Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/7 έως 22/7

Το φεγγάρι της ξεχασμένης νιότης σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/7 έως 22/7

Η νίκη είναι συνήθεια... Δυστυχώς, το ίδιο και η ήττα.

Η συγκεκριμένη φράση δεν ειπώθηκε από κάποιον φιλόσοφο αλλά από έναν προπονητή ράγκμπι. Στις μέρες μας όμως αποδεικνύεται πέρα για πέρα εύστοχη.

Εύκολα συνηθίζεις στα χειρότερα, ειδικά όταν έχει προηγηθεί ένα μπαράζ ανατροπών καταστροφών και μηδενισμών. Όταν οι σειρήνες του συναγερμού έχουν γίνει πια ο ήχος από το πρωινό ξυπνητήρι σου.

Εντάξει, ένα ακόμη κουδούνισμα της σειράς... Τίποτα φρέσκο έχεις να μας πεις μάστορα;

Έχεις συνηθίσει πια στην μαυρίλα και δεν σου κάνει εντύπωση.
Έχεις βρεθεί στην θέση που ήθελαν από την αρχή να σε φέρουν εκείνοι που σε θεωρούσαν και σε θεωρούν αναλώσιμο/η στα σχέδια τους: «Ένα μουλάρι προς ενοικίαση».
Το σημαντικό για αυτούς είναι να συνηθίζεις στη βρωμιά έτσι ώστε το λιγότερο βρώμικο να σου φαίνεται καθαρό. Να συνηθίσεις να ζεις μέσα στον φόβο, πανευτυχής που δεν βίωσες τον υπέρτατο τρόμο.

Η εφήμερη λάμψη στο σκοτάδι, να σου φαίνεται ήλιος.
Η χαλαρή δικτατορία να σου φαίνεται δημοκρατία.
Η λιγότερη απάτη να σου φαίνεται εντιμότητα.
Η μετριότητα –υλική και πνευματική- να σου φαίνεται πλούτος.
Το μαύρο χάλι σου να σου φαίνεται αριστείο.

Πείθεις τον εαυτό σου, πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσεις την επιβίωση σου. Ήδη όμως έχεις κάνει την έκπτωση από το «ζω» στο «επιβιώνω» και σου φαίνεται το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Και τα ζόμπι το ίδιο πιστεύουν...

Αν όμως δεν κόψεις αυτήν την καταραμένη συνήθεια, τότε τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ καλύτερα. Και κανείς δεν θα σε σώσει, παρά μόνον ο εαυτός σου.

Σκέψου λοιπόν, ψάξε, μέτρα, δράσε. Δρομολόγησε τις ανατροπές σου πριν έρθουν και σε συναντήσουν οι ανατροπές των άλλων. Δρομολόγησε την επανάσταση σου, πριν βρεθείς έρμαιο στις ακρότητες των άλλων. Πράξε για να μην πάθεις και πράξε σοφά. Αυτή τουλάχιστον είναι η εντολή του Ουρανού και μπορείς να την εφαρμόσεις, αν φυσικά δεν έχεις ήδη βουλώσει τα αυτιά σου, τον νου και την καρδιά σου.

Ενός Ουρανού που πλέκει τις βουλές του με το ολόγιομο φεγγάρι και σε ρωτά:
Πότε θα ξαναβρείς την ξεχασμένη νιότη σου;

Και δεν χρειάζεται να είσαι στην πρώτη γραμμή της μάχης για να πολεμήσεις τον εχθρό. Τον εξωτερικό εχθρό, που γελά ξέροντας ότι στηρίζει την παντοδυναμία του στον δικό σου φόβο, στη δική σου απελπισμένη συνήθεια, στο βόλεμα σου. Στον δικό σου εσωτερικό εχθρό.

Ξεκίνα λοιπόν από εκεί, βούτηξε στο είναι σου και ξερίζωσε όλα αυτά που σου στερούν το δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή, πιο συνειδητή, πιο πνευματική, πιο δημιουργική. Όλα αυτά που σου έχουν δώσει απλόχερα, που σε έχουν ταΐσει για να είσαι ένα χρήσιμο και υπάκουο μουλάρι.

Η επανάστασή σου δεν θα πετύχει ποτέ αν δεν συμπορεύεται με την αλήθεια σου, την σκεπασμένη κάτω από τόνους πλαστών αξιών.
Αλλιώς, θα γίνει βορά στην χειραγώγηση και θα καταλήξει στα σκουπίδια όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν, αφήνοντας πίσω της πικρές διδαχές και νέους αιώνιους φόβους.
Δεν σου μιλάω όμως μόνον για την φασαριόζικη εξέγερση, που ίσως έχεις στο μυαλό σου. Για συγκρούσεις με το σύστημα, την εξουσία και τα τανκς. Αν δεν ξεκινήσεις από μέσα σου, αν δεν αντιταχθείς στη σαπίλα που πάει να σε κυριεύσει κι εκεί μουλάρι θα είσαι, απλά θα πολεμάς κάτω από μια άλλη σημαία.

Και μην σκέφτεσαι ότι είσαι ένας μοναχικός κούκος, που δεν πρόκειται ποτέ να φέρει την άνοιξη. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας είναι πάνω-κάτω στην ίδια θέση με σένα και το πιθανότερο είναι να περιμένει ένα νεύμα, ένα χαμόγελο σου για να πορευτείτε μαζί στον δρόμο της απελευθέρωσης.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved