Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/6 έως 13/6

Ο φίλος σου ο Κρόνος

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 9/6 έως 13/6

Ο Ήλιος φοράει την επίσημη στολή του για το προκαθορισμένο ραντεβού του με τον Κρόνο. Στέκονται αντικριστά, τηρώντας όλους τους τύπους, όπως ακριβώς δύο καθώς πρέπει κύριοι σε τραπεζαρία εποχής. Κι εσύ βέβαια, θα ακούσεις και θα διαβάσεις για τις επερχόμενες ατυχίες, τις δυστυχίες και τα προβλήματα που χρονίζουν. Για πίκρες και στενοχώριες.

Κι ακόμη για τις ανασφάλειες και τις ενοχές ή για την χαμηλή αυτοεκτίμηση που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή κατώτερη αυτής που σου αξίζει πραγματικά. Να σε κάνει να συμπεριφέρεσαι λες και σε βαραίνει κάποιο μεγάλο κρίμα κι αποζητάς την κάθαρση σου μέσα από αλλεπάλληλα δεινά. Και την ίδια στιγμή να χαμογελάς για να μην φορτώσεις τις έγνοιες σου στους άλλους. Βαρυγκωμάς αλλά σιωπάς, παραχωρώντας αμαχητί το δικαίωμα σου σε μια έμπρακτη συμπαράσταση.

-Δεν έχεις πρόβλημα εσύ, σου λένε με βεβαιότητα και στρέφονται σε πιο εκκωφαντικές μα και ανάλαφρες περιπτώσεις.

Είναι βέβαια και οι οικονομικές ατυχίες που σε απειλούν. Οι άγονες επενδύσεις, τα έκτακτα όσο και αναγκαία έξοδα, τα χρέη που ολοένα αυξάνονται. Σου γράφουν να πάρεις μέτρα μήπως και σώσεις την παρτίδα. Να σφίξεις κι άλλο το ζωνάρι.

-Μα δεν μπορώ άλλο, ψελλίζεις, εισπράττοντας ένα «φιλικό» κτύπημα στην πλάτη
-Ναι έχεις δίκιο αλλά δεν γίνεται διαφορετικά, δούλεψε εσύ και θα τα βρούμε!

Σίγουρα... στην Δευτέρα Παρουσία

Ποντάρουν στο υπερβολικό σου αίσθημα ευθύνης, σπέρνουν και καλλιεργούν τις ενοχές σου για να σε κρατούν υποχείριο και μάλιστα με την θέληση σου.
Και δεν εννοώ μόνον τους πολιτικούς...

Από τότε που γεννήθηκες, επάνω από το συναίσθημα και την χαρά σου κρέμεται η Δαμόκλειος σπάθη ενός Κρόνου τιμωρού σαν τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης.
Και τώρα για μια ακόμη φορά, στα πλαίσια του γνωστού «η επανάληψη είναι η μήτηρ της μαθήσεως» καλείσαι να κάνεις μια γενναία επιβεβαίωση του μαζοχισμού σου.

Έχεις πλέον πειστεί... Κάθε επιθυμία σου είναι αμαρτία και θα τιμωρηθείς γι’ αυτό. Κάποιοι μάλιστα σου λένε ότι ο πόνος σου είναι «καρμικός» κι ότι πρέπει να πιείς μονορούφι το πικρό ποτήρι, περιμένοντας μια δικαίωση που έρχεται με βήμα ταχύ, σαν του σαλίγκαρου.

Μπορεί να είναι κι έτσι, αν δεν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Γιατί όλα τα παραπάνω δεν είναι μοιραία αλλά μπορεί να γίνουν εξ αιτίας της αδράνειας σου.
Εσύ είσαι εκείνος που ορίζεις την μοίρα σου, αιφνιδιάζοντας την με το πνεύμα σου. Εσύ είσαι που μπορείς να διαχειριστείς την ενέργεια του Κρόνου με έναν τρόπο που τελικά θα τον αναγκάσει να σε χειροκροτήσει και να αποδεχθεί την φιλία σου, ως ίσος προς ίσο..

Ξέρεις ότι ο «Παππούς» αρέσκεται στα δύσκολα και ηδονίζεται όταν σου βάζει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Ίσως όμως να μην σκέφτεσαι ότι αυτό συμβαίνει επειδή περιμένει από εσένα κάτι που δεν του το δίνεις. Κι όσο δεν του το δίνεις, διατηρεί το δικαίωμα να σε ταλαιπωρεί με κάθε «κοινά αποδεκτό» τρόπο. Γίνεται η φωνή της συνείδησης, όχι της δικής σου αλλά της συλλογικής. Γίνεται το εργαλείο στα χέρια της μάζας που σε δείχνει με το δάκτυλο γιατί ξεχωρίζεις από αυτήν, που βλέπει στο πρόσωπο σου έναν αποδιοπομπαίο τράγο για τα δικά της ανομήματα, με πρώτο και κύριο την πώληση της ελευθερίας της έναντι πινακίου υποκρισίας.

Όμως ο ίδιος ο Κρόνος λαχταρά από σένα να αποδειχθείς ο λυτρωτής του. Να δείξεις σε όλους ότι οι βουλές του φιλτραρισμένες μέσα από την αλήθεια σου, δεν μάχονται την χαρά αλλά την εξυψώνουν. Την ενδύουν με τον χιτώνα της προσφοράς, την κάνουν χρήσιμη και αποδοτική.

Ο Κρόνος είναι εκείνος που σε προικίζει με την δυνατότητα να γίνεις ο καλύτερος personal trainer. Να παραλάβεις ψυχές που δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει την δύναμη τους ή το ταλέντο τους και να τις αναδείξεις. Να μεταμορφώσεις έναν άβουλο και προβληματικό άνθρωπο σε δύναμη δημιουργίας.

Μπορείς να το κάνεις σαν δουλειά, εξαντλώντας τον επαγγελματισμό σου, μπορείς όμως να το κάνεις κι από αγάπη με πρόσωπα που βρίσκονται εγκλωβισμένα στα συμπλέγματα ή την χαμηλή αυτοεκτίμηση τους.

Ο δικός σου Κρόνος δεν είναι τιμωρός αλλά διαπνέεται από Ενσυνείδηση, κι αυτόν είναι που πρέπει να εμπιστευτείς.

Σου γράφω όμως για μια κατανόηση συνυφασμένη με την Σοφία. Για εκείνη, που δεν ταΐζει μόνον τον πεινασμένο συνάνθρωπο σου αλλά του μαθαίνει να βρίσκει την τροφή του. Αυτήν που βασίζεται στο σεβασμό των ορίων και την ισοτιμία στις σχέσεις.
Γιατί θέτοντας όρια, βοηθάς τους άλλους να έχουν ένα σημείο αναφοράς, μια σταθερή βάση. Παράλληλα προστατεύεις και τις σχέσεις σου, γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν τα βάλεις έγκαιρα, τότε ανοίγεις τον δρόμο στους καταπατητές του οίκου σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved