Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/1 έως 31/1

Αποκαλύψεις

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 27/1 έως 31/1

Ο Ερμής συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι η επιστήμη της προπαγάνδας ξεδιπλώνει τα προικιά της.
«Στοχευμένες» ειδήσεις ή διαρροές, συκοφαντίες και «λάθη», που ίσως να μην είναι και τόσο λάθη, φήμες πιο δυνατές από την λογική σου.

Ξέρεις πια πολύ καλά ότι οι τεχνικές χειραγώγησης θεωρούνται κάτι σαν Ευαγγέλιο στους χώρους εξουσίας. Η βασική αρχή είναι ότι χωρίς σπιούνους και «εγκάθετους» δεν πας πουθενά.
Και βέβαια ο «κακός χαμός» ξεκινά στα media, όπου η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο, με το αζημίωτο φυσικά, είτε σε χρήμα είτε σε είδος. Άτυχος ο Γκαίμπελς, που δεν πρόλαβε να δει την απόλυτη δικαίωσή του σε μια «δημοκρατική» κοινωνία.

Υπάρχουν, βέβαια, και οι μικροί εξουσιαστές που παραμονεύουν στην καθημερινότητά σου για να παραστήσουν τους μεγάλους, με όπλα τους τη ζήλια και τον φθόνο. Σε παρακολουθούν άγρυπνα, ευχόμενοι να σκοντάψεις, σου βάζουν λόγια «εμπιστευτικά» και φυσικά πάντα «για το καλό σου».

Τα ξέρεις πια και φυλάγεσαι. Από αυτά που σου λένε δεν πιστεύεις τίποτα αλλά τελικά αυτό το σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης εμποτίζει την καθημερινότητά σου στο σύνολό της. Παύεις να εμπιστεύεσαι ακόμη και τον άνθρωπό σου, τον κοιτάς με μισό μάτι, αναλογιζόμενος πότε θα σου «την κάνει».

Καταλήγεις να μην εμπιστεύεσαι ούτε τον εαυτό σου κι αναζητάς χρησμούς και προφητείες που θα σου δείξουν τον δρόμο.
Και ω του θαύματος, οι πάνσοφοι καταστροφολόγοι ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Να τους πετάξεις στα σκουπίδια μαζί με τον τρόμο που προκαλούν. Κάποιοι μάλιστα το παίζουν θεοί και σου κουνάνε το δάκτυλο για να μετανοήσεις, σε προειδοποιούν για τα δεινά που έρχονται -να τώρα στην πόρτα είναι- μπας και μαζέψουν περισσότερα «κλικ» ή πουλήσουν κανένα βιβλίο παραπάνω.
Όλα για το συμφέρον, όλα για το χρήμα.

Γι’ αυτό μην τους κάνεις την χάρη και πάψε να τους ανέχεσαι. Πάψε να ανέχεσαι το παρασκήνιο που σε τρομοκρατεί και σε λοιδορεί.

Γιατί, εκτός από τον Πλούτωνα, υπάρχει και ο Ουρανός, που περιμένει στο κοσμικό στασίδι τον φίλο του τον Ερμή.

Κι εδώ ταιριάζει το «θα τους ταράξουμε στην αλήθεια».
Ή αλλιώς Πλούτωνας - Ουρανός, σημειώσατε 2!

Γιατί η αλήθεια σου είναι το μόνο όπλο που διαθέτεις, αρκεί να είναι η αλήθεια της καρδιάς σου και όχι των συμφερόντων σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved