Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4/6 έως 7/6

Ψάξε, μάθε, μέτρα!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 4/6 έως 7/6

Ένας ακόμη «σταυρός» σχηματίζεται στους ουρανούς αλλά μην τον δεις σαν τον σταυρό του μαρτυρίου σου. Όπως σου έχω ξαναγράψει το αίτημα κάθε «δύσκολου» πλανητικού σχηματισμού είναι το να προχωρήσεις σε μια δημιουργική σύνθεση κι όχι να «ξορκίζεις το κακό».

Και το βασικό αίτημα του συγκεκριμένου «σταυρού» στα μεταβλητά ζώδια αναφέρεται στις γνώσεις και την επιμόρφωσή σου. Εκεί είναι που αν επικεντρωθείς μπορείς να πετύχεις θαύματα. Ψάξε, μάθε, μέτρα ή αλλιώς καταχώρησε, να ένα τρίπτυχο που θα σε δικαιώσει.

Ας δούμε όμως μαζί τα ξεχωριστά δίπολα που τον συνθέτουν, αφού το καθένα τους σου ζητά και κάτι ιδιαίτερο..

Αρχικά, έχεις να κάνεις με το δίπολο Κρόνου-Ποσειδώνα, μια μίξη δηλαδή πραγματικότητας και φαντασίας, που μπορεί να βρει εφαρμογή τόσο στις τέχνες όσο και την διερεύνηση όλων εκείνων των πραγμάτων που χαρακτηρίζονται από μια ασάφεια ή εμπεριέχουν κάτι το «ύποπτο». Εδώ συμπεριλαμβάνονται τόσο κάποιες «αμαρτωλές» υποθέσεις, όσο και φιλοσοφικά ή μεταφυσικά θέματα.

Υπάρχει, ωστόσο, κι ένα εν δυνάμει κοινό πεδίο δράσης των δύο πλανητών: Η προσφορά, όχι μόνον με λόγια εμψύχωσης, αλλά και με έργα. Θεράπευσε τους άλλους για να θεραπευτείς, αυτό είναι το ζητούμενο.

Από την άλλη πλευρά, αν αποποιηθείς τον δημιουργικό σου ρόλο κι απλά αφεθείς στην ροή της καθημερινότητας ή επικεντρωθείς στις σχέσεις σου, μην περιμένεις... προκοπή! Το δίπολο Κρόνου-Ποσειδώνα «ειδικεύεται» στις διαψεύσεις και η συμμετοχή της Αφροδίτης στον «σταυρό», μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα άνευ προηγουμένου μπλέξιμο, όπου θα σου είναι δύσκολο να διακρίνεις τι είναι αλήθεια και τι όχι. Ειδικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις το «διπλό παιχνίδι» μπορεί να γίνει ο κανόνας, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Μάλιστα, η συνεισφορά του Δία στο όλο σχήμα είναι πιθανό να διογκώσει κάποιες καταστάσεις κάνοντας το «σκανδαλάκι»... σκανδαλάρα!

Το δίπολο Κρόνου-Δία θέτει με την σειρά του ένα ζήτημα σύνθεσης και εξισορρόπησης ανάμεσα σε κάθε είδους εύκολη λύση ή βοήθεια από την μια πλευρά και στο αίσθημα ευθύνης σου από την άλλη. Ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα ή την ουσία και τις εντυπώσεις. Και βέβαια δεν χρειάζεται να «τερματίσεις» ούτε την μία, ούτε την άλλη εκδοχή αλλά να κινηθείς με μέτρο στο «μεσοδιάστημα» τους.

Όσο για την σύμπραξη του Δία με τον Ποσειδώνα, οι δύο φίλοι σου δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν, αντίθετα τους είναι πολύ εύκολο να απελευθερώσουν την καλλιτεχνική σου έκφραση κι ό,τι κάνεις προς αυτήν την κατεύθυνση θα σε δικαιώσει.

Την ίδια στιγμή όμως, στον «πραγματικό» κόσμο των συμφερόντων και της κερδοσκοπίας δεν έχουν άλλο περιθώριο παρά να «φουσκώσουν» τα πράγματα, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις μιας... ξεγυρισμένης απάτης! Έχε τον νου σου λοιπόν, ιδιαίτερα αν κάποιοι προσπαθήσουν να σε παρασύρουν στο υποτιθέμενο «Ελντοράντο» σου.

Βλέπεις πάντως ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά. τουλάχιστον όσο σου τα περιγράφουν κάποιοι. Κι αν συναντήσεις κάποιες «ανυπέρβλητες» δυσκολίες στις συνεργασίες σου ή πέσεις πάνω σε κοινωνικές και πολιτικές ακρότητες δεν είναι ο «σταυρός» ο ένοχος αλλά οι... Ουρανοπλουτωναίοι, που έχουν πιάσει «αγκαζέ» την Δήμητρα και δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν για μια ακόμη φορά φωτιά στον μύλο της Ιστορίας.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved