Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25/4 έως 28/4

Στον δρόμο της ανάπτυξης

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 25/4 έως 28/4

Τα δύσκολα πέρασαν κι έρχονται καλύτερες ημέρες

Όχι δεν είναι λόγια παρηγοριάς, ούτε πολιτικάντικες κουβέντες. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να ζυμώσεις το όνειρό σου και να το κάνεις ψωμί που θα νικήσει την πείνα σου αλλά και κάτι παραπάνω.

Ξέρεις, ο Ταύρος είναι κι αυτός παρεξηγημένος. Έχοντας μια άμεση σχέση με τον υλικό κόσμο, το πρώτο που σου φέρνει στον νου είναι το χρήμα. Αλλά και οι άλλοι γύρω σου πάνω-κάτω την ίδια εικόνα έχουν. Διαβάζοντας μάλιστα τα απανταχού αστρολογικά σχόλια καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με ένα ζώδιο που βάζει πάνω απ’ όλα τις κτήσεις και προτάσσει το «έχω» έναντι του «είμαι».

Κι έτσι φαίνεται να είναι, αν λάβεις υπόψη σου τους Ταύρους της διπλανής πόρτας.

Θυμάσαι ακόμη τον συμμαθητή σου τον Γιωργάκη που σε ένα πάρτι λικνιζόταν καθιστός, κρατώντας στα χέρια του δύο πελώρια σάντουιτς, Μουρμούριζε, μάσαγε και χαμογελούσε ευτυχισμένος.

Θυμάσαι και την ξαδέλφη σου το Λενάκι που είχε πιάσει δυό σακούλες γαριδάκια παραμάσχαλα και δεν τα μοιραζόταν με κανέναν μέχρι να πέσουν μέχρις ενός στο στομάχι της.

Και μερικές φορές μελαγχολείς σκεπτόμενος ότι ο κόσμος γύρω σου καταδυναστεύεται από την πείνα του και την ανάγκη να «έχει», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα πνευματικές αναζητήσεις κι οτιδήποτε άλλο κρίνεται ως άχρηστη πολυτέλεια.

Έφτασες να μετράς το είναι σου με βάση το «πόσα βγάζεις» ή δεν βγάζεις κι όχι με το φως της δημιουργίας σου.

Είναι κι αυτό ένα πρόβλημα, δεν είναι όμως το ζώδιο που το αναδεικνύει αλλά η δική σου αδυναμία να δεις την επόμενη σελίδα του στο βιβλίο της ζωής. Εσύ τελικά περιορίζεις τον Ταύρο σε εκείνο που μπορείς να αντιληφθείς.

Γιατί ναι, σε ένα πρώτο επίπεδο η «δουλειά» του Ταύρου είναι να εξασφαλίζει πρώτες ύλες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία για το σώμα σου, καύσιμα για τις μηχανές σου και φυσικά το χρήμα «που κάνει τον κόσμο να γυρίζει».

Όμως αν προσπεράσεις τα όριά σου, θα δεις εύκολα τον άλλο Ταύρο αυτόν που θέτει τις βάσεις και συγκροτεί ένα σύστημα, πάνω στο οποίο θα «πατήσουν» οι επόμενοι. Είναι ο «ακρογωνιαίος λίθος» κάθε οικοδομήματος.

Κι αν ψάξεις την Ιστορία σου, εύκολα θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότεροι θεμελιωτές συστημάτων, όπως ο Φρόιντ, ο Μάρξ ή ο μισητός Αδόλφος σου ανήκαν στο ζώδιο του Ταύρου.

Αυτό λοιπόν πρέπει να κρατήσεις μέσα σου, την ικανότητα να θέτεις βάσεις, χωρίς τις οποίες θα ήταν αδύνατη η πρόοδός σου και προς τα εκεί να πορευτείς. Τα υπόλοιπα κλισέ, λεφτά και πείσματα, άστα για εκείνους που έχουν μάθει να βάζουν τα πράγματα σε κουτάκια και να βολεύονται με αυτό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved