Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/6 έως 23/6

Πώς το μικρό φτιάχνει το μεγάλο

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/6 έως 23/6

Θαυμάζεις το πρακτικό πνεύμα; Λατρεύεις τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά;

Στην πραγματικότητα καθρεφτίζεις την ύπαρξή σου, αφού κι εσύ μια τέτοια λεπτομέρεια στο σύμπαν είσαι. Ένα χειροπιαστό παράδειγμα του πώς το μεγάλο φτιάχνει το μικρό αλλά και πώς το μικρό βγάζει την γλώσσα στον γεννήτορά του, θεσπίζοντας τους δικούς του νόμους, με δαιδαλώδεις υποσημειώσεις, διατάγματα και αστερίσκους.

Έγινες ο μικρός ενωμοτάρχης του κόσμου σου.

Κάποια στιγμή μάλιστα είπες, ο νόμος μου είναι υπεράνω όλων και δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορώ να εξηγήσω με την λογική μου. Αυτό ήταν το μελετημένο και φιλτραρισμένο από τον εγκέφαλο σου, συμπέρασμα κι άρχισες να στήνεις ναούς στην θεά Επιστήμη.

2-3 «άγνωστοι Χ» σου έλειπαν για να ολοκληρώσεις το παζλ. Ήταν θέμα χρόνου, είπες...

Μα διαψεύστηκες οικτρά, γιατί η τελευταία απάντηση που αναζητούσες σε έριξε σε έναν νέο και άγνωστο ωκεανό απροσδιοριστίας.

Βρήκες το μικρότερο μικρό, που κι αυτό με την σειρά του βγάζει την γλώσσα στις δικές σου πεποιθήσεις και δεν αναγνωρίζει την εξουσία σου. Βλέπεις, όλα είναι δανεικά... Τα κβάντα άρχισαν να περιγελούν τις μηχανικές βεβαιότητές σου και τελικά φαίνεται πως έπεσες στην παγίδα που έστησες για τα θηράματα του νου σου.

Και ύστερα από το πρώτο σοκ κατάλαβες πια ότι στην γειωμένη ζωή σου είναι πολλές οι φορές, που το σύμπαν σου δείχνει το φεγγάρι αλλά εσύ βλέπεις μόνον το δάκτυλο.

Το θέμα είναι ότι είσαι δισυπόστατος. Γεννήθηκες γήινος αλλά και ουράνιος. Και είναι αλήθεια ότι στην πρώτη φύση σου οφείλεις πολλές κατακτήσεις, ταυτόχρονα όμως είναι εκείνη που σε περιορίζει.

Έμαθες να μετράς τη δύναμη σου με χειροπιαστά αποτελέσματα, σκέψου όμως ότι όλα αυτά δεν είναι παρά εφαρμογές που ανταποκρίνονται στην γήινη κατανόηση σου. Αυτήν τρέφουν, δικαιώνουν κι ευχαριστούν.
Σίγουρα η γείωση της κοσμικής ενέργειας είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα, που σε βοηθά να εξελιχθείς. Αυτό είναι που δεν έχουν και ζηλεύουν οι Θεοί σου. Καταδικασμένοι να ζουν στον ουρανό, μπορούν να εκφράζονται μόνον με μια συμβολική γλώσσα, η οποία περιγράφει ταυτόχρονα πολλές αλήθειες.

Μάθε την προέλευση, τον προορισμό και την εξέλιξη της ύπαρξής σου. Απόκτησε τώρα την καρμική ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου.

Το αλφάβητο των Θεών σου είναι αρχετυπικό, το «άλφα» τους είναι πολλών διαστάσεων που εσύ δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις. Γι’ αυτό προτιμάς το δικό σου «άλφα», που είναι ξεκάθαρο και μονοσήμαντο.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και το μόνο αληθινό.

Το σύμπαν σου μιλά, σου στέλνει τα μηνύματα του, με την κρυφή ελπίδα ότι θα μπορέσεις να τα αποκρυπτογραφήσεις και πέραν των αισθήσεων σου, με βασικό εργαλείο την πνευματικότητα σου.
Εσύ όμως πολύ συχνά παγιδεύεσαι στην γήινη αλήθεια σου. Το εκάστοτε υπόδειγμα που επινοείς ανταποκρίνεται μόνον στην γήινη κατανόηση σου. Το «χειροπιαστό» είναι κάτι που καταλαβαίνεις πολλά καλά σε σύγκριση με την φιλοσοφία και την πνευματικότητα. Είσαι στο «Λόλα να ένα μήλο», μα έχεις πολλά να μάθεις ακόμη.

Τι είναι λοιπόν τελικά το πρακτικό σου πνεύμα; Τι είναι το αποτέλεσμα που όταν το πετυχαίνεις νοιώθεις υπερήφανος;
Είναι μόνον ένα καλό παράδειγμα, ένα εργαλείο κατανόησης, μια πολύτιμη εμπειρία. Δεν είναι όμως το τέλος του δρόμου σου, είναι απλά μια καλή αφετηρία. Από εκεί και ύστερα ξεκινούν οι δημιουργικές αναλογίες και να θυμάσαι ότι χωρίς αυτές δεν προχωράς. Μένεις εγκλωβισμένος στην ύλη. Την ερωτεύεσαι παράφορα κι αρχίζεις να πιστεύεις ότι σου αρκεί για να νοιώσεις ευτυχισμένος.

Μα τελικά η πραγματική σου ευτυχία κρύβεται στο θεωρητικό «τίποτα», στην πίστη σου και τα ιδανικά σου, στις αξίες σου. Και πολύ περισσότερο στην κατανόηση ότι υπάρχουν πολλές «χειροπιαστές» αλήθειες και η δική σου δεν είναι παρά μόνον μια από αυτές.
Όταν «δεις» και νοιώσεις την ενότητα του σύμπαντος, αυτήν που συντίθεται από πολλές διαφορετικότητες κι όταν δεις αυτές τις διαφορετικότητες μέσα σου, τότε θα αρχίσεις να απελευθερώνεσαι από τα δεσμά της ύλης και την μοίρα που σε διέπει.

Γιατί η μοίρα σου παραμένει «προδιαγεγραμμένη» όσο κινείσαι αποκλειστικά και μόνον στον κόσμο των χειροπιαστών αποτελεσμάτων.
Αν όμως αρχίσεις να μιλάς κι εσύ την γλώσσα των Θεών σου, τότε και η μοίρα σου θα γίνει ιδεατή και θα την πλάθεις εσύ, όχι οι «αντικειμενικές συνθήκες».

Τότε το μικρό θα πλάσει το μεγάλο

Τότε η μοίρα σου θα γίνει Θεϊκή κι εσύ ένας σοφός Δημιουργός κι Εμψυχωτής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved