Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/7 έως 25/7

Ο Άρης σε έχει πάρει στο κατόπι και δεν θα ησυχάσει αν δεν του «κάτσεις». Πάντα όμως μπορείς να τον εξευμενίσεις

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/7 έως 25/7

Άρης παντού

Ο Άρης σε έχει πάρει στο κατόπι και δεν θα ησυχάσει αν δεν του «κάτσεις». Σε προκαλεί διαρκώς με τις αντρουά επιλογές του, θέλει να σε ρίξει στο μαρμαρένιο αλώνι για να βγάλεις, θες δεν θες, τον ήρωα που κρύβεις μέσα σου.
Να γίνεις ο Ηρακλής σου ή έστω η μουστακαλού Μεσαλίνα σου που χαίρεται βλέποντας το αίμα των μονομάχων να κυλάει.
Σου λέει, θα τα λύσεις όλα εδώ και τώρα, δεν σηκώνω αναβολές... Κι αν δεν έχεις διαφορές με κανέναν, τότε θα σου βρω εγώ!

Τι κι αν όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην καλή ανατροφή σου; Εξ άλλου κι ο πόλεμος της Τροίας από ένα θεϊκό «σουαρέ» κι ένα αθώο μήλο ξεκίνησε.

Και τώρα στην καλύτερη περίπτωση κινδυνεύεις να τσουρουφλιστείς, είτε από μια
«καυτή» πραγματικότητα, είτε σαν δύσμοιρος οβελίας που ροδοκοκκινίζει στην παραλία.

Γιατί ο κίνδυνος παραμονεύει παντού.

**Απόκτησε τώρα το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Αστρολογία του 21ου αιώνα»**

Στους δρόμους του πηγαιμού για την θερινή Ιθάκη σου, γίνεται του... Άρη. Σφήνες και μαγκιές τρέφουν την ματαιοδοξία εκκολαπτόμενων κοκόρων. Μηχανές λυσσομανούν στα μούτρα σου. «Γεια σου λεβέντη, καρβουνιάρη!»

Στα beach bar μια ματιά-μαχαιριά αρκεί για να κηρυχτεί ένας ανελέητος πόλεμος. Ποιος θα πάρει το κορίτσι; «Παραγγελιά, δικό μου το κομμάτι»!

Στις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες που τις σηκώνει το αεράκι και γίνονται F 16. Έ, άσε κάτω το στρώμα ανάγωγε Βοριά!

Ακόμη κι οι μεζέδες δίπλα στο κύμα γίνονται φονικό όπλο με τόσο πιπέρι που παράπεσε.

Όμως τι κι αν ο Άρης βρίσκεται παντού; Πάντα μπορείς να τον εξευμενίσεις. Να γνωριστείς καλύτερα με τον τυπάκο που τινάζει την πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου και την κυριούλα που ξέμεινε από σιωπή και δεν βάζει γλώσσα μέσα της. Με τον πενηντάρη μαντράχαλο που παίζει ρακέτες παριστάνοντας τον Φέντερερ και θα τον προσέξεις -θέλεις, δεν θέλεις- όταν σου στείλει συστημένο το μπαλάκι του. Τι άνδρας θεέ μου! Άρπα μια κατακέφαλα για να σου μείνει αξέχαστος... Με τους ταβλαδόρους που κοπανάνε τα πούλια σαν σφυριά για να δώσουν ρυθμό στα νεύρα σου. Ακόμη και με τον καλό Αζώρ που μοιάζει με φλοκάτη και τινάζεται για να σε δροσίσει. Αχ, τι χαριτωμένο!

**Απόκτησε τώρα το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας»**

Μπορεί να θέλεις την ησυχία σου, μα αρχίζουν να σε βασανίζουν θεμελιώδη υπαρξιακά ερωτήματα. Όλα αυτά είναι απλές γαϊδουριές ή μήπως επίμονες συμπτώσεις με νόημα;
Πού ξέρεις... Μια αθώα παρεξήγηση, ένας καφές, το λάδι μαυρίσματος ή ένα ταπεινό τσιγάρο μπορεί να γίνει το διαβατήριό σου για να φύγεις από την χώρα της μοναξιάς σου κι ας κινδυνέψεις να γίνεις φλαμπέ. Εξ άλλου τι το θες το μαλλί μέσα στο κατακαλόκαιρο; Κύριε πυρπολητά, μου δίνετε τη φωτιά σας παρακαλώ;

Μπαίνεις στη θάλασσα για να δροσιστείς και να χαλαρώσεις. Ακούς τον ήχο του τηγανίσματος καθώς το νερό τσιρτσιρίζει πάνω στην καυτή -έως και καμένη- κορμάρα σου. Στέκεις αναποφάσιστος: Να βουτήξω ή να μην βουτήξω; Ακριβώς δίπλα σου ένα τροφαντό πιτσιρίκι δίκην Αρχιμήδη μελετά τους νόμους της υδροστατικής. Το εκτόπισμα του ισούται με την ψυχρολουσία σου. Μπλουμ!

Κολυμπάς γοργά για να ξεφύγεις από τον Άρη της παραλίας, μα στα βαθιά σε περιμένει ο δίδυμος αδελφός του. Διασχίζεις ένα δάσος από κουπιά, μπρατσάκια, σαμπρέλες κι αλλεπάλληλα πεδία βολής. Ελίσσεσαι σαν νεροφίδα ανάμεσα σε φρίσμπι, μπάλες, πατητές και ουρλιαχτά εκστασιασμένων λουομένων και καταφέρνεις να φτάσεις στην πολυπόθητη σημαδούρα της ειρήνης σου. Ποιος Χάμιλτον και ποιος Φέτελ; Να κι ένα τζετ σκι που περνά ξυστά από το κεφάλι σου.

Όμως χαμογελάς ξέροντας πια ότι όλες αυτές οι αβρότητες οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε νέες γνωριμίες... ίσως στην πολυπόθητη, την μια και μοναδική που αναζητάς εδώ και χρόνια.
Και μια τσούχτρα έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Άρπα, μια σέλφι, μέχρι να φέρει και τις φίλες της...

Είναι φως-φανάρι ότι σαν λατρεμένο ήρωα σε θέλουν τόσο πολύ και δεν μπορούν να συγκρατηθούν, δοκιμάζοντας μέσα στην απελπισία τους κάθε τρόπο προσέγγισης. Κι αυτό βέβαια το χρωστάς στο σεξαπίλ σου, που με τα ηρωικά κατορθώματά σου έγινε ανίκητο, ανυπέρβλητο...

Φαντάζεσαι ήδη τον εαυτό σου στεφανωμένο με το πρώτο βραβείο κι αφού πέτυχες πια τον στόχο σου, έστω και νοερά επιστρέφεις στην ξαπλώστρα σου, με το χαμόγελο της επιτυχίας στα χείλη σου κι έναν αχινό καρφωμένο στη φτέρνα σου. Πω, πω, δέκα αναπάντητες και είκοσι οκτώ μηνύματα, ποιόν να πρωτοπρολάβεις... Αλλά έτσι γίνεται με τις φίρμες, θα το συνηθίσεις σιγά-σιγά! Στο κάτω-κάτω τι θέλει πάλι αυτός ο Τράμπ;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved