλοιποι να κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

- Η Αφροδίτη 7/11/2017, 13:39 μμ, ντυμένη στα σκουροκόκκινα, χτυπά την πόρτα του Σκορπιού και μας υπόσχεται καυτές νύχτες. Μας καλεί να βιώσουμε τον απόλυτο έρωτα, να παρασυρθούμε από το πάθος της και να τα δώσουμε αλλά και να τα πάρουμε όλα. Τα συναισθήματα που θα προκαλέσει σε σας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους θα είναι έντονα και σαρωτικά και δε θα σας αφήσουν... δράμι μυαλό στο κεφάλι αφού αυτό που θα σας νοιάζει είναι το πώς θα καλύψετε τις βαθύτερες σεξουαλικές σας ανάγκες και επιθυμίες, να χαθείτε σε ένα κορμί και να γίνεται ένα.

Ανάλογες εμπειρίες, εκτός από οικονομικά οφέλη, υπόσχεται και σε σας Κριούς, Ζυγούς που έχετε σαφέστατο προβάδισμα για βράδια γεμάτα έντονες στιγμές και μοιραίες καταστάσεις που θα σας κρατούν ξάγρυπνους, ενώ Καρκίνοι και Ιχθύες θα βρεθείτε με το ένα πόδι σε σχέση.

- Ο Ερμής στις 5/11/2017, 9:20 μμ επισκέπτεται τον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή εγρήγορση εσάς τους Κενταύρους αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και θα κάνετε σημαία σας το μότο: «το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό για να δουλέψει».

Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείτε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

- Η Νέα Σελήνη στις 18/11/2017, 13:42 μμ, 26° 19’ Σκορπιού, έρχεται κλείσει έναν κύκλο στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, αλλά και να ανοίξει έναν καινούργιο κι ενδεχομένως απαλλαγμένο από τα βάρη του παρελθόντος σε σας τους Σκορπιούς, τους Ταύρους, τους Λέοντες και τους Υδροχόους. Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα επαναπροσδιοριστούν, θα τερματιστούν ή θα αλλάξουν, ενώ με μεγαλύτερη ευκολία από ποτέ θα δοθεί τέλος σε παθογένειες και ζητήματα που χρονίζουν. Η απόφαση για κάποιους από σας για δημιουργία δεσμού, γάμο ή συμβίωση θα είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ευνοείστε κι εσείς Καρκίνοι με ένα ειδύλλιο που θα σας συγκλονίσει, ενώ Κριοί και Ζυγοί οικονομικά και ερωτικά ετοιμαστείτε για ένα καλό upgrade!

- Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 22/11/2017, 5:05 πμ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα σας δίνεται η δυνατότητα, να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να κυνηγήσετε ευκαιρίες, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται... έξω στον κόσμο.

Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ρισκαδόροι ή και... τυχοδιώκτες στα οικονομικά σας, ενώ Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

Ζωηρός και σέξι ο Νοέμβριος, με πολλές ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούμε όλοι μας, προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Αν θέλετε όμως να οργανώσετε σχέδιο δράσης, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved