Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/7 έως 26/7

Πρόσω ολοταχώς!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 23/7 έως 26/7

«Ποτέ μην παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις»

Ο ενεργός Άρης καθιστά εξαιρετικά επίκαιρη τη ρήση του Θερβάντες και το μόνο που σου μένει είναι να διεκδικήσεις και να προσπαθήσεις με τον τρόπο που αρμόζει στον δικό σου Άρη. Πύρινος, υδάτινος, γήινος ή αέρινος, επιθετικός ή αμυντικός, ο Άρης σου ξέρει πώς να μετατρέψει την ενέργεια σε έργο, ξέρει πως θα σε βάλει να κάνεις σήμερα όλα εκείνα που ανέβαλες χθες, προχθές. Ένα κίνητρο χρειάζεσαι και να, που σου το δίνει.

Δράσε, λοιπόν, κινητοποιήσου, αποφάσισε. Έχεις εξ άλλου την ευκαιρία να πετύχεις το ακατόρθωτο, να σπάσεις κάθε ρεκόρ, να καμαρώσεις με τον εαυτό σου.
Αυτή είναι η εντολή και μην την παρακούσεις, γιατί τότε ο θεός του πολέμου θα έρθει να σε βρει στον ραχάτι σου κι αυτό σίγουρα δεν θα σου αρέσει.

Ασχολήσου όμως με κάτι στο οποίο έχεις ήδη μια προϋπηρεσία και ξέρεις τα κατατόπια του το ίδιο καλά με τις αντοχές σου.
Και βέβαια μην σε πιάσει η φούρια κι αρχίσεις να παριστάνεις τον δεκαθλητή ύστερα από μήνες ή και χρόνια απραξίας, αφού το κορμί σου θα αρχίσει να μοιάζει με σκόρπια διαδήλωση. Ούτε να πιάσεις τους άλλους από το λαιμό επειδή δεν γίνεται το δικό σου. Ξέρεις, μια σπίθα αρκεί για να φέρει την καταστροφή, μια στραβοτιμονιά αρκεί για να ρίξεις το καράβι σου στα βράχια.
Αν θέλεις, παίξε με τις «κόκκινες γραμμές», τις δικές σου ή των άλλων αλλά μην τις περάσεις. Μην παίζεις με τον κίνδυνο, αν δεν κινδυνεύεις.

Κι αντίστροφα, αν σου φωνάξουν, αν σε προκαλέσουν, χαμογέλασε, αφού ύστερα από λίγο πάλι φίλοι θα είστε. Όπως τότε που ήσουν παιδί και μάλωνες και φίλιωνες.
Κι αν χτυπήσεις ή πονέσεις, να ξέρεις ότι θα περάσει γρήγορα.
Θυμήσου και το «σκύλος που γαβγίζει, δεν δαγκώνει».

Όσο για εκείνους τους βαρβάρους, που πασχίζουν να αποδείξουν την αμφισβητούμενη υπέροχή τους, είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να σε προσβάλουν, να σε παραβιάσουν, να θίξουν τα ιερά και τα όσια σου. Το κάνουν επειδή ακριβώς δεν είναι δυνατοί, γιατί ο πραγματικά δυνατός ξέρει να σέβεται και δεν πασχίζει να αποδείξει τίποτα.
Σίγουρα θα αντιδράσεις, πρόσεξε όμως τους τρόπους σου. Ο Άρης θα σε σπρώξει να αυτοδικήσεις κι άντε μετά να βρεις το δίκιο σου.

Το συμβόλαιο σου με τον «κόκκινο πλανήτη», το γράφει πεντακάθαρα: Είσαι ανεξάρτητος, ανυπότακτος, ελεύθερος κι αυτό κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει. Κι αν έμαθες να ζεις μες στην σκλαβιά καιρός είναι να ξεκολλήσεις, να ξεσηκωθείς, να δημιουργήσεις.

Να δώσεις στον Άρη σου ένα καλό λόγο για να είναι υπερήφανος για σένα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved