Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10/3 έως 14/3

Κηπουρός ψυχών

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 10/3 έως 14/3

Να και μια Πανσέληνος αντάξια των φόβων σου. Τρεις δεσμοφύλακες σε τηρούν βέβαιοι για την ήττα σου. Ο Κρόνος, ο Χείρωνας και ο Πλούτωνας σε έκλεισαν σε σκοτεινό μπουντρούμι, παρέα με τα φαντάσματά σου. Κι οι εφιάλτες σου τραγουδούν «Δώσε και ξαναδώσε, σκύψε, υποτάξου, λύγισε, λούφαξε στην τρύπα σου. Είσαι ένα μηδενικό. Ένα έρμαιο της μοίρας, μια μάταιη προσπάθεια. Είσαι η αποτυχία προσωποποιημένη.»

Απελπισία; Αδιέξοδο; Θλίψη και οδύνη;

Μα όχι...

Γιατί αυτοί που λογίζεις σαν τους βασανιστές σου γνωρίζουν ότι σίγουρα έχεις κάπου φυλαγμένα αυτά που η αξία τους είναι διαχρονική και ανεκτίμητη. Αυτά αναζητούν, όχι όμως για να στα πάρουν, αλλά για να βγουν στο φως. Για να ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας, ο δημιουργός μέσα σου. Για να βουτήξεις στην προσωπική σου κόλαση και να αναδυθείς ξαναγεννημένος.

Θέλουν να εκμαιεύσουν την Πίστη σου και την Ανθρωπιά σου. Το πνευματικό σου μεγαλείο, που παραμένει ζωντανό μέσα στην μικρότητά σου. Την Αγάπη σου.

Δώσε, λοιπόν, στον εαυτό σου το δικαίωμα να αλλάξει επίπεδο, να τι σου ζητούν οι ουράνιοι φίλοι σου. Να ανυψωθείς πέρα και πάνω από τον κόσμο των υλικών συμφερόντων, αφού κάθε μάχη που δίνεις σε αυτό το πεδίο είναι εκ προοιμίου χαμένη. Ακόμα κι όταν δείχνει κερδισμένη, αφού στην πραγματικότητα σε καθηλώνει πνευματικά με αξίες ποταπές και βουτηγμένες στον πόνο των συνανθρώπων σου. Σε λερώνει με τον πλούτο που συσσωρεύτηκε πάνω στην εκμετάλλευση των πολλών, που σε αυτό το καθαρά γήινο παιχνίδι θεωρούνται πάντα αναλώσιμοι, «κρέας» για την μηχανή του κιμά των ισχυρών.

Γι’ αυτό μαθαίνεις από νωρίς ότι το παν στην ζωή σου είναι ο πλούτος και η δύναμη. Αυτές οι δύο παράμετροι είναι που ορίζουν τον βαθμό της επιτυχίας σου. Οι διδαχές του σύγχρονου «Ευαγγελίου» των ισχυρών δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τον σπόρο της Αγάπης που ευδοκίμησε στα μέρη σου. Και το κακό είναι ότι αυτή η βίαιη προσαρμογή σου σε έναν κόσμο που δεν σου αξίζει, αντλεί τη δύναμή της όχι από τους ισχυρούς που «λύνουν και δένουν», αλλά από τους άλλους που προσπαθούν να τους μοιάσουν πουλώντας τελικά την ψυχή τους στον διάβολο.
Ακόμη και οι θεωρούμενοι ως πνευματικοί άνθρωποι τις περισσότερες φορές πουλάνε την διαφορετικότητά τους για να εξασφαλίσουν μια θέση στον γήινο «παράδεισο» των συμφερόντων. Κι αυτοί βέβαια είναι οι πιο επικίνδυνοι απ’ όλους γιατί πρώτα σου φουσκώνουν τα μυαλά με ωραία λόγια, σε παρασύρουν να πιστέψεις ότι ίπτανται υπεράνω των συμφερόντων, μέχρι που τους πιάνεις «με την γίδα στην πλάτη». Πικρές διαπιστώσεις αλλά εξαιρετικά χρήσιμες για τις ημέρες τους μήνες και τα χρόνια που έρχονται.

Ναι, λοιπόν, βασανίζεσαι αλλά αυτό είναι που σε κάνει σπουδαίο. Βασανίζεσαι γιατί έχεις αξίες που αρνείσαι να ξεπουλήσεις. Βασανίζεσαι γιατί έχεις αισθήματα κι ευαισθησίες που σε κάνουν να ξεχωρίζεις από τον σωρό. Δες γύρω σου τα θύματα της μακάβριας εισβολής των «αριθμών που ευημερούν». Ξέρεις άραγε αυτήν την ταινία; « Invasion of body snatchers». Τους ανθρώπους που έγιναν ρεπλίκες του εαυτού τους, στερημένοι από το συναίσθημά τους;

Μα εσύ δεν είσαι σαν κι αυτούς. Πάντα θα βασανίζεσαι και πάντα θα δημιουργείς την χαρά, γιατί το μεγαλύτερο βάλσαμο για τις πληγές σου είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα που ανθίζουν γύρω σου. Εσύ τα καλλιέργησες στον κήπο της ψυχής σου με τους κόπους και τις δεξιότητές σου, εσύ τα πότισες με τα δάκρυά σου. Εσύ τους δίνεις ζωή με την Αγάπη σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved