Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/4 έως 11/4

Η δύναμη της προσφοράς

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 7/4 έως 11/4

Τα «σκυλιά του πολέμου» βάλθηκαν πάλι να σου θυμίσουν πόσο ανυπεράσπιστος είσαι μπροστά στην οργή τους. Κι εσύ αναζητάς παρηγοριά, κρυμμένος στην μικρή λατρευτή σου σφαίρα, την μήτρα των ονείρων και των ερώτων σου.

Κουλουριάζεσαι στην ασφάλειά σου, σφαλίζεις πόρτες και παράθυρα για να μην σε βρει κανένα κακό. Όμως ο «εχθρός» είναι ήδη εντός σου κι η ευτυχία που αναζητάς γίνεται εφιάλτης.

Κατακλύζεσαι από μνήμες και συναισθήματα, που ο πόνος τους είχε ξεθωριάσει αλλά τώρα που κλείστηκες στον εαυτό σου, γίνεται ξανά κυρίαρχος. Κτυπά ανελέητα τα εσωτερικά σου κοιλώματα και πλέκει τον ιστό της αράχνης σου. Νήματα σε δένουν, φτιάχνοντας ένα κουκούλι μέσα στο κουκούλι.

Μαραζώνεις μέρα με την μέρα κι απομονωμένος πια στην κόλασή σου, θαμμένος ζωντανός, λες «δεν αξίζει πια να ζω».

Μα ευτυχώς κανένα κουκούλι δεν είναι αδιαπέραστο από τον Θεό σου, γιατί κι αυτός υπάρχει μέσα σου. Ζήτα λοιπόν το θαύμα σου και θα το έχεις.

Να δες, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι και την καταχνιά, στην καρδιά σου φυτρώνει ένα βλασταράκι, που αψηφά τους φυσικούς σου νόμους. Μεγαλώνει στο πουθενά κόντρα στην μιζέρια σου.
Είναι το πράσινο της προσφοράς κι εσύ αναρωτιέσαι σαν τον ποιητή:
«Που βρήκες χρώματα κι ανθείς, που μίσχο και σαλεύεις»;

Τρέφεται από τον πόνο σου, να ποια είναι η απάντηση...

Και το κουκούλι σου έπαψε πια να είναι μουντό και μονότονο. Η ελπίδα σου ξαναγεννιέται και μια λαχτάρα σε κυριεύει να σπάσεις τα δεσμά σου. Μα πώς να το πράξεις, όταν η δύναμή σου είναι ξεψυχισμένη;
Όμως ο βλαστός που με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών σου έγινε δέντρο, σου δείχνει από μόνος του τον δρόμο της εξόδου. Οι ρίζες του ρουφούν αχόρταγα το γκρίζο σου και τα δεσμά σου γίνονται τροφή τους. Τα κλαδιά του ανοίγουν δρόμο προς το φως κι εσύ σκαρφαλώνεις πάνω τους.

Με ένα τελευταίο πήδημα στέκεις ξανά ορθός!

Και να γιατί έγιναν όλα αυτά: Γύρω σου βλέπεις διάσπαρτα δεκάδες κουκούλια σαν το δικό σου κι από μέσα τους ίσα που ακούγονται κραυγές και βογκητά.

Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Τα σπας ένα-ένα με την αγάπη σου, προσφέρεις και ελευθερώνεις, προσφέρεις και θεραπεύεσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved