Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 25 έως 27 Μαΐου

Αναβίωσε τον αληθινό εαυτό σου

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 25 έως 27 Μαΐου

Η Αφροδίτη και ο Άρης συναγωνίζονται μεταξύ τους για κερδίσουν την εύνοια σου. Ο πρώτος με στόφα κατακτητή που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του δείχνει βέβαιος για την νίκη του. Η «Ωραία» όμως χαμογελά πονηρά γιατί ξέρει πως οι ανέσεις και οι απολαύσεις που σου προσφέρει αρκούν για να την προτιμήσεις.

Πόλεμος ή έρωτας;
Μπορεί και τα δύο μαζί

Σε αυτήν την «μάχη» όμως, που κρατάει από τα αρχαία χρόνια, υπάρχει και κριτής. Ένας σοφός γέροντας που –τι παράξενο- φιλιώνει τους μικρούς θεούς σου με αγκαλιές.

Κι αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεσαι τούτες τις ημέρες, να ανοίξεις την αγκαλιά σου για να χωρέσει μέσα της όλη η αγάπη σου. Ξέρεις, όχι μια από αυτές τις τυπικές αγκαλιές, που αφήνει απ’ έξω την καρδιά σου αλλά μια ζεστή, από εκείνες που λαχταρά η ψυχή σου.

Και μην πάει ο νους σου μόνον στα ερωτικά. Καλά είναι κι αυτά, μάλιστα κάτω από την επιρροή του Χείρωνα, ο έρωτας σου παύει να είναι περιπλανώμενος, περιστασιακός ή περιπετειώδης, προτιμώντας να τρυπώσει σε μια φιλόξενη γωνιά του σπιτιού σου.

Όπως το σπίτι σου είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ανθρώπους που αγαπάς ή συμπονάς, έτσι θα πρέπει να είναι και η αγκαλιά σου. Φιλόξενη και προστατευτική με όσες ή όσους την χρειάζονται, ξεκινώντας από... τον εαυτό σου!

Αγκάλιασε την ψυχή σου.
Αγκάλιασε τα λάθη σου

Κι εδώ σου γράφω για όλα αυτά που σε πλήγωσαν, σε θύμωσαν ή σε βαραίνουν κι έχουν από καιρό εξοριστεί από το Συνειδητό σου. Δεν θέλεις να θυμάσαι, δεν θέλεις να ξέρεις αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν καταφέρνεις και πολλά. Ίσως να έχεις φτιάξει μια τεχνητή άνοιξη στην εξωτερική ζωή σου, ενώ στην πραγματικότητα μέσα σου βασιλεύει ο χειμώνας. Παγώνοντας τις μνήμες σου, πάγωσαν μαζί και οι δημιουργικές καταβολές σου. Έπαψες να αγκαλιάζεις αληθινά, έπαψες να εκφράζεις την αγάπη σου γιατί φοβήθηκες, πέτρωσες.

Αυτόν τον φόβο ήρθε η ώρα να βγάλεις από το λαγούμι του και να τον κηδέψεις μια και καλή, φροντίζοντας συνάμα τα ορφανά του, τα ορφανά σου.

Στοργή και φροντίδα θέλουν τα αποπαίδια σου, όχι εξορία ή φυλάκιση. Αγκάλιασε τα λοιπόν κι είναι βέβαιο ότι αγαπώντας αυτά που κάποτε μίσησες, κάθε παρεξήγηση θα λυθεί και θα μπορείς πλέον να πορευτείς χωρίς την βαριά κληρονομιά σου.

Κλάψε αν θέλεις, κόψε τον Γόρδιο δεσμό των συναισθημάτων σου, εκφράσου αδιαφορώντας για τον αυστηρό κριτή που βρίσκεται είτε μέσα σου είτε γύρω σου. Γιατί να ξέρεις, ότι εδώ δεν χωρούν οι ενοχές. Αυτές είναι οι πρώτες που πρέπει να πάρουν πόδι από το κονάκι σου.

Θα μου πεις, δεν είναι πάντα εύκολο να αντιμετωπίσεις το παρελθόν σου, ειδικά όταν κάποιες μνήμες είναι φρικτές και αποτρόπαιες.
Όμως η αγκαλιά σου, είναι που θα σου δώσει τη δύναμη να τις ακυρώσεις.

Η αγκαλιά σου είναι ο Χείρωνας σου.

Είναι αυτός που τώρα δεσπόζει στους ουρανούς δίνοντας σου την αφορμή και την αιτία για να αναζητήσεις κάθε τι το θαμμένο, από τον κήπο του σπιτιού σου ή το παλιό ερμάρι σου, μέχρι τα βάθη της ψυχής σου. Το παρελθόν περνά στο παρόν κι εσύ καλείσαι να ξεδιαλέξεις το υλικό σου, κρατώντας αυτά που κρύβουν μέσα τους μια δημιουργική σπίθα. Από την μια οι θησαυροί κι από την άλλη οι... άνθρακες. Από τη μία η γόνιμη κληρονομιά σου κι από την άλλη όλα τα αμαρτήματα των προγόνων σου, που δεν είναι δικά σου, απλά βρήκαν μέσα σου πρόσφορο έδαφος και ρίζωσαν.

Μπορείς ακόμη να ψάξεις την Ιστορία, να αναζητήσεις μύθους και θρύλους που χάνονται στο βάθος των αιώνων, να ψηλαφίσεις την παράδοση, να βρεις τις πρώτες αιτίες.
Μπορείς απλά να φτιάξεις μια ζεστή φωλιά ή να δώσεις στο σπιτικό σου την λάμψη που πάντα ονειρευόσουν.

Ότι όμως κι αν κάνεις από αυτά, να ξέρεις ότι ο Χείρωνας θα σε παρακολουθεί ευτυχισμένος, πρόθυμος να σου χαρίσει το μεγαλύτερο δώρο του: Την συναισθηματική σου χειραφέτηση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved