Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 14/4 έως 18/4

Σταύρωση και Ανάσταση

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 14/4 έως 18/4

Σου το έχω ξαναγράψει: Τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και δύο χιλιετίες. Τα ζώδια και οι πλανήτες αποκάλυψαν την ανώτερη φύση τους κι έπαψαν πια να είναι ο βραχνάς σου. Η μοίρα, το κάρμα και ο πνευματικός θάνατος νικήθηκαν από την αγάπη και την ανώτερη –Θεία- φύση. Αρκεί να το πιστέψεις, βγαίνοντας από την πλάνη σου, αυτήν την πλάνη που δένει τις ψυχές με βαριές αλυσίδες.

Στην Ανάσταση να προσβλέπεις και φέτος. Όχι βέβαια την υλική και μόνον, όπως σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι. Αν είναι έτσι, τότε ο δρόμος σου είναι αδιέξοδος και η ανάσταση σου είναι κούφια, αφού τα κλειδιά του υλικού πλούτου τα κρατούν άλλοι. Μπήκες πολλές φορές στον πειρασμό να γίνεις σαν εκείνους, έμαθες όμως ότι για να το πετύχεις πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου. Γίνε δικός μας, σου είπαν με τον τρόπο τους και θα έχεις όλα τα καλά. Όλα εκτός από ένα, την ελευθερία σου.

Κι αν βαδίζεις ένα τέτοιο μονοπάτι, όσα πλούτη κι όση εξουσία κι αν αποκτήσεις, κάθε κρίση θα σου κλέβει ότι πιο ζωτικό διαθέτεις. Η ανθρωπιά σου, θα υποκύψει στα σκοτεινά σου ένστικτα, οι φόβοι σου θα σε δέσουν χειροπόδαρα κάνοντάς σε έναν ζωντανό-νεκρό. Θα συνεχίσεις μεν να ανασαίνεις μηχανικά αλλά ο Κρόνος θα είναι πάντα ο δεσμοφύλακας σου, ο Ουρανός η άξαφνη συμφορά σου, ο Ποσειδώνας η πλάνη σου κι ο Πλούτωνας το σκοτάδι σου.

Ειδικά ο τελευταίος θα σε φτάνει πάντα στο μηδέν, είτε το υλικό, είτε το ηθικό. Θα είσαι πάντα ένας Σίσυφος που βλέπει τον βράχο του να κατρακυλά, λίγο πριν τον ανεβάσει στην κορυφή. Και θα προσμένεις πάντα να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Αυτή είναι η μοίρα, η μοίρα σου αν παραμείνεις κενός από πνευματικές αξίες. Πόνος και τραγωδία σε περιμένει, όπως τον ασεβή Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια πείνα.

Όμως Άνθρωπε, είσαι φιλοξενούμενος στον υλικό κόσμο και ζεις σε αυτόν για να τον χρησιμοποιήσεις κι όχι να σε χρησιμοποιήσει.

Και στην «άλλη» πραγματικότητα σου, που βάφεται με τα χρώματα της Αγάπης και της Επίγνωσης, ο Πλούτωνας σε βοηθά να αναγεννηθείς, να ξεπετάξεις νέα κλαδιά και νέα άνθη.

Ναι, πίστεψέ το!

Ο χειμώνας της ψυχής σου τελείωσε και μέσα στο σκοτάδι βρήκες τον φάρο σου. Αυτό είναι ο Πλούτωνας σου, ένας φάρος στο σκοτάδι, η ζωή εν τάφω κι όχι το ίδιο το σκοτάδι όπως σου έμαθαν.

Βοήθησε τον κι εσύ λοιπόν να κάνει το καλύτερο για σένα. Ψάξε βαθιά και νοιώσε το μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης, το δικό σου μήνυμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved