Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2017;

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον μήνα Οκτώβριο

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο 2017;

«Οκτώβρη και δεν έσπειρες, καρπό πολύ δεν παίρνεις» λέει μια παροιμία κι όντως αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός πλανητικά για να... σπείρουμε και να αυξήσουμε τη σοδειά μας. Ας πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει:

-Η Πανσέληνος της Συγκομιδής, όπως ονομάζεται, γίνεται στις 05/10/2017, 21:40 μμ, στις 12° 42’ Κριού, έρχεται να ρίξει άπλετο φως στις προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων, οπότε, «Εμπρός καλοί μου Παρορμητικοί». Αρματωθείτε, συγκεντρώστε όλη την ενέργειά της που είναι σούπερ-ντούπερ, ξεκινήστε εκκαθαρίσεις και διεκδικήστε μια καλύτερη ζωή. Το σύνθημά της θα μπορούσε να είναι το «Όλοι για έναν κι ένας για όλους», αφού το Εγώ και το Εμείς θα έρθουν σε ευθεία αντιπαράθεση για να επιτευχθεί τελικά η πολυπόθητη ισορροπία. Αυτή η Πανσέληνος είναι... φωτιά και για τα ερωτικά σας, καθώς η σεξουαλικότητα και το πάθος κυριαρχούν, οι αμφιβολίες κι οι δισταγμοί εξαφανίζονται και τίποτα δε δείχνει ικανό να φρενάρει την συναισθηματική ορμή. Τυχερούληδες οι του Παρορμητικού Σταυρού αλλά κι εσείς Παρθένοι και Ιχθύες, Λέοντες και Δίδυμοι! Γιούργια λοιπόν!

(Ταρά τατά! Εν χορδαίς και οργάνοις... καλωσορίζουμε τον Δία στον Σκορπιό)
- Ο Δίας περνά στον επιβλητικό και σέξι Σκορπιό στις 10/10/2017, στις 16:20 μμ. και περίπου για 1 χρόνο η εύνοιά του θα είναι σκανδαλιστική για σας τους Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, αρκεί να μη σας πιάσει το αδηφάγο και το ανικανοποίητο και υποπέσετε σε υπερβολές και... σφάλματα (για σας τους 3 τελευταίους χτυπά η καμπάνα!). Χρήματα και σεξ πάνε χέρι-χέρι, η όρεξη είναι μεγάλη και το μάτι σας θα γυαλίσει. Η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η ισχυρή θέληση για να αποκτήσετε ό,τι επιθυμεί η ψυχή σας θα είναι χαρακτηριστική κι οι ευκαιρίες άπειρες! Σεξουαλικά, Κριοί και Ζυγοί δίνετε ρεσιτάλ, Καρκίνοι στα ερωτικά σας βάζετε σε λειτουργία τις δαγκάνες σας και εσείς Ψαράκια μάλλον θα μεταμορφωθείτε σε... μπαρακούντα. Εσείς, οι Αιγόκεροι, καθίστε αναπαυτικά να απολαύσετε... «άρτον και θεάματα»!

- Η Αφροδίτη από την Παρθένο έκανε φιλότιμες προσπάθειες να οργανώσει τα ερωτικά μας και μας ώθησε να προσέξουμε την υγεία και την ομορφιά μας. Τώρα μπαίνοντας στον Ζυγό, στις 14/10/2017, 13:11 μμ, μας ρίχνει πανέτοιμους στο... στίβο και θέλει ντε και σώνει να ζευγαρώσει εσάς τους Ζυγούς αλλά και να ανοίξει τις πόρτες για άλλες... προοπτικές ή επιλογές σε σας τους Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Κοινωνικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, πώς να μην έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο κι όχι μόνο! Θα φτάσετε σε σημείο να μην μπορείτε να διαλέξετε. Εσείς, δε, οι Δίδυμοι θα καλοπεράσετε όλο αυτό το διάστημα, βρίσκοντας τον πραγματικό, διπλό, τριπλό... πολλαπλό εαυτό σας γιατί στο φλερτ δε θα έχετε αντίπαλο! Παρθένοι και Ιχθύες θα διανύσετε μια από τις πιο σεξουαλικές φάσεις σας, ενώ εσείς οι Υδροχόοι ετοιμαστείτε να φτιάξετε σύλλογο θαυμαστών.

- Ο Ερμής στις 17/10, περίπου 11:00 πμ επισκέπτεται τον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή του συγκεκριμένου ζωδίου αλλά και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα να αναμένετε εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά.

- Η Νέα Σελήνη στις 19/10/2017, 22:12 μμ, στις 26° 35΄Ζυγού, έρχεται να ολοκληρώσει το έργο σας Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που είχε ξεκινήσει προ 15 ημερών, κάνοντας την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου στα προσωπικά ή επαγγελματικά σας. Νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί θα ξεκινήσουν αυτόν τον καιρό, αλλά και χωρισμοί... διαχωρισμοί και διαζύγια (με την κυριολεκτική ή μεταφορική έννοια), αν δεν... τραβάει η ομάδα και έχετε μείνει πίσω... στη βαθμολογία. Πάντως κάποιοι (να τα λέμε κι αυτά) θα νιώσετε και την ανάγκη να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να συμβιώσετε με τον καλό ή την καλή σας. Από δίπλα κι εσείς Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι που θα σας βγει το ερωτιάρικο αλλά κι οι Υδροχόοι που θα κάνετε αρκετές... όμορφες γνωριμίες.

- Ο Άρης αποχαιρετά την Παρθένο στις 22/10/2017, 21:29 μμ κι έρχεται να ταρακουνήσει εσάς τους Ζυγούς. Φτάνει πια με τις παλινδρομήσεις και τις αμφιταλαντεύσεις, την αναποφασιστικότητα, τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς! Χάνετε χρόνο, χάνετε ευκαιρίες, χάνεστε και εσείς. Τώρα ήρθε η στιγμή να βγείτε μπροστά και να διεκδικήσετε, να κυνηγήσετε, να κερδίσετε ό,τι θέλετε. Με τη διπλωματία όπου χρειάζεται, αλλά και το θράσος όπου απαιτείται. Εσείς οι Κριοί έχετε λυμένα αυτά τα... θέματα. Η βιασύνη όμως μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα και να διαλύσετε, χωρίς ενδοιασμό, ό,τι έχετε φτιάξει μέχρι σήμερα. Το ίδιο κι εσείς Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αφού η υπομονή σας θα εξαντληθεί. Παρθένοι και Ιχθύες θα έχετε τον ασυμμάζευτο στα οικονομικά σας με έσοδα-έξοδα να έρχονται Χ, ενώ εσείς οι Δίδυμοι στα ερωτικά σας με τη μέθοδο «φύγε εσύ, έλα εσύ».

- Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό στις 23/10/2017, 8:27 πμ, ενισχύοντας στο μέγιστο τον μαγνητισμό σας, το σεξαπίλ σας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα πρωτίστως σε εσάς τους Σκορπιούς και καλώντας σας να βάλετε τη σφραγίδα σας μέσα στον επόμενο μήνα, να αναλάβετε τα ηνία στα προσωπικά σας, να πάρετε πρωτοβουλίες, να βάλετε στόχους και φυσικά να τους πετύχετε. Το ίδιο ωθείστε να κάνετε κι εσείς, Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Δε θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, όλα θα είναι μεθοδευμένα, στρατηγικά σχεδιασμένα και θα εκμεταλλευτείτε κάθε συγκυρία για να τα καταφέρετε! Εσάς τους Ζυγούς και τους Κριούς θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνους και Αιγόκερους ερωτικά!

«Μπαμπάτσικος» ο Οκτώβριος, με πολλές ευκαιρίες για να εκμεταλλευτούμε όλοι μας, προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές. Αν θέλετε όμως να οργανώσετε σχέδιο δράσης, να προετοιμαστείτε κατάλληλα, να πάρετε προφυλάξεις ή να μάθετε πώς κι αν επηρεάζεστε, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved