Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 3

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Νοεμβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Νοέμβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 3 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (3), 12+3=15. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+5=6. Το 6 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Νοέμβριο

Για τον μήνα Νοέμβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1

Είσαι σε φάση ανανέωσης και δεν πρέπει να την αφήσεις να πάει χαμένη. Άλλαξε παλιές νοοτροπίες και συμπεριφορές που δημιουργούν προβλήματα και βάλε νέα άτομα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά: Στα επαγγελματικά σου σχέδια είναι να αλλάξεις χώρο εργασίας ή να προσανατολιστείς σε νέο αντικείμενο. Αν ψάχνεις για δουλειά, απευθύνσου σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Οικονομικά: Ό,τι κι αν συμβεί δεν πρόκειται να ξεμείνεις από ρευστό.

Αισθηματικά: Το ερωτικό σου κομμάτι βάλλεται από συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Αν είσαι μόνος/η, μια γοητευτική γνωριμία σε αποσπά από οικογένεια, φίλους και γνωστούς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2

Ζόρικος μήνας. Όσο εξακολουθείς και διαιωνίζεις μπερδεμένες καταστάσεις, θα ταλαιπωρείσαι. Αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις και διεκδίκησέ το, βάζοντας όρια σε όσους προσπαθήσουν να παρέμβουν.

Επαγγελματικά: Μη βιαστείς να ενδώσεις σε μια νέα «επαγγελματική» ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Αν επιλέξεις να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει, οι καταστάσεις θα ωριμάσουν και θα βγεις κερδισμένος/η.

Οικονομικά: Ξεκαθάρισε με τις ευθύνες που έχεις αναλάβει.

Αισθηματικά: Ερωτοτρόπησε μόνο με τον/τη σταθερή σου σύντροφο για να αποφύγεις μπελάδες. Αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να επανέλθει ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3

Οι συνθήκες για κοινωνική ζωή δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ζήτησε ό,τι θέλεις και θα το έχεις, χωρίς δυσκολία και καθυστερήσεις - από χάρες έως και δανικά. Δράσε όμως με σύνεση.

Επαγγελματικά: Η συμβολή σου στη λύση ενός επαγγελματικού προβλήματος θα γίνει η αιτία να κερδίσεις την προσοχή και την αναγνώριση που θέλεις. Τώρα μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο.

Οικονομικά: Παρά τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις σου δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.

Αισθηματικά: Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή, καιρός για σημαντικές αποφάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα κατάκτηση υπόσχεται συναρπαστικές εξελίξεις.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4
Αντί να δυσανασχετείς όταν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα θέλεις, αντιμετώπισέ τα με σοφία. Οι συμβιβασμοί είναι μέρος της ζωής, για αυτό καλό θα ήταν να βάλεις νερό στο κρασί σου.

Επαγγελματικά: Μη γκρινιάζεις άδικά, γιατί πολλά από τα επαγγελματικά προβλήματα που σε απασχολούν θα εκλείψουν σύντομα. Η συγκροτημένη σκέψη σου μπορεί να παρακάμψει κάθε δυσκολία.

Οικονομικά: Μην αφήνεις τις εκκρεμότητες να διαιωνίζονται.

Αισθηματικά: Δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα και αυτό δημιουργεί παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνος/η, μην ενδώσεις σε μια καινούργια γνωριμία χωρίς να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Η γοητεία και η ωριμότητά σου φαίνονται σε κάθε σου κίνηση και ο κοινωνικός σου περίγυρος σε αποδέχεται χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Μπορείς να πάρεις όσους/ες σε ενδιαφέρουν με το μέρος σου.

Επαγγελματικά: Χαώδεις καταστάσεις και τρεχάματα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στο χώρο εργασίας σου. Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρεις να οδηγήσεις τα πράγματα στη ροή που επιθυμείς.

Οικονομικά: Ξεπερνάς τους οικονομικούς πονοκέφαλους με απίστευτη μαεστρία.

Αισθηματικά: Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προβλημάτων που απαιτούν σύντομη διευθέτηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, η λίμπιντό σου είναι στο κόκκινο και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6

Αυτό το διάστημα προσφέρεται για να αφήσεις κατά μέρος τα λάθη των προηγούμενων μηνών, να κρατήσεις λίγους, αλλά αληθινούς φίλους και να προβείς σε συναισθηματικές ανακατατάξεις.

Επαγγελματικά: Το σκηνικό στο χώρο της εργασίας σου ξεκαθαρίζει. Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία να αντιληφθείς τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί σε βάρος σου, αλλά και τα άτομα που είναι υπέρ σου.

Οικονομικά: Ισοζυγισμένα έσοδα-έξοδα.

Αισθηματικά: Βάζεις σε τάξη ένα θέμα που σε απασχολούσε καιρό. Αν αναζητάς μια νέα σχέση, σταμάτα να κλείνεσαι στον εαυτό σου, βγες από το καβούκι σου και δραστηριοποιήσου κοινωνικά.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7

Το μήνυμα του μήνα είναι να κρατάς τη γνώμη σου για τον εαυτό σου μέχρι να σου τη ζητήσουν. Σε κανένα δεν αρέσει να ακούει συμβουλές που δεν ζήτησε, ιδίως όταν αυτό συμβαίνει σε ακατάλληλο χρόνο.

Επαγγελματικά: Εν αναμονή επαγγελματικών εξελίξεων. Έχεις επενδύσει σε ένα project ή έχεις δουλέψει πολύ πάνω σε μια ομαδική εργασία και τώρα περιμένεις τα αποτελέσματα.

Οικονομικά: Οικονομική βοήθεια από χρήματα που είχες ξεγράψει.

Αισθηματικά: Μην επιτρέψεις σε εξωτερικούς παράγοντες να σπέρνουν ζιζάνια στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος/η, προμηνύεται μια σεξουαλική σχέση με έντονο καρμικό χαρακτήρα.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8

Αυτός ο μήνας υπόσχεται επιτυχία και υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, αλλά προϋποθέτει και τη δική σου προσπάθεια και συνειδητή δέσμευση, ώστε να καταφέρεις το στόχο που έχεις βάλει.

Επαγγελματικά: Δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου και εξωτερικεύεις τις ιδέες σου. Είσαι ανοιχτός/η και αναζητάς ευκαιρίες. Ό,τι κι αν κάνεις να ξέρεις ότι θα απαιτήσει την πλήρη προσοχή σου.

Οικονομικά: Οικογενειακές ανάγκες επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου.

Αισθηματικά: Το άστατο καθημερινό σου πρόγραμμα είναι πηγή εντάσεων και διαπληκτισμών με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις καμιά πρόθεση να δεσμευτείς.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9

Έχεις αποφασίσει να διορθώσεις τα «κακώς κείμενα» του παρελθόντος και να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου. Ξεμπερδεύεις με σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν πλέον.

Επαγγελματικά: Έχεις αναλάβει παραπάνω υποχρεώσεις από όσες μπορείς να φέρεις εις πέρας με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πνιγμένος/η και χαμένος/η μέσα σε αυτές. Επαναξιολόγησε τις προτεραιότητές σου.

Οικονομικά: Μην περιμένεις την τελευταία στιγμή για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικά: Η σχέση σου χρειάζεται πολλή «δουλειά» για να λειτουργήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή μια σχέση εξ’ αποστάσεως ή με ένα άτομο που ανήκει σε διαφορετική εθνικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved