Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/7 έως 15/7

Προς την νίκη!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 13/7 έως 15/7

Ζήσε το όνειρό σου, έχοντας συνείδηση των δυσκολιών του αλλά και πίστη.

Συνήθως ποθείς το ευτυχισμένο τέλος, χωρίς να μετράς το τι έχει προηγηθεί.
Σου θυμίζω όμως ότι πριν το θαυμαστό τέλος των παραμυθιών, υπήρξε ένα μεγάλο δράμα. Τη γιαγιά της Κοκκινοσκουφίτσας την έφαγε ο κακός λύκος, το ίδιο και τα εφτά κατσικάκια, τα έφαγε κι αυτά. Η Σταχτοπούτα το έσκασε φορώντας τα κουρέλια της, η Χιονάτη δηλητηριάστηκε.
Αλλά και στις σύγχρονες μυθοπλασίες που σε καθηλώνουν μπροστά σε μια οθόνη ή σε ένα βιβλίο, περνάς από διαδοχικές συγκινήσεις και συχνά τα μάτια σου δακρύζουν από λύπη, πριν στεφανωθούν με την χαρά.

Θεωρείς λοιπόν ότι θα ζήσεις ένα μεγαλειώδες happy end, απ’ ευθείας, χωρίς να βιώσεις την κορύφωση του δράματος σου; Άστοχο αλλά και άδικο, για να μην πω υπερφίαλο.
Φοβάσαι να ζήσεις το παραμύθι σου, το όνειρό σου, μήπως και δεν έχει ευτυχισμένο τέλος. Όμως ξέρεις έστω και έναν μύθο, που δεν περιέχει ένα βάσανο για τον ήρωα του; Μην κουράζεσαι, δεν υπάρχει «φλατ» παραμύθι.
Κι εδώ η σημαντικότερη λεπτομέρεια είναι ότι στο δικό σου παραμύθι, ακόμη κι αν δεν το ξέρεις, εσύ είσαι που φτιάχνεις το σενάριο. Εσύ είσαι που καθρεφτίζεις τον εσωτερικό σου κόσμο κι ανάλογα με το τι περιέχει αυτός θα είναι και τα αποτελέσματα.

Αν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι τα παραμύθια είναι μόνον για τα μικρά παιδιά και ότι θαύματα δεν γίνονται, τότε μην έχεις απαιτήσεις από τον φύλακα άγγελό σου. Το θαύμα που περιμένεις δεν θα έρθει, αφού εσύ είσαι που του έκλεισες την πόρτα, απιστώντας απέναντι στον ανώτερο εαυτό σου.
Αν είσαι μόνον «ρεαλιστής» με αποκλειστικό όραμά σου την ευμάρεια και το συμφέρον σου, τότε θα διαψευστείς και δεν θα έχεις άδικο να πεις «όχι άλλο Ποσειδώνα»!

Έμαθες όμως να ταυτίζεις την ευτυχία με την αιωνιότητά της, χάνοντας τελικά όλες τις ευτυχισμένες στιγμές σου. Περιμένεις την στιγμή που ο ευτυχισμένος χρόνος σου θα παγώσει σαν σε φωτογραφία, μα ο χρόνος δεν πρόκειται να σε υπακούσει ποτέ γιατί είναι κι αυτός ένας φύλακας άγγελός σου. Ξέρει πολύ καλά την ανικανοποίητη φύση σου, όπως ξέρει ότι ο δρόμος της αλήθειας σου είναι περιπετειώδης σαν την ίδια την ζωή σου. Έχει στιγμές μεγαλείου αλλά και μικρότητας, γλυκιά γεύση μα και πικρή, ακμή και παρακμή. Είσαι παιδί των αντιθέσεων. Για ποια αιωνιότητα μιλάς λοιπόν;

Τόλμησε και ερωτεύσου την ελεύθερη αλήθεια σου, αυτήν που σε εξελίσσει.
Τόλμησε όπως σε προστάζουν ο Άρης και ο Δίας!

Όσο για τα πρόσωπα, που θα σε συντροφέψουν, αναδεικνύοντας την ζωντανή σου αλήθεια, περιμένουν ένα νεύμα σου για να μπουν στην ζωή σου.
Ο πρίγκιπας σου, η βασιλοπούλα σου, είναι εδώ. Σε περιμένουν χρόνια τώρα να τους συναντήσεις και να τους αγκαλιάσεις. Έρχονται στα όνειρά σου αλλά εσύ συνήθως τους διώχνεις υπακούοντας στα «μη» και τους φόβους που ορίζουν τον δεσμώτη βίο σου.

Δεν είναι «καθώς πρέπει»...
Δεν έχουν πλουμιστή φορεσιά, δεν έχουν πλούτο κι αξιώματα, δεν είναι αυτό που έμαθες ότι πρέπει να είναι.
Δεν σου κάνουν όλα τα χατίρια.
Δεν είναι αυτό που «σου πρέπει».

Μήπως όμως έμαθες να μετράς την ευτυχία σου με τις κτήσεις σου ή να την ζυγίζεις σε ξένες ζυγαριές. Μήπως ονειρεύεσαι τα ψεύτικα όνειρα των άλλων, τα φαντάσματα της κοινωνίας σου, που πάντα ψάχνει την εύκολη και συμφέρουσα λύση;
Έναν καλό γάμο, μια προίκα, με την αγάπη όμως «δευτεράντζα» και τον σεβασμό εξόριστο.
Μήπως τελικά ερωτεύεσαι τα είδωλα;
Γιατί αν είναι έτσι, τότε έχουν δίκιο οι αστρολόγοι που σε τυραννάνε με τα «μη» τους.

Αυτό είναι όμως που μπορείς να αλλάξεις. Σκέψου... Είσαι ήδη πλούσιος και δεν χρειάζεσαι άλλες εγγυήσεις. Η κοσμική σου προίκα είναι η δύναμη της δημιουργίας, η δύναμη της ζωής. Η φλόγα σου! Η ζεστή αγκαλιά σου, η αληθινή σου αγάπη, το ονειρεμένο σου φιλί, ο πανδαμάτωρ έρωτάς σου. Το παιδί σου, ο άνθρωπός σου αλλά και κάθε τι που κάνει την καρδιά σου να σκιρτά και σε ανεβάζει στα ουράνια.

Ζήσε το όνειρό σου λοιπόν και αν είναι πραγματικά το δικό σου όνειρο, μην φοβάσαι, ο φύλακας άγγελός σου είναι εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved