Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Ο Οκτώβριος του 2017 είναι ο συμπαντικός μήνας 2

Αριθμολογία: Προβλέψεις για τα Ερωτικά και Οικονομικά του Οκτωβρίου

Για να υπολογίσεις τι μήνας είναι για σένα προσωπικά ο Οκτώβριος, πρόσθεσε την ημέρα της γέννησης σου με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα, δηλαδή το 2 κι αν το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι διψήφιο κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί την 12η ημέρα ενός μήνα, πρόσθεσε την ημέρα γέννησής σου (12) με τον αριθμό του συμπαντικού μήνα (2), 12+2=14. Κατόπιν πρόσθεσε τους αριθμούς 1+4=5. Το 5 είναι ο προσωπικός σου μήνας για τον Οκτώβριο.

Για τον μήνα Οκτώβριο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 1
Περίοδος εξωστρέφειας, συναντήσεων και σχεδίων που βάζεις σε εφαρμογή. Προστάτευσε τον εαυτό σου από ξεσπάσματα που προκαλεί η κούραση και η διασπάθιση της ενέργειάς σου.

Επαγγελματικά: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες υπόσχονται να σου ανοίξουν την πόρτα και να σε οδηγήσουν στην καταξίωση. Οι καλές επιλογές θα απαιτήσουν σύνεση και μεθοδικότητα.

Οικονομικά: Πολλά έξοδα άνευ λόγου.

Αισθηματικά: Πρόσεχε την εριστική σου διάθεση γιατί μπορεί να μετατρέψει μια συζήτηση σε πεδίο μαχών. Αν είσαι μόνος/η, δεν έχει σημασία πόσο εύκολα κάνεις σχέση, αλλά τι πετυχαίνεις μέσα από αυτή.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 2
Αυτό το μήνα οι ικανότητες και η αξία σου αναγνωρίζονται, τα συμφέροντά σου προωθούνται και ανοίγονται μπροστά σου καινούργιες προοπτικές. Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με ανθρώπους που έχεις χαθεί.

Επαγγελματικά: Ενώ οι επαγγελματικοί ρυθμοί σου είναι στο κόκκινο, νοιώθεις την ανάγκη να ρισκάρεις για να επιταχύνεις την προσωπική σου εξέλιξη. Αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις και κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση.

Οικονομικά: Η κάλυψη των αναγκών σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής.

Αισθηματικά: Η συντροφικότητά σου βοηθά στην παγίωση μιας σχέσης που έχει αποδείξει ότι αξίζει. Αν είσαι μόνος/η, ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν προσπαθεί να σε προσεγγίσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 3
Άνθρωποι που σε αγαπούν και που σε θεωρούν οικογένεια, αυτό το διάστημα, είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Η χαλαρή συζήτηση βοηθά στο να εκτονώσεις την επαγγελματική ένταση που κουβαλάς.

Επαγγελματικά: Όσο κι αν νομίζεις ότι έχεις φέρει τα πράγματα στα μέτρα σου, οι καταστάσεις θα σε υποχρεώσουν να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές ευθύνες που απέφευγες.

Οικονομικά: Οι εκκρεμότητές σου είναι πολλές και ζητούν τακτοποίηση.

Αισθηματικά: Τα σημάδια δείχνουν ότι οι προσδοκίες σου διαψεύδονται. Αν είσαι μόνος/η, αποδέχεσαι κοινωνικές προσκλήσεις και γνωρίζεις κόσμο, αλλά δεν διαπραγματεύεσαι την εργένικη ζωή σου.

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Aν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 4

Το μενού του μήνα προβλέπεται εκρηκτικό. Ανατροπές, εντάσεις και ρήξεις που από τη μια σου προκαλούν απογοήτευση και από την άλλη σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο δυνατός/η από ποτέ.

Επαγγελματικά: Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, χωρίς να δίνεις σημασία τι γίνεται γύρω σου. Καλό θα ήταν αντί να εγκλωβιστείς στη ρουτίνα να αναζητήσεις νέους τρόπους έκφρασης.

Οικονομικά: Να κρατάς μικρό καλάθι, όταν ακούς μεγάλα λόγια.

Αισθηματικά: Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις στενεύει τα περιθώρια ισορροπίας στη σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Αν είσαι μόνος/η και προκύψει σχέση ενδέχεται να μην είναι όπως φαίνεται.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 5
Η ανάγκη σου να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή έχει αρχίσει να παίρνει την μορφή του κατεπείγοντος και καλό θα ήταν να μην την αμελήσεις την τακτοποίησή της.

Επαγγελματικά: Οι έντονοι επαγγελματικοί προβληματισμοί εύλογα σε οδηγούν σε αναδιοργάνωση και επανασχεδιασμό. Η καλύτερη μέθοδος για να πετύχεις τους στόχους σου είναι να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

Οικονομικά: Τακτοποίηση οφειλών που σχετίζονται με το δημόσιο.

Αισθηματικά: Τα παιχνίδια εξουσίας που παίζεις με τον/τη σύντροφο σου, οδηγούν σε αδιέξοδο. Αν είσαι μόνος/η, όποια σχέση ξεκινήσει αυτό το διάστημα θα περάσει από διάφορες δοκιμασίες.

Αν το προσωπικός σου μήνας είναι το 6
Καλή περίοδος για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να προβείς σε αγορές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Η χαρούμενη διάθεσή σου σε κάνει περιζήτητο/η στις παρέες.

Επαγγελματικά: Ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου χώρο μπορεί να σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Αυτό ωστόσο δεν θα γίνει χωρίς τη δική σου δράση και δέσμευση.

Οικονομικά: Αυτός ο μήνας θα σου φέρει ό,τι σου στέρησαν οι προηγούμενοι.

Αισθηματικά: Διαισθάνεσαι τι ακριβώς θέλει ο/η σύντροφος σου. Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει και τις πιο απίθανες επιθυμίες σου.

Αριθμολογία: Το προσωπικό σου πορτραίτο

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 7
Αυτό το μήνα πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις τακτική και να προσγειωθείς σε μια πραγματικότητα που θα καθοριστεί από τις ανάγκες και τις επιθυμίες αγαπημένων σου προσώπων.

Επαγγελματικά: Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες στον ορίζοντα αλλά και μεγαλύτερη πίεση από όση είσαι διατεθειμένος/η να διαχειριστείς. Από εσένα εξαρτάται τι προτίθεσαι να θυσιάσεις.

Οικονομικά: Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά... χούλα χουπ.

Αισθηματικά: Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις, καλό θα ήταν να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο. Αν είσαι μόνος/η, από σένα εξαρτάται αν θα δώσεις ευκαιρία σε μια γνωριμία να ανθίσει.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 8
Αυτό το μήνα θέματα που αφορούν την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή σου έρχονται στο προσκήνιο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά ξέρεις καλά πώς να τις κουμαντάρεις, αν το αποφασίσεις.

Επαγγελματικά: Οι μεγάλες ευκαιρίες αυτής της περιόδου βρίσκονται στον επαγγελματικό τομέα. Εκεί δείχνεις με άνεση την αξία σου και μπορείς να περιμένεις θεαματικά αποτελέσματα.

Οικονομικά: Η συνετή διαχείρισή σου έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς.

Αισθηματικά: Ο/η σύντροφος σου έχει κουραστεί από τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις και τα πολλά ενδιαφέροντά σου. Αν είσαι μόνος/η, η γοητεία και ο ερωτισμός σου απλά προσελκύουν γνωριμίες.

Αν ο προσωπικός σου μήνας είναι το 9
Καλή περίοδος για να οργανώσεις την καθημερινότητά σου πιο αποτελεσματικά, να ασχοληθείς με το σώμα σου να βάλεις το χορό ή την άσκησης στην καθημερινότητά σου, και να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου.

Επαγγελματικά: Η ανάγκη σου για ανανέωση σε οδηγεί σε αναζήτηση νέων ενδιαφερόντων. Με επιδέξιους χειρισμούς και πιο προσεκτικός/η στις επιλογές σου σχεδιάζεις το μέλλον σου, έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι.

Οικονομικά: Παρορμητικά έξοδα τονώνουν προσωρινά τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά: Επαναξιολόγησε τις προτεραιότητές σου πριν αποφασίσεις να γυρίσεις σελίδα. Αν είσαι ελεύθερος/η, από περιστασιακές παρέες αντλείς καινούργιες εμπειρίες. Η δικλείδα ασφαλείας σου είναι ότι δύσκολα εμπιστεύεσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved